Sende bendensin desene , 6 fırın sütlaç nedir ki bizim evde , biri eşime , biri oğluma , biri pişirir pişirmez ausa , öteki soğuyunca nasıl oldu diye ausa , beriki eşim ve oğlum yerken eşlik için ausa , sona kalan , akşam yine ausa
karabiberrrrr bacımmm hoşgeldinnnnnn sendeee:) desene harika paylaşımlar yapıcaksınnnnn :) ayrıcaaa mesajına ne sevindim ne sevindim bilemesssinnnnn taaaaki alltaki msjı okuyana kadar :)Arkadaşlar bu sayfayı baştan sona kadar okudumm,niğdeye yaylaya annemlerin yanına gittik dağın tepesinde evleri var gezecek yerde yokk bende eşimin cebinden pcyi ayarladık çekti internet bende başladımm sayfaları tek tek okumak kaldığım yerleri not tutuyordumm başlıyordum yine okumaya hepsinii bitirdimm
Ama SAYFADAN ÇIKTIKTAN SONRA HALİMİİ GÖRSENİZ bir anneeee şundan yapalımm bundan yalımm diye buluyordumm,şu kır pideleri ve kıbrıs tatlısıı çok fena yaptıı benii mutlaka deneyeciğimm orda malzeme olmayınca yapamadım
Bayramda kayınvalidede toplanacağız bende yarın şekerpare yapacağımm oraya götürmeyii düşünüyorum giderken,geçenlerde yaptımm çok güzel olduu eşim çok beğendii
Resim bende eklemeyii çok istiyorumm hafıza kartımm istanbulda kardeşimde kaldı gelince alacağımm ondan
oruçlu iken şerbetlii tatlıları görmek çokk fena yapıyor insanıı
bu arada ,aus,gazel,gökçe ve adra hepinizii çok iyii tanıdımm ve okadar çok sevdimkii 2007 den beri kkdayım nasıll sizin yorumlara denk gelmemişim be yaa çok üzüldümm hele gazell seni okuduğumda yüzümde tebessüm oluyşuyorr cıvıl cıvılsınn alt komşun yada üstü komşun olmak isterdim okadar sevdim
meğerrr gözdeyleee karıştırılmışımmmm :) acaip onure oldummmmAusencia çok teşekkür ederimm inann içimden geçenlerii yazdımm sizin sayfayı okumadan edemiyorum neler yazıldı paylaşıldı diye,o sıcak yorumlarınız çok hoşuma gitti,ben hepinizii sevdim ama gazelin yazılarınıı gördüğümde ne yalan söyliyimm yüzümde bir tebessüö oluşuyor neşe dolu bir insan bende onun gibii olmayı çok isterdim,gökçe desen saten ilk bekar olduğunu ve güzel yemekler yaptığını okuyunca ağzımm bir karış açık kaldı nerdeyse ,ben 15 senelik evliyimm ve onunn bildiklerinii bilmiyorumm kendime kızdım yanii,ama becerikli olacak evlenince zorlanmıyacak en azından,adra desen maşallah heryerde onun tarif nickleri var tek tek inceliyorumm sen saten bam başkasınn gazelin ahretliğii
neyse sonra yazmaya devam edeceğim kızlarım niğdeden geldiiiii
bir resim ancak bu kadar güzel çekilebilirrrrr...dermişimmmmmmmmmmmmmm.... enfessssss be bacımmmmm ellerine sağlıkkkkkkkkk 4 tabak yerim en az :) 5 derdimdeeeee oruçluyum dokunur:)
afiyet olsun yerimede yiyiver bacımmm
Ben de iki tabak yedim iftardan sonra.Gözüm üçüncüdeydi ama evdekiler banaböyle bakınca vazgeçtim.
karabiberrrrr bacımmm hoşgeldinnnnnn sendeee:) desene harika paylaşımlar yapıcaksınnnnn :) ayrıcaaa mesajına ne sevindim ne sevindim bilemesssinnnnn taaaaki alltaki msjı okuyana kadar :)
meğerrr gözdeyleee karıştırılmışımmmm :) acaip onure oldummmm
neyyyyse hanımlarrr nasılsınız aus neler yaptın acabaaa gözde gazel döktürmüşünüzdür kesin.... gazelden pek ümitli değilimdeee gözde gözdee neler yaptı acabaaa..... gazel bacımmmm kızmaaa sakın market alışverişine ve bakla ile geçen konuşmalarmıza binaen dedimmmmm ... hey maşallahhh şimdiiii ne tarifler yapıyosundur sennnn
Teşekkür ederim.Ahh güzel poz yakalamak için ne çekiyorum.Sırf yemekleri çekmek için yeni fotoğraf makinesi alsam mı diye de düşünüyorum.Fotoğrafçılığa doğru yol alıyorum yani.Işık mışık hesaplıyorum o derece.
belli blli resimlerinden bacımmmmmmmmmmm :) aus yakında yeni topik kurarr fotoğraf çekme topiciTeşekkür ederim.Ahh güzel poz yakalamak için ne çekiyorum.Sırf yemekleri çekmek için yeni fotoğraf makinesi alsam mı diye de düşünüyorum.Fotoğrafçılığa doğru yol alıyorum yani.Işık mışık hesaplıyorum o derece.
4 sezonu 2 haftadami bitirdinizbugün neler pişirdiniz kızlar...
valla karnım sırtıma yapıştı yaa çok acıktım nedense...sahurda film izlemekten fazla yiyemedim heralde...:) bilenler vardır içinizde PRİSON BREAK diye bi yabancı dizi...4 sezonluk diziyi iki haftada netten izledik eşimle :)
çok güzel bi dizi tavsiye ederim herkese :)
bugün iftara türlü ve pirinç pilavı pişirdim...
birazdan da erik hoşafı yapıcam...isteyene hoşaf tarifi verebilirim....mürdüm eriğinden...mis gibi bayramda da soğuk soğuk içilir...
nasıl kilo alacam ben yaaa
ben fırın olanından isterim....diğerini pek sevmiyorum
4 sezonu 2 haftadami bitirdiniz
Bi ara bende takmistim,yabanci dizilere.Cocuklar 3 olunca dizi izleme kariyerimde bitti
Zaman bulursam bu diziyle yeniden sektöre dönebilirim
:) prison break,lost,fringe,supernatural ,smille villlige ,walking dead, how ı meet your mother? , ve dahaaa bir sürü diziii sen gibi izleyince boyun ffıtığı oldukkkk :)bugün neler pişirdiniz kızlar...
valla karnım sırtıma yapıştı yaa çok acıktım nedense...sahurda film izlemekten fazla yiyemedim heralde...:) bilenler vardır içinizde PRİSON BREAK diye bi yabancı dizi...4 sezonluk diziyi iki haftada netten izledik eşimle :)
çok güzel bi dizi tavsiye ederim herkese :)
bugün iftara türlü ve pirinç pilavı pişirdim...
birazdan da erik hoşafı yapıcam...isteyene hoşaf tarifi verebilirim....mürdüm eriğinden...mis gibi bayramda da soğuk soğuk içilir...