Mutfağımda Bugün Ne Pişti ? Resimli / Tarifli

Az sonra çıkıyoruz evden , aus bu akşam ne pişirdi diyenlere , yaklaşık 1,5 saat sonra şu resmin kenarında bi masada kiremitte alabalık ya da kuzu tandır yiyor olacağım :KK52::KK52:

Eki Görüntüle 774620

Gazel yavrum , sen dizileri bana sor ama türk olmasın . Prison break bitirdiğimde daha yusuf doğmamıştı bacım , sen epey geriden geliyorsun .

Sonunda ..............

Bak mesajını şimdi gördüm burayı hemen değiştirdim o yüzden , daha sonuna gelmemişsin , bende son bölümle ilgili yazmıştım.:KK37:
bak ya finaliii dehşetül afaaa yaptınız desene bacımm... afiyet olsun

bir ortak noktamız daha varmış yabancı diziler:)

Bizim menü,

Domates çorbası
Patates yemeği (Çok severim)
Tavuklu pilav
Salata
Ev yapımı vişne suyu
Sütlaç
Milföyden şöbiyet
yine şüküler olsun ki enfes bir mönü daha bacım... ev yapımı vişne suyu bende yapacağım evime dönünce.... amaaa şu milföydennn şöbiyetini bilare paylaşırsan sevinirim.... şididen sağolasın

mutlaka izlemelisin canım...ben kolay kolay film dizi beğenmem..çok sınırlıdır severek izlediğim filmler...
ama bunu kardeşim ısrarla tavsiye edince izledim...ve hala kopamıyorum bi yandan üzülüyorum...son 10 bölüm kaldı bitince napıcam ben diye :) çok sevdim yaa anlatamam güzelliğini...wentworth miller başrol oynuyor...çok zeki bir adam...mutlaka izlemelisin..bayılacaksın...
gazellll bacımmm taaaaa yıllar önce losttan sonra prisonbreak izlemiştim veee düşün güzel olmasına rağmennn tutmamıştım pek lostu esss geçemez hiç bir dizi :) onun içinnnn bak geriden de geliyonn mademmm diziler öneririm aus da izlerkennn ne yesek bişeler yaparrr :) harika olur...

DEXTER I İZLE MADEM Prison break ı sevdinnnn onuda seversin :)

hade hadeee anladım ben seni... aramızdaki bütün ilişki sona ermiştir, daha da buraya gelmem artık :KK60:
yok be kuzum yaa, son gün diye salladım biraz :) türlü ve pilav yaptım birazdan da hoşaf yapıcam..
ellerineee sağlık bacımmmmm....

bayram baklavamızda hazır :)
kadayifte yaptım serbetini ceksin onuda resimlerim :)
iftardan sonra tatlı yemeye geldimmm hu hu huuuuuuuuuuu 1 prsiyon baklava veririmisiniz....

ellerine sağlık bacım enfes gözüküyor.. harika kızarmış kabarmış vede parlak duruyorr güzel bayramlarda tüketin sevdiklerinizle sağlıkla

Az sonra çıkıyoruz evden , aus bu akşam ne pişirdi diyenlere , yaklaşık 1,5 saat sonra şu resmin kenarında bi masada kiremitte alabalık ya da kuzu tandır yiyor olacağım :KK52::KK52:

Eki Görüntüle 774620

Gazel yavrum , sen dizileri bana sor ama türk olmasın . Prison break bitirdiğimde daha yusuf doğmamıştı bacım , sen epey geriden geliyorsun .

Sonunda ..............

Bak mesajını şimdi gördüm burayı hemen değiştirdim o yüzden , daha sonuna gelmemişsin , bende son bölümle ilgili yazmıştım.:KK37:

o senelerde biz konyadaydık auscum ve o zamanlar okul dersler kurslar derken dizi falan izlemezdim...
şimdi çocukda büyüdükçe yavaştan kendimize zaman ayırabilir olduk da filmdir dizidir göz atabiliyoruz artık...:)
bu arada o alabalıklar boğazına dizilirse aklına geleyim emi :KK47:

yine şüküler olsun ki enfes bir mönü daha bacım... ev yapımı vişne suyu bende yapacağım evime dönünce.... amaaa şu milföydennn şöbiyetini bilare paylaşırsan sevinirim.... şididen sağolasın

gazellll bacımmm taaaaa yıllar önce losttan sonra prisonbreak izlemiştim veee düşün güzel olmasına rağmennn tutmamıştım pek lostu esss geçemez hiç bir dizi :) onun içinnnn bak geriden de geliyonn mademmm diziler öneririm aus da izlerkennn ne yesek bişeler yaparrr :) harika olur...

