mutfağımdaki hamamböceklerinden kurtulmak için...

Ben önce senin gibi çok panikledim işi çok sıkı tuttum ama benim gerçek çözümüm karışım oldu ve o kadar işe yaradı ki artık benim uğraşmama gerek kalmadı çok şükür.Bizim mutfak giderinin etrafına eşim harç döktü sanırım onun da çok etkisi oldu.Siz de gelebileceklerini tahmin ettiğiniz yerleri sıkıca kapatın inşallah tamamen kurtarırsınız gerçekten çok can sıkıcı bir durum.
Benim de gördüğüm biri hamam böcekleri ile kardeş kardeş geçiniyorlardı evinin her tarafı onlarla kaynıyordu neredeyse
Ben kafayı tırlatıcaktım nerdeyse

harç dökme işi nasıl oluyor onu pek anlayamadım. tuvalet deliğinden böcek geldiğini de ilk kez burada duydum. bize ne geliyorlar sanki bu böcekler. ecellerine mi susadılar. kendilerini koruyan sahiplenen bir aile bulsun onlarla yaşasınlar. bol bol var etrafta öyleleri.

ra..d :) kolay gelsın

Mutfağımızın giderinin lavabonun altında kalan kısmın etrafına harç dökmüştük,lavabo borusu rahatlıkla çıkabildiği için böyle yaptık,yani bizim mutfağa has bir durum bu
Tuvalette zaman zaman bu böceklerden görüyorum heralde onlardan tuvalet deliğinden geliyordur diye düşünüyorum haliyle, ne bileyim ya acaip böcekler bunlar girmedikleri yer yok
İşte onları sahiplenen aileler yüzünden maalesef biz de istemeden nasipleniyoruz

olsun canım ben anladımmmkii yanlış yazdıgını valla bıızm nerden geldıgını bılmıyorum mutfakta yada salonda yakalıyorum hep ...hepte ben görüyorumya bıızmde banyoda koku gelıyor bende 5 lt rık bıdon koydum üstüne ama arada koku oluyor genede .... vc de kapaklar varya onlardan var bızım gerçi ne banyoda ne vc de görmedık hiç tahmınen önlem alık işte

o uzun vc sopaları nedir canım ılk kez duydum ?

hatress bugün dışarıya çıkınca aklıma geldı karbonat almayı unuttum ....ne oldu bılıyormusun yürüyüşe çıktık ıkı tane karafatma gördüm enemmmmmmmmmm kaçtım sokakta bıle kabusum oldu yaf sevgılım gülüyor bana çekıyomusun ne dıye

gecenın bir yarsıı görsemde onu uyandırıyorum valla zıplıyorum kalkkkkkkkkkk .kalkkkkkkkkkk böcekkkkkkkk elım ayama dolaşıyor .nefrettttttttttttttttttttt ediyorumyaaaaaaaaaaaa pisikolojım bıle bozuldu ...

2.3 tane görmeme ragmen ...allahtan tek tek gördüm 3 gün 5 gün arayla

şu karbonatta her derde deva valla ....dolaba koy tabagın içine dolaptakı kokuyu alır

Hani tuvalet tıkanıklığında kullanılan pompalar var ya onları kastediyorum.

Canım sen artık kafayı onlara taktın ya o yüzden gözüne çarpıyordur, eskiden kimbilir çok görüp ama önemsemediğin için önünden geçip gitmişsindir belki.
şu karbonatta her derde deva valla ....dolaba koy tabagın içine dolaptakı kokuyu alır

Evet aydebuz, hem terlerken de işimize yarıyor biliyor musun? Teriminizin kötü kokmasını istemiyorsak karbonata elimizi batırıp koltuk altlarımaza sürdüğümüz zaman ne kadar terlersek terleyelim terimiz tertemiz, hiç koku olmuyor karbonat sayesinde

Son düzenleme:

evetya nelere faydalı maşallahhhhh bir arada suya katıp içiyodum ben ...ben kokulu pudralar kullanıyorum avonun varya hanı parfümlü ..onlarda etkılı baya ..rexonanın rolonlarıda öle canım

sarı böceklerde ışe yaramıyor...

