Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
esim biraz rahatina duskun acitir sanki sirti dedi bi bulupda oturup deneyemdim koctasda varmis deneyesim varYok kullanmadim ama cok rahatsiz edici bir takima benziyor :)
kuzu rahat mi sandalye yaslanma yeri?kanki aynısını ablam aldı çok memnun :)
deneyemedim yakinlarimda gorup ama sık spor duruyor mutfak beyaz tezgah siyah avize siyah bu da patlar diye dusundum ama bilemedimbana sırt kısmı rahatsızlık verır gibi geliyor
kuzu rahat mi sandalye yaslanma yeri?
Günaydın.kuzu rahat mi sandalye yaslanma yeri?
deneyemedim yakinlarimda gorup ama sık spor duruyor mutfak beyaz tezgah siyah avize siyah bu da patlar diye dusundum ama bilemedim
mermer gorunumlu ahsapmis.Günaydın.
Bence almaya gittiğinde kendin bak , daha güzel karar verirsin , masa mermer sanırım , siyahı tercih etme derim ben .her türlü örtü örtersin sonra :)
cok iyi olur kanki haber beklicimmbugün ablama gideceğim memnun olup olmadığını sorarım yakından foto çekerim.
öyle uzun uzun oturmayiz hatta hepberaber bile yemek yiyemiyoruz cogu zaman esim gec geliyor oglum erkençok uzun saatler mutfakta oturuyorsanız rahatsızlık verir ama yemek ye kalk yapıyorsanız ozaman baska
Ahşapsa es geç derim , ahşap yağı çekiyo , yemek vs damladığında lekeleri çıkarması zor olur , su vs döküldüğünde bozulur görüntüsü .mermer gorunumlu ahsapmis.
Tezgah siyah her turlu her gun toz alinacak
bi yakindan bakim artik
bu yorumu okuduguma cok sevindim suan.aslında cok rahat goruntusu rahatsız dursa da :) arkadasım kullanıyor bız mutfakta masa sohbetını severız sahsen rahat edıyorum onlarda
eger ham ahsapsa ustune patlamaz kırılmaz camlar var onlardan kestırın masayı alacagınız yere soylersenız onlar yaptırır hattamermer gorunumlu ahsapmis.
Tezgah siyah her turlu her gun toz alinacak
bi yakindan bakim artik
Ben denedim mükemmel rahat çeyizimde bende almayı düşünüyorum mutfağımaesim biraz rahatina duskun acitir sanki sirti dedi bi bulupda oturup deneyemdim koctasda varmis deneyesim var