Arkadaşlar bu sayfayı baştan sona kadar okudumm,niğdeye yaylaya annemlerin yanına gittik dağın tepesinde evleri var gezecek yerde yokk bende eşimin cebinden pcyi ayarladık çekti internet bende başladımm sayfaları tek tek okumak kaldığım yerleri not tutuyordumm başlıyordum yine okumaya hepsinii bitirdimm
Ama SAYFADAN ÇIKTIKTAN SONRA HALİMİİ GÖRSENİZ bir anneeee şundan yapalımm bundan yalımm diye buluyordumm,şu kır pideleri ve kıbrıs tatlısıı çok fena yaptıı benii mutlaka deneyeciğimm orda malzeme olmayınca yapamadım
Bayramda kayınvalidede toplanacağız bende yarın şekerpare yapacağımm oraya götürmeyii düşünüyorum giderken,geçenlerde yaptımm çok güzel olduu eşim çok beğendii
Resim bende eklemeyii çok istiyorumm hafıza kartımm istanbulda kardeşimde kaldı gelince alacağımm ondan
oruçlu iken şerbetlii tatlıları görmek çokk fena yapıyor insanıı
bu arada ,aus,gazel,gökçe ve adra hepinizii çok iyii tanıdımm ve okadar çok sevdimkii 2007 den beri kkdayım nasıll sizin yorumlara denk gelmemişim be yaa çok üzüldümm hele gazell seni okuduğumda yüzümde tebessüm oluyşuyorr cıvıl cıvılsınn alt komşun yada üstü komşun olmak isterdim okadar sevdim
Hoşgeldin canım.Teşekkür ederim güzel sözlerin için.Elimden geldiğince paylaşımlar yapıyorum.Çünkü mutfak ve yemekle ilgili herşeyi seviyorum.Burada da çok güzel paylaşımlar yaptık birlikte.Çok güzel bir ramazan geçirdik.Bilmediklerimizi öğrendik,bildiklerimizi paylaştık.Sende katıl bundan sonra.Sohbetinle ve resimlerinle bekliyoruz.Ausencia çok teşekkür ederimm inann içimden geçenlerii yazdımm sizin sayfayı okumadan edemiyorum neler yazıldı paylaşıldı diye,o sıcak yorumlarınız çok hoşuma gitti,ben hepinizii sevdim ama gazelin yazılarınıı gördüğümde ne yalan söyliyimm yüzümde bir tebessüö oluşuyor neşe dolu bir insan bende onun gibii olmayı çok isterdim,gökçe desen saten ilk bekar olduğunu ve güzel yemekler yaptığını okuyunca ağzımm bir karış açık kaldı nerdeyse ,ben 15 senelik evliyimm ve onunn bildiklerinii bilmiyorumm kendime kızdım yanii,ama becerikli olacak evlenince zorlanmıyacak en azından,adra desen maşallah heryerde onun tarif nickleri var tek tek inceliyorumm sen saten bam başkasınn gazelin ahretliğii
neyse sonra yazmaya devam edeceğim kızlarım niğdeden geldiiiii
Hoşgeldin canım.Teşekkür ederim güzel sözlerin için.Elimden geldiğince paylaşımlar yapıyorum.Çünkü mutfak ve yemekle ilgili herşeyi seviyorum.Burada da çok güzel paylaşımlar yaptık birlikte.Çok güzel bir ramazan geçirdik.Bilmediklerimizi öğrendik,bildiklerimizi paylaştık.Sende katıl bundan sonra.Sohbetinle ve resimlerinle bekliyoruz.
Ayrıca benim de gözümden Gazel'i daha çok sevdiğin kaçmadı değil.
cnm o zaman 3e 3 yap şerbeti.
hayır cnm yumuşamıyor hemen eğer çıtır seviyorsan fırında daha uzun süre kızartabilirsin. zaten tereyağı da döküldüğü için güzel oluyor....
yapma adracım beni utandırıyorsun kuzum
bu arada fırın sütlaçlar ne öyle yaavalla nasıl canım çekti adra o bir güveç kasesini bana yollarmısın çok canım çekti yaa..
üzerleri ne güzel kızarmış öyle....
Evet 3e 3 yapayım, kaymağına da çok az şeker katayım.Ben de çok olacağım ama bu tatlıyı peki nerde bekletmemiz lazım, yani içinde kaymağı var ya, üzerini streçleyip buzdolabına mı koymalı yoksa normal kalır mı bozulmadan.:44: buzdolabında da şerbetli tatlı hoş kalır mı ki:26:
Ben bu tatlıyı yarım ölçüde yaptım.Güzel oluyor.Ama milföyün tuzu hissediliyor.İkinci gün yemedim belki bugün o tat hissedilmez.İrmiğe fazla şeker atabilirsin milföyü bastırsın diye.Ben dolaba koydum üstü kapalı şekilde.Her tatlıyı da dolaba koyarız.
Ay hemen yapayım o zaman ben yarına belki bastırır o tadı. tatlıları koyarız biz de dolaba da, baklavayı genelde koymuyor annem buzdolabına, onun gibi mi diye aklım karışmıştı. Teşekkür ederiim
Rica ederim örtmenim.Günlükten tanıyorum da.
ben de aşinayım sana...
Bu arada bayramımız mübarek olsun hanımlar
ben de aşinayım sana...
Bu arada bayramımız mübarek olsun hanımlar
Koskoca ramazanı da devirdik.Bu sayfada ve yemek bölümünde nasıl geçtiğini hiç anlamadım.Çok güzel yemekler paylaşıldı.Hepinizin eline sağlık.Tüm yemeksever hatunların ramazan bayramını kutlarım.Herkes gönlünce geçirsin bayramı sağlıkla ve huzurla inşallah.
Adraaaaaaaaaa
Sütlü tatlılara olan zaafımdan vurdun beni , aç kapıyı geliyorum size doğruuBana fit gazel hanım gibi bi kase yetmez ama geriye ne kaldıysa
Seninde bayramın mübarek olsun nihancım
Öyle mi olmuş.Adracım veda konuşması gibi olmuş , bayramdan sonra da buradayız inşallah .
Artık Allah ne verdiyse paylaşırız , gerçi o zaman bana iyiden iyiye bir tembellik çöküyor ama ahretlik dürtüveriyor beni
Bende herkese hayırlı bayramlar diliyorum
Açtım kollarımı bekliyorum.Bol bol var merak etme.Fırın sütlaçlar 6 tane çıktı.Baktım bunlar beni kesmez.Bir kilo sütle fırınsız olanından da yaptım.
Fırın sütlaçlarım.
Adraaaaaaaaaa
Sütlü tatlılara olan zaafımdan vurdun beni , aç kapıyı geliyorum size doğruuBana fit gazel hanım gibi bi kase yetmez ama geriye ne kaldıysa
Seninde bayramın mübarek olsun nihancım
Adracım veda konuşması gibi olmuş , bayramdan sonra da buradayız inşallah .
Artık Allah ne verdiyse paylaşırız , gerçi o zaman bana iyiden iyiye bir tembellik çöküyor ama ahretlik dürtüveriyor beni
Bende herkese hayırlı bayramlar diliyorum
Açtım kollarımı bekliyorum.Bol bol var merak etme.Fırın sütlaçlar 6 tane çıktı.Baktım bunlar beni kesmez.Bir kilo sütle fırınsız olanından da yaptım.