- 1 Mart 2010
- 45.114
- 115.070
- 1.123
Ben hala bir yerde gorupde oturamadim biBen denedim mükemmel rahat çeyizimde bende almayı düşünüyorum mutfağıma![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben hala bir yerde gorupde oturamadim biBen denedim mükemmel rahat çeyizimde bende almayı düşünüyorum mutfağıma![]()
2 tane cafede gördüm özellikle girip oturdum benimde tereddütlerim vardı sırt kısmı iÇin ama gerçekten çok rahatBen hala bir yerde gorupde oturamadim bi![]()
iste bu sikintiSırtı değil, oturum alanı çok rahatsız.
Çünkü minder kısa ve bacağınız demire yaslanıyor, 20 dakikadan sonra batmaya başlıyor.
Uzun oturumluk bir şey değil.
Gerçekten rahatsız, görümcem kullanıyor oradan biliyorum.iste bu sikinti
Tay tuyu olan doseme sandalyeli modellerimi baksam 2 gun icinde almam lazim.
cumartesi ev tasincak pazartesi falan gelirdi eve.
Alsam rahatsiz ederse esim daha susmaz.
bidi bidi eder.
Eledim artik kafamda yaGerçekten rahatsız, görümcem kullanıyor oradan biliyorum.
Tam bacağınızın eklem katlanma yerine denk geliyor falan, acayip acıtıcı.
Aldim bende asiri memnun kaldim.Ben kullanıyorum çok memnunum mutfakta kumaş olmaz zaten deri çok demode geliyor bu oldukça modern ve kullanışlı
yok bu hic öyle degil konu actikdan sonra gozumu karartip aldim.Kendi sandalyemin azcık kısmı demir buz gibi değiyor .Askılı yada bel açık otursam değmemeye çalışıyorum![]()
Aldim bende asiri memnun kaldim.
Gorenler cok begendi.
Hem şik hem de gayet rahatmis
spor duruyor evet salon koltuklariniz nasil ? bence ona bagli.Merhaba,bu sandalyeler salon için çok mu basit kalir sizce ? Salonum spor ve orada oturuyoruz.Bunlarin ahşap ayaklisini düşündüm ama emin olamadim.Döşemeli sandalyeler de hiç hoşuma gitmiyor,hepsi birbirinin ayni :)
Benim koltuklarda koyu gri,tekli olan kiremit :) Modern tarzda,rahat.Bilemedim,biraz daha bakayim en iyisi :)spor duruyor evet salon koltuklariniz nasil ? bence ona bagli.
Daha cafe tarzi yerler icin ofis tipi aslinda.
Ama benim mutfagima cok yakisti
ilk geldiginde kurulumunu salonda yaptik mesela 1 gun kaldi orada koltuklarim klasik diil gri yakismadi odama.
Zaten mutfaga almistikda basit durdu oda da
Benim koltuklarda koyu gri,tekli olan kiremit :) Modern tarzda,rahat.Bilemedim,biraz daha bakayim en iyisi :)
Güle güle kullanin,yakişmiş gerçekten...Hali da tam uymuşEki Görüntüle 2555772 benim mutfagima yakisti ama salon, oturma odasi icin deneyip mi gormeniz lazim bilemedim.
Çok teşekkür ederim yorumlarda rahat degilde diyen oldu ama hic öyle sirt bacak acitmiyor hatta balkona da alalim dedi esim 2 tanede.Güle güle kullanin,yakişmiş gerçekten...Hali da tam uymuş![]()
SagolunMutfağınız çok şirinmiş ve cidden yakışmış![]()
cok tesekkur ederimÇok güzel olmuş![]()