DEXTER I İZLE MADEM Prison break ı sevdinnnn onuda seversin :)

böyle bir dizi nasıl gözümden kaçmış bilemiyorum :)
tam benim tarzım..çünkü ben olağandışı filmleri pek sevmem...akla mantığa yatkın dizileri severim planlı programlı ve gerçeğe yatkın olacak benim dizilerim....
dexteri, prison break izlerken sayfada tesadüfen gördüm...konusunu okudum gerçekten güzele benziyor...katilleri öldüren psikolojik sorunlu bir adammış konusu...bakalım prison bitsin de başlayabilirim dextere :KK31:

o senelerde biz konyadaydık auscum ve o zamanlar okul dersler kurslar derken dizi falan izlemezdim...
şimdi çocukda büyüdükçe yavaştan kendimize zaman ayırabilir olduk da filmdir dizidir göz atabiliyoruz artık...:)
bu arada o alabalıklar boğazına dizilirse aklına geleyim emi :KK47:

böyle bir dizi nasıl gözümden kaçmış bilemiyorum :)
tam benim tarzım..çünkü ben olağandışı filmleri pek sevmem...akla mantığa yatkın dizileri severim planlı programlı ve gerçeğe yatkın olacak benim dizilerim....
dexteri, prison break izlerken sayfada tesadüfen gördüm...konusunu okudum gerçekten güzele benziyor...katilleri öldüren psikolojik sorunlu bir adammış konusu...bakalım prison bitsin de başlayabilirim dextere :KK31:
izle bakalım prisonu seven dexterıdaaaa sever.... :) bu arada AUS beni atacak topiciden yemek paylaşımı hariçç acaipppp lafff yaptım sayfalarındaaaa kızcak bana kızcak :):KK34::KK34::KK34::KK34::KK34::KK34: birde ceza verirse şikayet ederse :):):) dahada sittin sene gelememmm bacım....

Fırın sütlaçlarım.

UZS7f.jpg

eşim bayılır ben daha hiç yapmadım bir tabak alabilir miyiz:)))

Evet 3e 3 yapayım, kaymağına da çok az şeker katayım.Ben de çok olacağım ama bu tatlıyı peki nerde bekletmemiz lazım, yani içinde kaymağı var ya, üzerini streçleyip buzdolabına mı koymalı yoksa normal kalır mı bozulmadan.:44: buzdolabında da şerbetli tatlı hoş kalır mı ki:26:
tatlım niye çok olasın:) dolaba koyabilirsin ben ilk soğuyana kadar dışarda bekletiyorum tepsi yarıya iniyor zaten sonra da dolaba alıyorum

Ben bu tatlıyı yarım ölçüde yaptım.Güzel oluyor.Ama milföyün tuzu hissediliyor.İkinci gün yemedim belki bugün o tat hissedilmez.İrmiğe fazla şeker atabilirsin milföyü bastırsın diye.Ben dolaba koydum üstü kapalı şekilde.Her tatlıyı da dolaba koyarız.
benm anlatmak istediğim de aslında oydu ikinci günü hem milföyden yapıldığı çakılmıyor hem de o tuzlumsu tat olmuyor:) aslında kaymak kısmına şeker konmuyor ama koyunca daha hoş oluyor bunlar benim eklemelerim cevizle de denedim ama fındıkla yapılan daha lezzetli geldi bana tabii tamamen damak zevki...

Ay hemen yapayım o zaman ben yarına belki bastırır o tadı. tatlıları koyarız biz de dolaba da, baklavayı genelde koymuyor annem buzdolabına, onun gibi mi diye aklım karışmıştı. Teşekkür ederiim
canım inşallah beğenirsiniz:)

:KK9::KK9::KK9: ben de aşinayım sana...

