- 28 Mart 2025
- 846
- 446
- 18
Dikkatli konuşun benle ben yargilamadim farkındaysan haddini bilNe değişik kafalar var ya hanımefendi napalımm elini kolunu mu bağlayalım ya da hastaneye yatsa bile iyileşmiyor napalım yani yargılama perisi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dikkatli konuşun benle ben yargilamadim farkındaysan haddini bilNe değişik kafalar var ya hanımefendi napalımm elini kolunu mu bağlayalım ya da hastaneye yatsa bile iyileşmiyor napalım yani yargılama perisi
Nasıl böyle oldu..kilo takıntısı mı vardı30 yaşında 30 kilo ya vardır ya yoktur kat kat giyindiği için tahmin etmesi zor ama 35 den fazla değildi
Her şeyi denedik yemekten sonra babam evden çıkardı yürüyüşlere çıkardı illaki bir yolunu buluyorAblanızın annesi ile ilişkisi nasıl? Ailecek sofrada sohbetle ama anoreksiya mevzuları konuşulmadan topluca yemek yemeniz lazım ablanızı da sofradan kalktıktan sonra 1-2 saat banyoya tuvalete göndermemeniz lazım. Psikiyatri size ne söylemişti ve dediklerini ne kadar yapabiliyorsunuz?
Yoktu bir anda başladıNasıl böyle oldu..kilo takıntısı mı vardı
Aslında kendine zarar verildiği için aile onayıyla zorla yatış yapılabiliyor. Çünkü dediği gibi sağlıklı ve bilinçli düşünemiyor.Aynen 30 yaşında kadını zorla yatış yaptırırlar ezbere konuşmayı ne kadar çok seviyoruz böyle bir şey olsa bunu defalarca yaparlardı zaten
Öyle bir şey kolaysa yapın uyuşturucu içki bağımlısı insanlara bile olmuyor mahkemelerde sürünsen bile. kolay değil akrabam uyuşturucu kullanıyor alkolik onu bile yatıramadılar mahkemelere rağmen. Kolay değil çok zor hatta imkansızAslında kendine zarar verildiği için aile onayıyla zorla yatış yapılabiliyor. Çünkü dediği gibi sağlıklı ve bilinçli düşünemiyor.
Ben yurt dışında yaşıyorum ve burda doktor kararıyla ve polis zoruyla tedavi görebiliyor ağır psikiatrik hastalar. Türkiye’de de öyle olduğunu düşünüyorum zira tıp konusunda Türkiye bence Avrupa ülkelerinden daha da gelişmiş durumda.Öyle bir şey kolaysa yapın uyuşturucu içki bağımlısı insanlara bile olmuyor mahkemelerde sürünsen bile. kolay değil akrabam uyuşturucu kullanıyor alkolik onu bile yatıramadılar mahkemelere rağmen. Kolay değil çok zor hatta imkansız
Yok olmuyor vasi kararı mahkeme kararı lazım o da kolay olmuyor uyuşturucu alkol diyorum bunda alınmadı bu durumda hiç alınmaz gelişmiş durumda ama hasta tedaviyi kabul ederseBen yurt dışında yaşıyorum ve burda doktor kararıyla ve polis zoruyla tedavi görebiliyor ağır psikiatrik hastalar. Türkiye’de de öyle olduğunu düşünüyorum zira tıp konusunda Türkiye bence Avrupa ülkelerinden daha da gelişmiş durumda.