ben malesef görünce kafasına bir şey fırlatmak kalsın ilaç bile sıkamıyorum kaşınmaya başlıyorum yerimde duramıyorum. az mı rezil olmamışımdır bu korkum yüzünden.ben kendi kendilerine azalmalarını bekleyemem her türlü ilacı sıkacam mecbur. ama önce evdeki delikleri kapatmam lazım yoksa ben bir tanesini öldürdükçe onlar bin tane olup geri dönecek. apartmanda varsa bir şey yapamam burada insanlar takmıyor pek böcekleri. sofraya bile buyur ederler bence gayet güzel yaşayabiliyolar aynı evde. bu ne midesizlik. eliyle hamam böceğini alıp aman günahtır diye öldürmeden camdan atan gördüm düşünün artık.
Ben önce senin gibi çok panikledim işi çok sıkı tuttum ama benim gerçek çözümüm karışım oldu ve o kadar işe yaradı ki artık benim uğraşmama gerek kalmadı çok şükür.Bizim mutfak giderinin etrafına eşim harç döktü sanırım onun da çok etkisi oldu.Siz de gelebileceklerini tahmin ettiğiniz yerleri sıkıca kapatın inşallah tamamen kurtarırsınız gerçekten çok can sıkıcı bir durum.
Benim de gördüğüm biri hamam böcekleri ile kardeş kardeş geçiniyorlardı evinin her tarafı onlarla kaynıyordu neredeyse
Ben kafayı tırlatıcaktım nerdeyse
tabletlerin markası nedir. onu dkoyayım eve. borik asitten de koyayım. zpudra karbonat karşımı da koyacam. böceklere tam bir ziyafet vericem.aynı zamanda evi ilaçlatıcam ve bayet k-othrine sc 50 süspansiyon böcek ilacından alıcam onu da bu sayfada biri tavsiye etmiş. artık bu kadar zehirden sonra birazcık gururları varsa bir daha gelmezler. böceklerden kurtulalım derken aileme bir katliam uygulamış olmam umarım.
harç dökme işi nasıl oluyor onu pek anlayamadım. tuvalet deliğinden böcek geldiğini de ilk kez burada duydum. bize ne geliyorlar sanki bu böcekler. ecellerine mi susadılar. kendilerini koruyan sahiplenen bir aile bulsun onlarla yaşasınlar. bol bol var etrafta öyleleri.
Bugün aklıma gelmişti kediyle alakalı sanırım yanlış kişiye yazdım diyehaklıymışım
Ben banyo giderine küçük bir yoğurt kabı kapatıyorum iyi işe yarıyor, hem bizim giderlerden çok kötü lağım kokusu gelirdi onun da önüne geçmiş oldum böylece. Tuvalet kapalı derken wc matikle kapatmışım onu kastederek yazdım ama ordan bile geliyorlar bazen dediğin gibi tuvaleti kapatıp açmak biraz zor ama aslında tuvalet giderleri için uzun sopalı kapaklar var onlar kullanılabilir, aklıma gelmişti daha önce de almadım çünkü benim tuvaletten ziyade banyodan geldikleri için orayı kapatıyorum özellikle.
olsun canım ben anladımmmkii yanlış yazdıgınıvalla bıızm nerden geldıgını bılmıyorum mutfakta yada salonda yakalıyorum hep ...hepte ben görüyorumya bıızmde banyoda koku gelıyor bende 5 lt rık bıdon koydum üstüne ama arada koku oluyor genede .... vc de kapaklar varya onlardan var bızım gerçi ne banyoda ne vc de görmedık hiç tahmınen önlem alık işte
o uzun vc sopaları nedir canım ılk kez duydum ?
hatress bugün dışarıya çıkınca aklıma geldı karbonat almayı unuttum ....ne oldu bılıyormusun yürüyüşe çıktık ıkı tane karafatma gördüm enemmmmmmmmmm kaçtım sokakta bıle kabusum oldu yaf sevgılım gülüyor bana çekıyomusun ne dıye
gecenın bir yarsıı görsemde onu uyandırıyorum valla zıplıyorum kalkkkkkkkkkk .kalkkkkkkkkkk böcekkkkkkkk elım ayama dolaşıyor .nefrettttttttttttttttttttt ediyorumyaaaaaaaaaaaa pisikolojım bıle bozuldu ...
