Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
arkadaşlar benim mutfak masam resimdeki gibi kalın naylon örtü ile kullanıyorum ancak örtüsüz kullanmak istiyorum nasıl yapabilirim acaba fikri olan varmı bu masayı örtüsüz kullanan varmı dayanıklımı acaba verniklesem mi yada boyasammı diye düşünüyorum sıkıldım artık :18:
kalın şeffaf masayı kavrayan cam görünümlü olan bişey var adını bilmiyorum:) metre ile satılıyor masanın tam ölçüsünü al ondan kestir zaten yok gibi duruyor
benim masamda bunun karesi bir ara bende naylon kullandım bir ara dertsizlerden şimdi yemek yerken hiçbirşey sermiyorum üstünde bişey kesmedikten sonra hiçbir sorun olmaz
kalın şeffaf masayı kavrayan cam görünümlü olan bişey var adını bilmiyorum:) metre ile satılıyor masanın tam ölçüsünü al ondan kestir zaten yok gibi duruyor