- 11 Ocak 2012
- 10.411
- 2.199
Merhaba arkadaslar...
Eki Görüntüle 774979
Ilk firsatta izleyecim cnm,sen hangi siteden izliyon acaba:44:
Ellerine saglik zeynepcigim.Cok lezzetli görünüyor.
Bisey sorcam yanliz,sen baklavayi yufkalari üst üste acarak yapmadin heralde:44:
Gazel 27 yasindamiymis.
Yakin sayiliriz,bende 28(el öptürmem yanliz,daha gencecigim )
Hayirlisi de cnm,kismetin nerdeyse er gec bulur seni
Bende bu gün karisik sarma-dolma yaptim,pisiyor.Tatli yok,ben yemiyorsam,kimse yemesin
Bayramda ne gelen var,nede bizim gidecegimiz bir yer var.Evde normal günümüz gibi oturuyoruz
Annemi özledim ama ben simdi
pegasus07 sen 28 yaşındasın ve 3 çocuğun mu varMerhaba arkadaslar...
Eki Görüntüle 774979
Bisey sorcam yanliz,sen baklavayi yufkalari üst üste acarak yapmadin heralde:44:
Gazel 27 yasindamiymis.
Ne yaslisi cnm ya,citiriz bizevet canım tevellüt 27 :) yaşlı başlı gacı oldum sorma :)
ben WEBTEİZLE.COM'dan izliyorum canım...
bu arada bize de gelen giden yok hiç canım memlketten çok uzağız biz..edi ile büdü gibi eşim bana bakıyor ben eşime...:)
napalım şükür yine de...allah sıhhat versin...
bende tatlı yapmadım canım...senle çok benzeşiyoruz :) yalnızlık gariplik kötü dimi...allah kimseyi yalnız koymasın...
Evet cnm,18 de evlendim.20 de anne oldum.24 de 2.defa anne oldum ve 26 da kazan dibi oldupegasus07 sen 28 yaşındasın ve 3 çocuğun mu var
Ve muffinlerin çook tatlı görünüyor, ellerine sağlık
Biz de bugün eşimle başbaşa pikniğe gittik. Mangal yaktık mis gibi kanat pişirdik,köz patlıcan salatasıyla afiyetle yedik.
Ben dizileri dizimag den izliyorum gayet kaliteli,hiç sorun yaşamadım şimdiye kadar.
Ne yaslisi cnm ya,citiriz biz
Evet yanlizlik cok koyuyo ,helede böyle günlerde.Benim ailemde yanimda degil,esimin aileside tatilde.Yanliz kaldim yani
Evet cnm,18 de evlendim.20 de anne oldum.24 de 2.defa anne oldum ve 26 da kazan dibi oldu
Afiyet olsun tatlim.Muffinlar icin tesekkürler...
yok canım üst üste degil tek tek acıp ortadan 4 e kestim ve büzdüm hamurları gül sekilini verdimMerhaba arkadaslar...
Eki Görüntüle 774979
Gazel 27 yasindamiymis.
kıyamam sana benBende bu gün karisik sarma-dolma yaptim,pisiyor.Tatli yok,ben yemiyorsam,kimse yemesin
Bayramda ne gelen var,nede bizim gidecegimiz bir yer var.Evde normal günümüz gibi oturuyoruz
Annemi özledim ama ben simdi
ellerine saglık harıkalar :)Yaprak sarma ve karisik kuru dolma
Salata
Yogurt
Eki Görüntüle 775007 Eki Görüntüle 775010 Eki Görüntüle 775008
Eki Görüntüle 775009 Bunlarda gecenlerde yaptigim smartie li muffinlarim.Tarif isteyen varsa yazabilirim...
En büyügüm 8 yasinda.3.sinifa gecti.Ama digerleri kücük daha.En kücük 2 bile olmadi.Yani daha gezemiyoruz.En azindan 4-5 olsaydi belki biraz nefes alirdim.Canlari sag olsunda,gecte olsa gezerizne güzel işte canım, erkenden çocukları yapıp büyütmüşsün...artık gezer tozarsın...30 undan sonra kundakta bebekle uğraşmak gece beşik sallamak emzirmek altını değiştirmek sıkıntısı yok...bi yandan özeniyorum erken doğurup büyütenlere, bi yandan da oğlum az büyüsün kendime bi geleyim diyorum :) çünkü bebek hayata mola vermek gibi birşey...yaşayışını ona göre indeksliyorsun...biryere gideceksen onun durumuna göre hareket ediyorsun vs...
daha yeni büyüttük sayılır artık biraz gezelim kendimize vakit ayıralım yemek yerken şöyle bir rahatca yiyelim vs :)
allah aratmasın kimseye ama arka arkaya da zor yaa..rabbim hayırlısını versin ....
Tesekkür ederim.yok canım üst üste degil tek tek acıp ortadan 4 e kestim ve büzdüm hamurları gül sekilini verdim
kıyamam sana beniyi bayramlar canım
ellerine saglık harıkalar :)
Maşallah sana :)Ne yaslisi cnm ya,citiriz biz
Evet yanlizlik cok koyuyo ,helede böyle günlerde.Benim ailemde yanimda degil,esimin aileside tatilde.Yanliz kaldim yani
Evet cnm,18 de evlendim.20 de anne oldum.24 de 2.defa anne oldum ve 26 da kazan dibi oldu
Afiyet olsun tatlim.Muffinlar icin tesekkürler...
Maşallah sana :)
Allah yavrularına sağlık versin.
Ben 30 oldum daha 1 tane yok
Evet canım evliyim, hayırlısı elbet..
Amin cnm.Cümlemizin yavrularina saglik versin..
Evlimisin ?
Hayirlisi neyse öyle olsun
ay ne güzel yapmışın eline sağlık, benim nişanlımda gelecek bende baklava yaparım belki, bekliycez bakalım o günlerde gelecektir. maşallah pek bi hamaratsınız.
amaaa şu milföydennn şöbiyetini bilare paylaşırsan sevinirim.... şididen sağolasın
önce şerbeti kaynatıyorum: 3 bardak su 3 bardak şeker diyor ama ben hep şerbetlere az şeker koyarım 2,5 bardak filan koyuyorum
şerbet soğuyacak...
1 bardak süt ile 2,5 kaşık irmiği pişiriyoruz ben azcık da şeker atıyorum tarifte şeker yok ama... Ilınıyor..
10 adet milföyü dörde bölüyoruz her birine azcık bu irmikli muhallebiden koyuyoruz birer adet de fındık koyuyoruz. kapatıp tepsiye diziyoruz. (üçgen şekil oluyor kızlar)
üstüne eritilmiş tereyağı döküyoruz bu nedenle tepsiyi yağlamıyorum ben....
180 derecede kızartıyoruz. çıkınca biraz bekletip şerbeti döküyoruz.
not: eğer bir gece beklerse milföy tadı gelmiyor
denemenizi öneririm evde milföy varsa hemen bugün deneyin bereketli de bayağı bir çıkıyor...
Selam mutfakseverler.Ramazandı,bayramdı derken hepsi bitti işte.Zaman su misali.
Çok güzel yemekler ve tatlılar eklenmiş.Herkesin eline sağlık.Bayramda annemin yaptığı baklavayı ekliyeyim ben de.