ayy bu çok feci bir sorun cnm yaannemde de oluyordu böyle, onun komşuları da aynı dertten şikayetçiydi. onlar anlaşıp bi ilaçlama şirketi tuttular ve bütün apartmanı komple ilaçlattılar bundan 3 yıl önce filandı, daire başı 25 lira verdiler 8 dairelik apartmanda. ama kesin çözüm oldu, birdaha da olmadı sen de böyle bi ilaçlama şirketi filan bulabilirsin.
merhaba arkadaşlar, şimdi oturduğum evime taşınalı bir kaç ay oldu. Allah'a şükür evimden çok memnunum ama bir sorunumuz var: kurtulamadığımız hamamböcekleri. onlardan kurtulmak için tablet ilaçlardan aldık ama kısmen azaldılar. bunlardan tamamen kurtulmanın bir yolunu bileniniz varsa yardım edin lütfen. çünkü bu böcekler evin her yerine giriyorlar. en kötüsü de tuvelete giden bir böcek bir bakıyorsunuz mutfağınızda çatal- kaşık - tabakların içinde! zaten en çok mutfağıma yer etmişler.sanki mutfak dolabının arkasında bir yerlere yuva yapmışlar ya da dışardan bir yerden mi geliyorlar nedir anlamadım gitti. ama artık kurtulmak istiyorum şu böceklerden...
canım duvar köşelerine çamaşır suyu dök....
borik asitle şekeri karıştırın ibraz ıslatın hepsi ölür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?