• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mutfak masasi ve sandalyesi

tr_lelli

Elbet bir gün çiçek açar umutlar 🌸
Kayıtlı Üye
1 Mart 2010
45.118
115.083
1.123
Bu masa ve sandalyelerden kullanan var mi?
sandalyeleri yakindan gormedim henüz. Kullanan varsa rahat mı? sırt kısmı rahatsiz ediyor mu? merak ediyorum.

Screenshot_20191105-091005_Trendyol.webp

bugün ablama gideceğim memnun olup olmadığını sorarım yakından foto çekerim.

Günaydın.
Bence almaya gittiğinde kendin bak , daha güzel karar verirsin , masa mermer sanırım , siyahı tercih etme derim ben .her türlü örtü örtersin sonra :)
mermer gorunumlu ahsapmis.
Tezgah siyah her turlu her gun toz alinacak🙄
bi yakindan bakim artik

çok uzun saatler mutfakta oturuyorsanız rahatsızlık verir ama yemek ye kalk yapıyorsanız ozaman baska
öyle uzun uzun oturmayiz hatta hepberaber bile yemek yiyemiyoruz cogu zaman esim gec geliyor oglum erken
kahvalti yapmalik yemek yemelik iste.
fiyati uygun geldi bi de bu ara cok trend🙈

aslında cok rahat goruntusu rahatsız dursa da :) arkadasım kullanıyor bız mutfakta masa sohbetını severız sahsen rahat edıyorum onlarda

aslında cok rahat goruntusu rahatsız dursa da :) arkadasım kullanıyor bız mutfakta masa sohbetını severız sahsen rahat edıyorum onlarda
bu yorumu okuduguma cok sevindim suan.
Cunku cok hosuma gitti ama esim kafami karistirdi.

mermer gorunumlu ahsapmis.
Tezgah siyah her turlu her gun toz alinacak🙄
bi yakindan bakim artik
eger ham ahsapsa ustune patlamaz kırılmaz camlar var onlardan kestırın masayı alacagınız yere soylersenız onlar yaptırır hatta

esim biraz rahatina duskun acitir sanki sirti dedi bi bulupda oturup deneyemdim koctasda varmis deneyesim var
Ben denedim mükemmel rahat çeyizimde bende almayı düşünüyorum mutfağıma 😍

Eklentiler

• 5D2D4267-C77A-4432-A37D-28069C99307B.webp
    5D2D4267-C77A-4432-A37D-28069C99307B.webp
    17,2 KB · Görüntüleme: 186
Back
X