sarı böceklerde ışe yaramıyor...
anlık çözüm ...

evetya nelere faydalı maşallahhhhh bir arada suya katıp içiyodum ben ...ben kokulu pudralar kullanıyorum avonun varya hanı parfümlü ..onlarda etkılı baya ..rexonanın rolonlarıda öle canım

Eskiden çok değil ama ara ara deodorant falan kullanırdım ama şimdi en doğalı varken diğerlerini es geçiyorum artık. En azından içinde acaba zararlı bir şey var mı endişesi olmuyor.
Cildime de krem ihtiyacı olduğu zaman aloe vera adlı çiçeğimin jelini sürüyorum, çok güzel, gerginleştiriyor cildimi. Arkadaşıma da denettirdim o da çok memnun. Bu zamanda zararsız bir şey yok neredeyse o nedenle şüpheli şeylerden uzak kalmak daha güvenilir.

sarı böcek hangisi oluyor. ben evde turuncu küçük böcekler de gördüm onlar ne acaba. sarı görmedim hiç.

Sarı böcekler evde görmüş olduğun turuncuların bir değişik versiyonu, bazıları uçuyor bile.
Dün eşimle bi tane gördük , eşim maşallah iyi kurtardın onca böcekten diye eski halini hatırladı evin birden

bendekiler turuncu sinek kadar ayakları var altı tane belki daha fazla sanırım boynuzları da var ama küçükler böcek korkusu yüzünden gözlerim öyle gelişti ki hiç zorlanmadan bit, pire bile görebilirim. şimdi bu bendeki böcekler hamamböceğinin bir türü mü büyüüp sarı böcek mi olacaklar.

Canım o gördüklerin hepsi yeni dünyaya gelmiş veletler
Onlar büyüseler de yine turuncular, sarısı var, siyahı var, kahverengisi, var da var yani.
Benim de bir yerlerde yavrulamış, sanırım analarını haklamışım çünkü veletler dolanıyor ama anaları yok piyasada

dünyamı başıma yıktın. onlar büyüyüp karafatma olacak şimdi desene. biri ambulans çağırsın kafayı yememe saniyeler kaldı. :18udra şekerin işe yaramadı mı neden hala ortalıkta geziniyorlar. e bunlar yeni jenerasyon sakın karışımına bağışıklık kazanmış şekilde doğmuş olmasınlar.

Güldürdün beni Allah da seni güldürsün emi
Yok yeni jenerasyonun karışıma bağışıklık kazandığını zannetmiyorum bilakis yeseler ( demek ki koyduğum tabağın önünden kıvırıp geçmişler. ha bu arada bunlar çok akıllılarmış üstelik,o antenleriyle ev sahiplerini bile tanırlarmış, neyse parantezi kapatayım) onlarda şifalarını bulurlardı.Benim oturduğum bina çok eski ve bahçesi var, yani etrafımızda bu böceklerin olduğu yerler çok fazla, ben evin içindekileri halletsem dışardan bir yerlerden yine gelip evde yavrulayınca artmaya başlıyorlar.Karışım sürekli evde durmasa varya evin her tarafını kesin istila ederdi yine bunlar.Yeni taşındğımda daha haberim yok bunlardan, öyle rahat davranıyorum, mutfakta tabakların üstü açık kalsa umursamıyorum ama sonra anammmmmmmmmmmm bir de bir görürüm ki mutfak tezgahını sanki kendilerine tahsis etmişler.Çok şükür ya, hiç onlardan kurtaracağıma inanasım gelmiyordu ama şimdi tek tükleri adam saymıyorum artıkım

Son düzenleme:

sende o kadar çok varken aza indirdiysen ben bir ümit belki köklerini kurutmayı başarabilirim. zaten kimyasala boğacam evi. ama o yavrulardan çok gördüm. artık mücadelem sonuç vermez ve onlar galip gelirse ilaçları kendime sıkarak evi onlara bırakacam. gerektiğinde pes etmeyi bilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…