Mutfağımda Bugün Ne Pişti ? Resimli / Tarifli

Ben de iki tabak yedim iftardan sonra.Gözüm üçüncüdeydi ama evdekiler bana böyle bakınca vazgeçtim.

karabiberrrrr bacımmm hoşgeldinnnnnn sendeee:) desene harika paylaşımlar yapıcaksınnnnn :) ayrıcaaa mesajına ne sevindim ne sevindim bilemesssinnnnn taaaaki alltaki msjı okuyana kadar :)

meğerrr gözdeyleee karıştırılmışımmmm :) acaip onure oldummmm

neyyyyse hanımlarrr nasılsınız aus neler yaptın acabaaa gözde gazel döktürmüşünüzdür kesin.... gazelden pek ümitli değilimdeee gözde gözdee neler yaptı acabaaa..... gazel bacımmmm kızmaaa sakın market alışverişine ve bakla ile geçen konuşmalarmıza binaen dedimmmmm ... hey maşallahhh şimdiiii ne tarifler yapıyosundur sennnn

bugün neler pişirdiniz kızlar...
valla karnım sırtıma yapıştı yaa çok acıktım nedense...sahurda film izlemekten fazla yiyemedim heralde...:) bilenler vardır içinizde PRİSON BREAK diye bi yabancı dizi...4 sezonluk diziyi iki haftada netten izledik eşimle :)
çok güzel bi dizi tavsiye ederim herkese :)

bugün iftara türlü ve pirinç pilavı pişirdim...
birazdan da erik hoşafı yapıcam...isteyene hoşaf tarifi verebilirim....mürdüm eriğinden...mis gibi bayramda da soğuk soğuk içilir...

aman Allahım ne güzel yemekler,tatlılar,börekler,çörekler....
kızlar mahvettiniz beni çoooook canım çektiiiiiiii.
ellerinize sağlık.

bir resim ancak bu kadar güzel çekilebilirrrrr...dermişimmmmmmmmmmmmmm.... enfessssss be bacımmmmm ellerine sağlıkkkkkkkkk 4 tabak yerim en az :) 5 derdimdeeeee oruçluyum dokunur:)

Teşekkür ederim.Ahh güzel poz yakalamak için ne çekiyorum.Sırf yemekleri çekmek için yeni fotoğraf makinesi alsam mı diye de düşünüyorum.Fotoğrafçılığa doğru yol alıyorum yani.Işık mışık hesaplıyorum o derece.

Merhaba arkadaslar.Mutfagimda bu gün bisey pismedigi icin paylasamiyorum.

Aslinda karisik dolma yapacaktim,esim aradi disarda yiycekmis.
Ben tonlu sandvic yedim.
Cocuklar icin dünden kalan pilavim vardi onu isittim,yanina yogurtla.
Bu günde gecti.

Ee siz neler yaptiniz

hade hadeee anladım ben seni... aramızdaki bütün ilişki sona ermiştir, daha da buraya gelmem artık
yok be kuzum yaa, son gün diye salladım biraz :) türlü ve pilav yaptım birazdan da hoşaf yapıcam..

hhaahhahhhahhaa koptum çok iyi ya

belli blli resimlerinden bacımmmmmmmmmmm :) aus yakında yeni topik kurarr fotoğraf çekme topici

4 sezonu 2 haftadami bitirdiniz

Bi ara bende takmistim,yabanci dizilere.Cocuklar 3 olunca dizi izleme kariyerimde bitti

Zaman bulursam bu diziyle yeniden sektöre dönebilirim

nasıl kilo alacam ben yaaa

ben fırın olanından isterim....diğerini pek sevmiyorum

İlk mesajına bunu yapmak istiyorum. Burada kilo vermeye çalışan biri olarak ağlamak istiyorum.

Fırın olanı iki tane kaldı.Biri sana biri bana o zaman.

Bizim menü,

Domates çorbası
Patates yemeği (Çok severim)
Tavuklu pilav
Salata
Ev yapımı vişne suyu
Sütlaç
Milföyden şöbiyet

4 sezonu 2 haftadami bitirdiniz

Bi ara bende takmistim,yabanci dizilere.Cocuklar 3 olunca dizi izleme kariyerimde bitti

Zaman bulursam bu diziyle yeniden sektöre dönebilirim

mutlaka izlemelisin canım...ben kolay kolay film dizi beğenmem..çok sınırlıdır severek izlediğim filmler...
ama bunu kardeşim ısrarla tavsiye edince izledim...ve hala kopamıyorum bi yandan üzülüyorum...son 10 bölüm kaldı bitince napıcam ben diye :) çok sevdim yaa anlatamam güzelliğini...wentworth miller başrol oynuyor...çok zeki bir adam...mutlaka izlemelisin..bayılacaksın...

Bu mesaj buranın değil:)))

Son düzenleme:
Az sonra çıkıyoruz evden , aus bu akşam ne pişirdi diyenlere , yaklaşık 1,5 saat sonra şu resmin kenarında bi masada kiremitte alabalık ya da kuzu tandır yiyor olacağım

Gazel yavrum , sen dizileri bana sor ama türk olmasın . Prison break bitirdiğimde daha yusuf doğmamıştı bacım , sen epey geriden geliyorsun .

Sonunda ..............

Bak mesajını şimdi gördüm burayı hemen değiştirdim o yüzden , daha sonuna gelmemişsin , bende son bölümle ilgili yazmıştım.

Son düzenleme:
:) prison break,lost,fringe,supernatural ,smille villlige ,walking dead, how ı meet your mother? , ve dahaaa bir sürü diziii sen gibi izleyince boyun ffıtığı oldukkkk :)

son iftarıda ettikkkk hey maşallah seneye görüşürzmü bakalım:)
hoşaf tarifinide yaz yine ben pek sevmemm, ama gidince meyve suyu yapacammmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…