Bu arada bayramımız mübarek olsun hanımlar:KK16::KK16::KK16:

evet bacılar herkesin bayramı sevdikleriyle mutlu bir şekilde geçirmesini diliyorum....

ayy nasıl güzel görünüyooooorrrr kızarmış nar gibi parlak parlak eline sağlık :)

k.valdem bugün bana tatlı yapma gerek yok dedi ben tembellik yapacağım yemek de hazırlamadık hamburger yedik biliyorum çok sağlıksız ama eşim çok istedi.

eşim bayılır ben daha hiç yapmadım bir tabak alabilir miyiz:)))

tatlım niye çok olasın:) dolaba koyabilirsin ben ilk soğuyana kadar dışarda bekletiyorum tepsi yarıya iniyor zaten sonra da dolaba alıyorum

benm anlatmak istediğim de aslında oydu ikinci günü hem milföyden yapıldığı çakılmıyor hem de o tuzlumsu tat olmuyor:) aslında kaymak kısmına şeker konmuyor ama koyunca daha hoş oluyor bunlar benim eklemelerim cevizle de denedim ama fındıkla yapılan daha lezzetli geldi bana tabii tamamen damak zevki...

canım inşallah beğenirsiniz:)

evet bacılar herkesin bayramı sevdikleriyle mutlu bir şekilde geçirmesini diliyorum....

ayy nasıl güzel görünüyooooorrrr kızarmış nar gibi parlak parlak eline sağlık :)

k.valdem bugün bana tatlı yapma gerek yok dedi ben tembellik yapacağım yemek de hazırlamadık hamburger yedik biliyorum çok sağlıksız ama eşim çok istedi.
:KK16::KK16::KK16::KK16::KK16: çok güzelll

Selam kk nın becerikli hatunları :)
Ben bugunde temizlik yaptm 2gundur dogru duzgun mutfaga giremedim
Artık sırtm agrıdan kopuyor son olarak cicilerimizi ütüledim ve oturdum :)
Gökçecim ben 2gundur yemeklerle pek ilgilenemiyorum ya öyle yaznca utandm valla :)
Dunde bugunde hazr çorba :):):)
Hele bu aksam yetisemedm kardeşime karıştırdm haha :):):)
Yanındada kabakla biber dolması vardı gunduz yapmştm o olmasa aç kalıcktk cunku cok yoruldum salatayı bile zor yaptm
birde dun yaptıgm çilek kompostom vardı dunden beri dolaptaydı buz gibi olmuş gözüm yemek falan görmedi zaten bunalmştm bi diktm coss diye bogazm yandı resmen hala acıyor öyle bunaldmki bugun sıcaktan anlatamam

neyse şimdi gördugum tatlılara geleyim bi sutlaç gördüm sanki bide baklava :):):)
Agzımın suları aktı valla ya superler
bu arada bende bayram icin kıbrıs tatlısı yaptım onuda iyiki yapmışım gunduzden şimdi yapıstm kaldım oldugum yere :)

Selam kk nın becerikli hatunları :)
Ben bugunde temizlik yaptm 2gundur dogru duzgun mutfaga giremedim
Artık sırtm agrıdan kopuyor son olarak cicilerimizi ütüledim ve oturdum :)
Gökçecim ben 2gundur yemeklerle pek ilgilenemiyorum ya öyle yaznca utandm valla :)
Dunde bugunde hazr çorba :):):)
Hele bu aksam yetisemedm kardeşime karıştırdm haha :):):)
Yanındada kabakla biber dolması vardı gunduz yapmştm o olmasa aç kalıcktk cunku cok yoruldum salatayı bile zor yaptm
birde dun yaptıgm çilek kompostom vardı dunden beri dolaptaydı buz gibi olmuş gözüm yemek falan görmedi zaten bunalmştm bi diktm coss diye bogazm yandı resmen hala acıyor öyle bunaldmki bugun sıcaktan anlatamam

neyse şimdi gördugum tatlılara geleyim bi sutlaç gördüm sanki bide baklava :):):)
Agzımın suları aktı valla ya superler
bu arada bende bayram icin kıbrıs tatlısı yaptım onuda iyiki yapmışım gunduzden şimdi yapıstm kaldım oldugum yere :)

GÖZDE bacımmm şakamısın sen daha ne yapcan çorbayı geçteee dolma salata çilek komposton varmışşş ve kıbrıs tatlısıııı heyy yafffrummm heyyyyyyy Birde temizlik yapmışınnnnnnn .....
amaaaannn dikkat edeydinnnnn hastalanmayasın öyleee hararetinn üstüne cossslatırsan yaz maz demez şişer boğazın

