Mutfağımda Bugün Ne Pişti ? Resimli / Tarifli

evet canım tevellüt 27 :) yaşlı başlı gacı oldum sorma :)
ben WEBTEİZLE.COM'dan izliyorum canım...
bu arada bize de gelen giden yok hiç canım memlketten çok uzağız biz..edi ile büdü gibi eşim bana bakıyor ben eşime...:)
napalım şükür yine de...allah sıhhat versin...

Bende bu gün karisik sarma-dolma yaptim,pisiyor.Tatli yok,ben yemiyorsam,kimse yemesin

Bayramda ne gelen var,nede bizim gidecegimiz bir yer var.Evde normal günümüz gibi oturuyoruz

Annemi özledim ama ben simdi

bende tatlı yapmadım canım...senle çok benzeşiyoruz :) yalnızlık gariplik kötü dimi...allah kimseyi yalnız koymasın...

pegasus07 sen 28 yaşındasın ve 3 çocuğun mu var
Ve muffinlerin çook tatlı görünüyor, ellerine sağlık

Biz de bugün eşimle başbaşa pikniğe gittik. Mangal yaktık mis gibi kanat pişirdik,köz patlıcan salatasıyla afiyetle yedik.

Ben dizileri dizimag den izliyorum gayet kaliteli,hiç sorun yaşamadım şimdiye kadar.

Son düzenleme:
Ne yaslisi cnm ya,citiriz biz

Evet yanlizlik cok koyuyo ,helede böyle günlerde.Benim ailemde yanimda degil,esimin aileside tatilde.Yanliz kaldim yani

Evet cnm,18 de evlendim.20 de anne oldum.24 de 2.defa anne oldum ve 26 da kazan dibi oldu

Afiyet olsun tatlim.Muffinlar icin tesekkürler...

ne güzel işte canım, erkenden çocukları yapıp büyütmüşsün...artık gezer tozarsın...30 undan sonra kundakta bebekle uğraşmak gece beşik sallamak emzirmek altını değiştirmek sıkıntısı yok...bi yandan özeniyorum erken doğurup büyütenlere, bi yandan da oğlum az büyüsün kendime bi geleyim diyorum :) çünkü bebek hayata mola vermek gibi birşey...yaşayışını ona göre indeksliyorsun...biryere gideceksen onun durumuna göre hareket ediyorsun vs...
daha yeni büyüttük sayılır artık biraz gezelim kendimize vakit ayıralım yemek yerken şöyle bir rahatca yiyelim vs :)
allah aratmasın kimseye ama arka arkaya da zor yaa..rabbim hayırlısını versin ....

yok canım üst üste degil tek tek acıp ortadan 4 e kestim ve büzdüm hamurları gül sekilini verdim

Bende bu gün karisik sarma-dolma yaptim,pisiyor.Tatli yok,ben yemiyorsam,kimse yemesin

Bayramda ne gelen var,nede bizim gidecegimiz bir yer var.Evde normal günümüz gibi oturuyoruz

Annemi özledim ama ben simdi
kıyamam sana ben iyi bayramlar canım

ellerine saglık harıkalar :)

En büyügüm 8 yasinda.3.sinifa gecti.Ama digerleri kücük daha.En kücük 2 bile olmadi.Yani daha gezemiyoruz.En azindan 4-5 olsaydi belki biraz nefes alirdim.Canlari sag olsunda,gecte olsa gezeriz

Arka arkaya hem iyi,hemde zor dedigin gibi.Mesela biri hastalanirsa digerlerine gecme olasiliginida düsünürsek,en az 2 hafta hastalikla ugrasiyoruz

2.krese gidiyor zaten,3 numarada seneye baslayacak.Ondan sonra öglene kadar gezerim

Amin cnm,hayirlisini versin..

Maşallah sana :)
Allah yavrularına sağlık versin.
Ben 30 oldum daha 1 tane yok

ne güzel yemekler yapmışsınız ellerinize sağlık, bende diyetteyim iki kilo vericem, az yiyorum artık(
size bişey soracam, benim yaptığım baklava genelde yumuşak olur, geçen hafta malzemeler aynıyıd sadece başka biri açtı yufkaları, ama çok sert oldu, acaba onun yufka açma tekniği sert olmasına sebep olabilirmi?

ay ne güzel yapmışın eline sağlık, benim nişanlımda gelecek bende baklava yaparım belki, bekliycez bakalım o günlerde gelecektir. maşallah pek bi hamaratsınız.

Sağol canım öyle baklava börek filan açamıyorum elimizden geldiğince bir şeyler hazırlıyorum severim yemek yapmayı misafir ağırlamayı.

amaaa şu milföydennn şöbiyetini bilare paylaşırsan sevinirim.... şididen sağolasın

Tarifi şekercik arkadaşımız vermişti canım.Bak alıntıladım tarifi.

Selam mutfakseverler.Ramazandı,bayramdı derken hepsi bitti işte.Zaman su misali.

Çok güzel yemekler ve tatlılar eklenmiş.Herkesin eline sağlık.Bayramda annemin yaptığı baklavayı ekliyeyim ben de.

Son düzenleme:
Bayramda yediklerimizi sindiremedik mi daha yahu

Kimseden çıt çıkmıyor .

Ben arifeden beri bel fıtığımla yataklardayım . Çok fena vurdu , kaç senedir yoktu .

İki adım atsam bacağıma vuruyor ağrısı .

Hadi bakalım , sizler nerelerdesiniz ? Yarın herkesi yemekleri ile bekliyoruuummm

Selam mutfakseverler.Ramazandı,bayramdı derken hepsi bitti işte.Zaman su misali.

Çok güzel yemekler ve tatlılar eklenmiş.Herkesin eline sağlık.Bayramda annemin yaptığı baklavayı ekliyeyim ben de.

Annenin ellerine kollarına sağlık
Ev baklavası olunca bende dünya duruyor , şerbetli tatlı sevmem çok ama buna dayanamam , fındık fıstık yer gibi atıveririm ağzıma

Fırında kremalı patates ve kasap köfte :) hatta şimdi yedik bitirdik :) böyle bu yazıya daha önce denk gelseydim resimleriyle koyardım bi daha ki sefere inş

Bunlar da benim fırın sütlaçlarım. Bana göre iyiydi fakat eşim yumurta kokusu aldı ve yemedi :26:
Şuan elimde patlamış olan 6 adet sütlaç var

Diğeri de akşam yemeğim. Bu benim tabağım, sarımsaklı yoğurtlu salça,pul biberli tereyağlı. eşim makarnayı sadece salçalı seviyor onunkini çekmedim bildiğimiz salçalı makarna. öyle değişik soslu mis gibi makarnalar yiyemiyorum maalesef.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…