2.3 tane görmeme ragmen ...allahtan tek tek gördüm 3 gün 5 gün arayla
şu karbonatta her derde deva valla ....dolaba koy tabagın içine dolaptakı kokuyu alır
Hani tuvalet tıkanıklığında kullanılan pompalar var ya onları kastediyorum.
abbvvvvvvvvvvv anladı
Canım sen artık kafayı onlara taktın ya o yüzden gözüne çarpıyordur, eskiden kimbilir çok görüp ama önemsemediğin için önünden geçip gitmişsindir belki.
yok kız kafaya takmak degıl gördügümden beri takıyorum zaten ıyıkı tek tek görüyorum oa 3.5 güne bir allammmm kalabalık görsem ölürümya bennnnn
Evet aydebuz, hem terlerken de işimize yarıyor biliyor musun? Teriminizin kötü kokmasını istemiyorsak karbonata elimizi batırıp koltuk altlarımaza sürdüğümüz zaman ne kadar terlersek terleyelim terimiz tertemiz, hiç koku olmuyor karbonat sayesinde
kızlar başka bir sayfada bir arkadaşımız da bunu önerdi. ben de kendi evimde kullanıyordum şu an böceklerinden şikayet ettiğim ev benim değil. güzel bir ilaç. kalörifer böceklerine bir tek bu çözüm olmuş. ben bunu da sıkıcam eve size de söyleyeyim dedim.
Eki Görüntüle 766118
kızlar başka bir sayfada bir arkadaşımız da bunu önerdi. ben de kendi evimde kullanıyordum şu an böceklerinden şikayet ettiğim ev benim değil. güzel bir ilaç. kalörifer böceklerine bir tek bu çözüm olmuş. ben bunu da sıkıcam eve size de söyleyeyim dedim.
Eki Görüntüle 766118
sarı böceklerde ışe yaramıyor...
anlık çözüm ...
evetya nelere faydalı maşallahhhhh bir arada suya katıp içiyodum ben ...ben kokulu pudralar kullanıyorum avonun varya hanı parfümlü ..onlarda etkılı baya ..rexonanın rolonlarıda öle canım
sarı böcek hangisi oluyor. ben evde turuncu küçük böcekler de gördüm onlar ne acaba. sarı görmedim hiç.
Sarı böcekler evde görmüş olduğun turuncuların bir değişik versiyonu, bazıları uçuyor bile.
Dün eşimle bi tane gördük , eşim maşallah iyi kurtardın onca böcekten diye eski halini hatırladı evin birden
bendekiler turuncu sinek kadar ayakları var altı tane belki daha fazla sanırım boynuzları da var ama küçükler böcek korkusu yüzünden gözlerim öyle gelişti ki hiç zorlanmadan bit, pire bile görebilirim.şimdi bu bendeki böcekler hamamböceğinin bir türü mü büyüüp sarı böcek mi olacaklar.
Canım o gördüklerin hepsi yeni dünyaya gelmiş veletler
Onlar büyüseler de yine turuncular, sarısı var, siyahı var, kahverengisi, var da var yani.
Benim de bir yerlerde yavrulamış, sanırım analarını haklamışım çünkü veletler dolanıyor ama anaları yok piyasada
dünyamı başıma yıktın. onlar büyüyüp karafatma olacak şimdi desene. biri ambulans çağırsın kafayı yememe saniyeler kaldı. :18udra şekerin işe yaramadı mı neden hala ortalıkta geziniyorlar. e bunlar yeni jenerasyon sakın karışımına bağışıklık kazanmış şekilde doğmuş olmasınlar.
Güldürdün beni Allah da seni güldürsün emi
Yok yeni jenerasyonun karışıma bağışıklık kazandığını zannetmiyorum bilakis yeseler ( demek ki koyduğum tabağın önünden kıvırıp geçmişler. ha bu arada bunlar çok akıllılarmış üstelik,o antenleriyle ev sahiplerini bile tanırlarmış, neyse parantezi kapatayım) onlarda şifalarını bulurlardı.Benim oturduğum bina çok eski ve bahçesi var, yani etrafımızda bu böceklerin olduğu yerler çok fazla, ben evin içindekileri halletsem dışardan bir yerlerden yine gelip evde yavrulayınca artmaya başlıyorlar.Karışım sürekli evde durmasa varya evin her tarafını kesin istila ederdi yine bunlar.Yeni taşındğımda daha haberim yok bunlardan, öyle rahat davranıyorum, mutfakta tabakların üstü açık kalsa umursamıyorum ama sonra anammmmmmmmmmmm bir de bir görürüm ki mutfak tezgahını sanki kendilerine tahsis etmişler.Çok şükür ya, hiç onlardan kurtaracağıma inanasım gelmiyordu ama şimdi tek tükleri adam saymıyorum artıkım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?