GÖZDE bacımmm şakamısın sen daha ne yapcan çorbayı geçteee dolma salata çilek komposton varmışşş ve kıbrıs tatlısıııı heyy yafffrummm heyyyyyyy Birde temizlik yapmışınnnnnnn .....
amaaaannn dikkat edeydinnnnn hastalanmayasın öyleee hararetinn üstüne cossslatırsan yaz maz demez şişer boğazın

Dimi ya bu kız temzlik yaptı dsardan yiyek diyen yok ki ah ah cok dertliyim :):):)
Valla gökçem buz gibi icince sesim gtti birden yandım resmen :):):)
İnsallah hastalanmam bayram geldi gezicem 1aydır dısarı cıkmıyorum :):)

Dimi ya bu kız temzlik yaptı dsardan yiyek diyen yok ki ah ah cok dertliyim :):):)

içmeyecektinnn onu soğuk soğukkkk be bacım....

amannn dışardan yemeyide boşver hiç bişey seninnnn yemeklerin kadar leziz olamaz :)
bende 1 aydır verimlice kitap okuyamıyorummm artık kitap okuyacağım inşallahhhh
:KK16::KK16::KK16::KK16:

Fırın sütlaca bayılırımm en sevdiğim tatlıdır ellerine sağlık adra nefis görünüyor :KK34:

zeynep_canan o nasıl güzel bir baklavadır maşallah ellerine sağlık

Temizlik yaptım ben bugün hiç de halim yoktu dünkü yemeklerden tırtıkladık geçiştirdik hiç birşey yiyemedim zaten.
Bayram için tatlı da yapmadım gelen giden olmaz eşimin akrabaları burada olmayacak benim kimsem yok zaten bu şehirde. :KK43:

gazel Dexter'ı mutlaka izlemelisin benim favori dizimdir son sezonu izliyorum, normalde 4-5 bölüm birden izlerim inanılmaz sürükleyici ama artık 1er 1er izliyorum çünkü bitiyor :KK14:
Bir de The Big C'yi tavsiye edeceğim. Bu biraz daha farklı kanser hastası bir kadının yaşadıklarını anlatıyor kabaca özetlersek,çok keyifli bir dizi severek izledim 4 sezon o da bitti :KK50:

Değerli hanımlar sevgili hemcinslerim :KK3:
Hepinizin bayramı kutlu olsun,daha nice bayramlar görelim inşallah hep birlikte...

Son düzenleme:
Cümleten günaydın :):)
Şöyle guzel bir kahvaltı hazrlayp bahcede keyifli bi kahvaltı yapmayı planlıyordum ama baş agrısı ve mide bulantısı eşliginde uyandım cok fena migrenim tuttu
neyseki bugun evdeyim gelen giden olur
cok sevdigim dostlarım arkadaslarım ablalarım hepinizin bayramı mubarek olsun :)
Buyuklerimin ellerinden :):)
(Kucuklerim yok en kucuk benim :):):):)
Öperim :):)
Hepinize iyi bayramlar dilerim

bende yoruldum temizliği bugüne bıraktım gözdem çünkü bizim evde 4 yaşına basmış bir minik canavar var :) o yüzden dün yapsam bile heryer yine batacaktı..bugün eşim bayram namazından gelince uyandırdı, hemen giriştim temizliğe 2 saatte mis gibi yaptım :) heheytt... eşimin arkadaşı da kahvaltıya çağırmış oraya gittik :) iyi oldu bulaşık çıkmadı :) eve gelince de erken kalkmanın mahmurluğu ile uzandık biraz, uyumuşuz :) eşimle oğlum hala uyuyor bende bi bakayım dedim bizim topikte kim var kim yok :)

içmeyecektinnn onu soğuk soğukkkk be bacım....

amannn dışardan yemeyide boşver hiç bişey seninnnn yemeklerin kadar leziz olamaz :)
bende 1 aydır verimlice kitap okuyamıyorummm artık kitap okuyacağım inşallahhhh
:KK16::KK16::KK16::KK16:

gökçem hangi kitabı okuyacaksın :) ben boleyn kızını yeni bitirdim...saray tarihi kitapları çok seviyorum...bayada kalındı kitap tuğla gibi maşallah..zaten kalın kitabı severim hemen bitmez daha sürükleyici oluyor...
mihrimah sultanı okuyasım var bakalım bi gideyim kitabevine...:KK31:

