mutfağımdaki hamamböceklerinden kurtulmak için...

merhaba arkadaşlar, şimdi oturduğum evime taşınalı bir kaç ay oldu. Allah'a şükür evimden çok memnunum ama bir sorunumuz var: kurtulamadığımız hamamböcekleri. onlardan kurtulmak için tablet ilaçlardan aldık ama kısmen azaldılar. bunlardan tamamen kurtulmanın bir yolunu bileniniz varsa yardım edin lütfen. çünkü bu böcekler evin her yerine giriyorlar. en kötüsü de tuvelete giden bir böcek bir bakıyorsunuz mutfağınızda çatal- kaşık - tabakların içinde! zaten en çok mutfağıma yer etmişler.sanki mutfak dolabının arkasında bir yerlere yuva yapmışlar ya da dışardan bir yerden mi geliyorlar nedir anlamadım gitti. ama artık kurtulmak istiyorum şu böceklerden...:KK47::KK47::KK47:
Selam az önce karşılaştığım hamam böceğini görünce panikten ne yaparım diye düşündüm siteleri gezerken yazınızı okudum ve hemen kayıt oldum. Sorununuza çözüm buldunuz mu bulduysanız nasıl buldunuz o_O

merhaba arkadaşlar, şimdi oturduğum evime taşınalı bir kaç ay oldu. Allah'a şükür evimden çok memnunum ama bir sorunumuz var: kurtulamadığımız hamamböcekleri. onlardan kurtulmak için tablet ilaçlardan aldık ama kısmen azaldılar. bunlardan tamamen kurtulmanın bir yolunu bileniniz varsa yardım edin lütfen. çünkü bu böcekler evin her yerine giriyorlar. en kötüsü de tuvelete giden bir böcek bir bakıyorsunuz mutfağınızda çatal- kaşık - tabakların içinde! zaten en çok mutfağıma yer etmişler.sanki mutfak dolabının arkasında bir yerlere yuva yapmışlar ya da dışardan bir yerden mi geliyorlar nedir anlamadım gitti. ama artık kurtulmak istiyorum şu böceklerden...:KK47::KK47::KK47:
detanmax diye bir bocek ilcai var marketler satiliyo com iyi geliyo ve birdaha cikarmiyo

Merhaba Arkadaşlar,

1 senedir oturduğum ev hamam böceği doluydu. bir sabah yüzümde gezen bir hamam böceğiyle uyandım. resmen psikolojim bozuldu bu evde, geceleri gergin uyuyorum. odamın ışığını açık bırakarak uyuyorum, ışığı sevmiyorlar, gelmesinler diye. banyo, lavabo, mutfak giderlerini kapalı tutun. şu küçük delikli giderlerden takın. havalandırma ve baca boşluklarını sıkı sıkı kapatın. çünkü 1,5 milimetre gibi bir açıklıktan büyükleri bile rahatça geçebiliyor. ona göre kapatabildiğiniz her yeri kapatın. bir de mutfak dolaplarının altından geliyorlar, borulardan, aradaki çatlaklardan. ben kiracı olduğum için dolapları kırdırıp boşlukları doldurup yeniden dolap yaptırmak istemiyorum. yukarıda yazdığınız yöntemlerin tamamına yakınını denedim. çözüm olmuyor. ilaçlar bir müddet uzak tutuyor sadece. bir de ben cenazelerini görmekten de hoşlanmıyorum. yani amacım onları öldürmek değil. ölüleri toplamak da beni strese sokuyor.

"ultrasonik böcek kovucu" kullanıyorum. birinin tavsiyesiyle aldım. internetten araştırabilirsiniz. gerçekten çok işe yarıyor bu cihazlar. ölüsü dirisi hiç biri yok. metrekareye göre değişiyor cihaz. ben 60 metrekarede etkili olan bir cihaza 30-35 lira verdim. evi ilaçlatmaya yaptığım harcamalarsa paha biçilemez. kullanın, çok dua edeceksiniz bana.
detanmax diye bir bocek ilcai var marketler satiliyo com iyi geliyo ve birdaha cikarmiyo
borık asıt denedım kayınvalıdemın evınde ve bende tabı..
kayınvalıdem azlma var yemlerı yıyorlar kuculuyorlar dedı..
ama yınede var..ne kadar zaman sonra yok oluyorlar acaba ..
andıkça gördükçe kaşınıyorum şuanda olduğu gıbı..bu arada hamam boceklerı ıcın ben tabletten kullanıyorum hıc çıkmıyor dene ıstersen..sarı böceklerede ışe yaramıyor tablet..
ben malesef görünce kafasına bir şey fırlatmak kalsın ilaç bile sıkamıyorum kaşınmaya başlıyorum yerimde duramıyorum. az mı rezil olmamışımdır bu korkum yüzünden. :KK1: ben kendi kendilerine azalmalarını bekleyemem her türlü ilacı sıkacam mecbur. ama önce evdeki delikleri kapatmam lazım yoksa ben bir tanesini öldürdükçe onlar bin tane olup geri dönecek. :KK53: apartmanda varsa bir şey yapamam burada insanlar takmıyor pek böcekleri. sofraya bile buyur ederler bence gayet güzel yaşayabiliyolar aynı evde. bu ne midesizlik. eliyle hamam böceğini alıp aman günahtır diye öldürmeden camdan atan gördüm düşünün artık. :KK53:

teşekkürler canım denıycegım bugün .... benım kedım yokkı hiçte sevmem :))

evet pahalı heryere yerleştirdik 15 gündür yoktu işte ....bir tane gördüm oda ölmüştü ...bunların yuvası yok sanırım ...gezıyorlar sadece ...birde tek tek çıkıyorlar anlamadım....banyonun giderine içi su dolu bidenu koyuyorumda tuvalete nasıl koyuyorunuzki zor olur her efasıda onu kaldırak ....klozetlımı wc ??
Azönce ben de aranıza katıldım aynı konuda muzdaribim. Kocaman kapkara şeyin kaçışını görünce ben kaçtım o da benden kaçtı ıyyyyyyyyy iğrenççççç. Saatlerdir araştırıyorum bu karbonat ve pudra şekeri kafama yattı mutlaka deniyecem umarım faydası olur. Mutfakta ocağımın üstünde gördüm ilk. Banyoya da bu karışımdan koymak gerekir mi ?

Back
X