Mutfağımda Bugün Ne Pişti ? Resimli / Tarifli

Hoşgeldin canım.Teşekkür ederim güzel sözlerin için.Elimden geldiğince paylaşımlar yapıyorum.Çünkü mutfak ve yemekle ilgili herşeyi seviyorum.Burada da çok güzel paylaşımlar yaptık birlikte.Çok güzel bir ramazan geçirdik.Bilmediklerimizi öğrendik,bildiklerimizi paylaştık.Sende katıl bundan sonra.Sohbetinle ve resimlerinle bekliyoruz.

Ayrıca benim de gözümden Gazel'i daha çok sevdiğin kaçmadı değil.

yapma adracım beni utandırıyorsun kuzum
bu arada fırın sütlaçlar ne öyle yaa valla nasıl canım çekti adra o bir güveç kasesini bana yollarmısın çok canım çekti yaa..
üzerleri ne güzel kızarmış öyle....

cnm o zaman 3e 3 yap şerbeti.
hayır cnm yumuşamıyor hemen eğer çıtır seviyorsan fırında daha uzun süre kızartabilirsin. zaten tereyağı da döküldüğü için güzel oluyor....

Evet 3e 3 yapayım, kaymağına da çok az şeker katayım.Ben de çok olacağım ama bu tatlıyı peki nerde bekletmemiz lazım, yani içinde kaymağı var ya, üzerini streçleyip buzdolabına mı koymalı yoksa normal kalır mı bozulmadan.:44: buzdolabında da şerbetli tatlı hoş kalır mı ki:26:

Utan utan.

Söylemesi ayıp fırın sütlaçta üstüme yoktur:)))Yolladım gitti afiyetle ye:)

Ben bu tatlıyı yarım ölçüde yaptım.Güzel oluyor.Ama milföyün tuzu hissediliyor.İkinci gün yemedim belki bugün o tat hissedilmez.İrmiğe fazla şeker atabilirsin milföyü bastırsın diye.Ben dolaba koydum üstü kapalı şekilde.Her tatlıyı da dolaba koyarız.

Son düzenleme:

Ay hemen yapayım o zaman ben yarına belki bastırır o tadı. tatlıları koyarız biz de dolaba da, baklavayı genelde koymuyor annem buzdolabına, onun gibi mi diye aklım karışmıştı. Teşekkür ederiim

Ay hemen yapayım o zaman ben yarına belki bastırır o tadı. tatlıları koyarız biz de dolaba da, baklavayı genelde koymuyor annem buzdolabına, onun gibi mi diye aklım karışmıştı. Teşekkür ederiim

Rica ederim örtmenim.Günlükten tanıyorum da.

Koskoca ramazanı da devirdik.Bu sayfada ve yemek bölümünde nasıl geçtiğini hiç anlamadım.Çok güzel yemekler paylaşıldı.Hepinizin eline sağlık.Tüm yemeksever hatunların ramazan bayramını kutlarım.Herkes gönlünce geçirsin bayramı sağlıkla ve huzurla inşallah.

Adraaaaaaaaaa

Sütlü tatlılara olan zaafımdan vurdun beni , aç kapıyı geliyorum size doğruu Bana fit gazel hanım gibi bi kase yetmez ama geriye ne kaldıysa

ben de aşinayım sana...

Bu arada bayramımız mübarek olsun hanımlar

Seninde bayramın mübarek olsun nihancım

Adracım veda konuşması gibi olmuş , bayramdan sonra da buradayız inşallah .

Artık Allah ne verdiyse paylaşırız , gerçi o zaman bana iyiden iyiye bir tembellik çöküyor ama ahretlik dürtüveriyor beni

Bende herkese hayırlı bayramlar diliyorum

Adraaaaaaaaaa

Sütlü tatlılara olan zaafımdan vurdun beni , aç kapıyı geliyorum size doğruu Bana fit gazel hanım gibi bi kase yetmez ama geriye ne kaldıysa

Açtım kollarımı bekliyorum.Bol bol var merak etme.Fırın sütlaçlar 6 tane çıktı.Baktım bunlar beni kesmez.Bir kilo sütle fırınsız olanından da yaptım.

Öyle mi olmuş.Ramazana veda ettik ya o yüzden.Buradayım inşallah ramazandan sonra da.

Açtım kollarımı bekliyorum.Bol bol var merak etme.Fırın sütlaçlar 6 tane çıktı.Baktım bunlar beni kesmez.Bir kilo sütle fırınsız olanından da yaptım.

Sende bendensin desene , 6 fırın sütlaç nedir ki bizim evde , biri eşime , biri oğluma , biri pişirir pişirmez ausa , öteki soğuyunca nasıl oldu diye ausa , beriki eşim ve oğlum yerken eşlik için ausa , sona kalan , akşam yine ausa

bacılarımmm; canım annem bayram hazırlıklarını yaptı bitirdi 1 tepsi baklava 1 tepside kırım baklavası ve 2 tepsi su böreği yaptı enfes duruyorlarrrr ev buram buram tereyağımsı margarinimsi güzellkller koktuuu
temizlikde tamammmm:) birde iftarı yapsakkkk acaip acıktım

içimde bir yemek canavarı var gibi gibi

Adraaaaaaaaaa

ya sorma ahretlik ne fit ama..tahta kurusu diyecem kendime artık...geçen tartıldım 53 de ibre ne aşağı ne yukarı...nasıl kilo alacam ben yaaa

ramazandan sonra sende biberon gibi terkedip gideceksen eğer şimdiden git
bende bağrıma taş basarım artık

ben fırın olanından isterim....diğerini pek sevmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…