Fırın sütlaca bayılırımm en sevdiğim tatlıdır ellerine sağlık adra nefis görünüyor :KK34:

zeynep_canan o nasıl güzel bir baklavadır maşallah ellerine sağlık

Temizlik yaptım ben bugün hiç de halim yoktu dünkü yemeklerden tırtıkladık geçiştirdik hiç birşey yiyemedim zaten.
Bayram için tatlı da yapmadım gelen giden olmaz eşimin akrabaları burada olmayacak benim kimsem yok zaten bu şehirde. :KK43:

gazel Dexter'ı mutlaka izlemelisin benim favori dizimdir son sezonu izliyorum, normalde 4-5 bölüm birden izlerim inanılmaz sürükleyici ama artık 1er 1er izliyorum çünkü bitiyor :KK14:
Bir de The Big C'yi tavsiye edeceğim. Bu biraz daha farklı kanser hastası bir kadının yaşadıklarını anlatıyor kabaca özetlersek,çok keyifli bir dizi severek izledim 4 sezon o da bitti :KK50:

Değerli hanımlar sevgili hemcinslerim :KK3:
Hepinizin bayramı kutlu olsun,daha nice bayramlar görelim inşallah hep birlikte...

dexter aklımda zaten canım...prison bitsin ona başlayacam kesin :) ama benim huyumda çok fena izlemeye başlayınca en az 5 bölüm izliyorum :) amerikan filmleri de genelde kısa sürüyor zaten 45 dkka falan :)
dexter de bağımlılık yapmasın :)

Cümleten günaydın :):)
Şöyle guzel bir kahvaltı hazrlayp bahcede keyifli bi kahvaltı yapmayı planlıyordum ama baş agrısı ve mide bulantısı eşliginde uyandım cok fena migrenim tuttu
neyseki bugun evdeyim gelen giden olur
cok sevdigim dostlarım arkadaslarım ablalarım hepinizin bayramı mubarek olsun :)
Buyuklerimin ellerinden :):)
(Kucuklerim yok en kucuk benim :):):):)
Öperim :):)
Hepinize iyi bayramlar dilerim

gözdecim şu büyüklerin ellerinden öperim cümlesinde nasıl bir subliminal mana var anlatabilirmisin canımcım...:KK31:
pek net okuyamadım sanırım..yanlış yazmış olmayasın :63:
aus gelsin de ikimiz nasıl yoluyoruz senin o saçlarını tek tek...
elimizden öpecekmiş hıhh :63: küçül de cebime gir bari :63:

Son düzenleme:
bende yoruldum temizliği bugüne bıraktım gözdem çünkü bizim evde 4 yaşına basmış bir minik canavar var :) o yüzden dün yapsam bile heryer yine batacaktı..bugün eşim bayram namazından gelince uyandırdı, hemen giriştim temizliğe 2 saatte mis gibi yaptım :) heheytt... eşimin arkadaşı da kahvaltıya çağırmış oraya gittik :) iyi oldu bulaşık çıkmadı :) eve gelince de erken kalkmanın mahmurluğu ile uzandık biraz, uyumuşuz :) eşimle oğlum hala uyuyor bende bi bakayım dedim bizim topikte kim var kim yok :)

gözdecim şu büyüklerin ellerinden öperim cümlesinde nasıl bir subliminal mana var anlatabilirmisin canımcım...:KK31:
pek net okuyamadım sanırım..yanlış yazmış olmayasın :63:
aus gelsin de ikimiz nasıl yoluyoruz senin o saçlarını tek tek...
elimizden öpecekmiş hıhh :63: küçül de cebime gir bari :63:

hadi sizin ufaklık daha küçük ya bizimkilere ne demeli
bizde de kalmıyor ki ev temiz hemen hallediyorlar sağolsunlar
annemle ikimiz babamla kardeşimin peşinden gezmekten bıktık valla
bir gün dellenip vericem eline ikisininde süpürgeyi yapın temizliği dicem ondan sonra dahada kirletmezler:KK53:

