• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mutfağımda sürekli kurt görüyorum kızlar yardım :(

onbirmayis

Canım oğlum,iyi ki beni seçtin 🩵
Kayıtlı Üye
30 Mart 2022
5.844
3.557
103
Kızlar merhaba. Son birkaç gündür mutfak duvarımda kurt görüyorum ve canlılar. Gelebileceği heryere baktım,erzak dolabımı komple çektim,boşalttım,temizledim yok. Hiçbirşey yok. Heryer tertemiz kafayı yicem. Ne yapmam lazım
Sadece bir duvarda geziyorlar. O duvarda ne varsa temizledim hiç kurtlanan birşey yok. Sinirlerim çok bozuk

Geçen gün ben de çikolata paketinin içinde keşfettim ve açıkta çikolata yoktu paketin içinde tek tek sargılıydı. Annem paketi aldığında içinde varmış o zaman dedi. Çok alakasız şeylerde olabiliyorlar.

Eve hediye gelen canlı çiçeklerden var mı? Ailem bana doğum günümde, kurutulmuş meyveli ve boyanmış buğday başakları olan güzel bi çiçek göndermişlerdi. 2 hafta sonra ben de duvarda kurt ve güvelerden gördüm, nerden geliyo diye her yeri talan ettim en sonunda çiçeklerden geldiğini farkettim ve hemen balkona çıkardım. O günden sonra korkudan evime süs niyetine canlı ya da cansız hiç çiçek sokmadım🤣

Tek tek bulup öldürün. Ilaclama sirketi ile gorustum zamaninda. Bu meretlere ilac sökmüyormus. Naftalin aldim, uzerinde yuvarlaniyorlardi. Bulup tek tek öldürürek kurtuldum. Bu meretler plastik kavanoz kapagi, saklama kabi ne varsa icine girebiliyor. Cam kavanoz ve teneke kapak tercih edin. Cam kavanozdaki herseyi buzdolabina atmistim. Patates sogani bile buzdolabinda muhafaza ettim. Saklama kaplarinda ne varsa çöpe döktüm.

Hatta o kadar sinie olmustum ki kurtlardan birtanesini cam bardaga hapsettim, agzini kapadim. Havasiz ve aç şekilde 28 günde güveye dönüştü. Belli bir sure sonra koza yapiyor. Toz tanesi gibi gorunuyor. Onlarida öldürün.

Kızlar merhaba. Son birkaç gündür mutfak duvarımda kurt görüyorum ve canlılar. Gelebileceği heryere baktım,erzak dolabımı komple çektim,boşalttım,temizledim yok. Hiçbirşey yok. Heryer tertemiz kafayı yicem. Ne yapmam lazım
Sadece bir duvarda geziyorlar. O duvarda ne varsa temizledim hiç kurtlanan birşey yok. Sinirlerim çok bozuk
Bende de çıkmıştı ben de nereden geldiğini bulamamıştım. Ben sorunu örümceklerle hallettim.

Knorr ve maggi yemek soslarını çok alırım tarihi geçenlerden bir kaçı kurtlanmıştı herşeyi döktüm de o aklıma gelmemişti sonradan paketteki delikleri gördüm açtım içimdeydiler körolasıcalar

Back