yok valla doğru yazdım ne var öpüyorum ellerinizden:KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52:
gazelciğim senle aramızda çok yaş yok senin elinden öpmeyebilirim:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:
napayım yani şimdik annem yaşında ablalarımız bile var burda öpmeyeyim mi ellerinden
küçüğüm ben daha:KK53::KK53:

hadi sizin ufaklık daha küçük ya bizimkilere ne demeli
bizde de kalmıyor ki ev temiz hemen hallediyorlar sağolsunlar
annemle ikimiz babamla kardeşimin peşinden gezmekten bıktık valla
bir gün dellenip vericem eline ikisininde süpürgeyi yapın temizliği dicem ondan sonra dahada kirletmezler:KK53:

yok valla doğru yazdım ne var öpüyorum ellerinizden:KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52:
gazelciğim senle aramızda çok yaş yok senin elinden öpmeyebilirim:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:
napayım yani şimdik annem yaşında ablalarımız bile var burda öpmeyeyim mi ellerinden
küçüğüm ben daha:KK53::KK53:

küçükmüş hıhhh :63: napalım yani bizde yaşlı sayılmayız bikerem...27 çokmu allasen hihihi :KK60:
çok tabi dimi :KK43: sen beni bunalıma sokacan gözde haberin olsun...senin yüzünden 27 yaş sendromuna girersem karışmam :KK60:

küçükmüş hıhhh :63: napalım yani bizde yaşlı sayılmayız bikerem...27 çokmu allasen hihihi :KK60:
çok tabi dimi :KK43: sen beni bunalıma sokacan gözde haberin olsun...senin yüzünden 27 yaş sendromuna girersem karışmam :KK60:

ahh be gazelim
27 yaş ne ki Allah aşkına
asıl bunalıma girecek olan benim:KK1:
annem bugün bana sen evde kaldın dedi:KK52::KK52::KK52::KK52:
ayy sinir oluyorum valla
bu ara herkes evleniyor nişanlanıyor
sende benim yaşımda evlenmişsin

eşin var daha 27 yaşındasın 4 yaşında oğlun var
annem beni 19unda doğurmuş düşün
şimdi ana kız değil arkadaş gibiyiz

Merhaba arkadaslar...

Eki Görüntüle 774979

mutlaka izlemelisin canım...ben kolay kolay film dizi beğenmem..çok sınırlıdır severek izlediğim filmler...
ama bunu kardeşim ısrarla tavsiye edince izledim...ve hala kopamıyorum bi yandan üzülüyorum...son 10 bölüm kaldı bitince napıcam ben diye :) çok sevdim yaa anlatamam güzelliğini...wentworth miller başrol oynuyor...çok zeki bir adam...mutlaka izlemelisin..bayılacaksın...
Ilk firsatta izleyecim cnm,sen hangi siteden izliyon acaba:44:

Ellerine saglik zeynepcigim.Cok lezzetli görünüyor.:KK56:
Bisey sorcam yanliz,sen baklavayi yufkalari üst üste acarak yapmadin heralde:44:

ahh be gazelim
27 yaş ne ki Allah aşkına
asıl bunalıma girecek olan benim:KK1:
annem bugün bana sen evde kaldın dedi:KK52::KK52::KK52::KK52:
ayy sinir oluyorum valla
bu ara herkes evleniyor nişanlanıyor
sende benim yaşımda evlenmişsin

eşin var daha 27 yaşındasın 4 yaşında oğlun var
annem beni 19unda doğurmuş düşün
şimdi ana kız değil arkadaş gibiyiz

Gazel 27 yasindamiymis.
Yakin sayiliriz,bende 28:KK12: (el öptürmem yanliz,daha gencecigim:KK51:)

Hayirlisi de cnm,kismetin nerdeyse er gec bulur seni
:KK34:

Bende bu gün karisik sarma-dolma yaptim,pisiyor.Tatli yok,ben yemiyorsam,kimse yemesin:KK19:

Bayramda ne gelen var,nede bizim gidecegimiz bir yer var.Evde normal günümüz gibi oturuyoruz:KK43:

Annemi özledim ama ben simdi:KK43:

Yaprak sarma ve karisik kuru dolma

Salata

Yogurt

$aaaaaaaa 005.jpg $aaaaaaaa 006.jpg $aaaaaaaa 007.jpg

$aaaaaaaa 002.jpg Bunlarda gecenlerde yaptigim smartie li muffinlarim.Tarif isteyen varsa yazabilirim...

X