- 2 Eylül 2012
- 41.591
- 141.631
doğum günün kutlu olsun canım..rabbim uzun hayırlı yaşlara eriştirsin inşallah...
ahretim valla seni çok iyi anlayabiliyorum bende de iki hafta önce kayınbirader, görümce ve erkek kardeş ahalisi vardı biliyorsun...zor oluyor evet ama güzel de oluyor gırgır şamata geçiyor...
bayramda babam gelicek nasipse...biz gidemiyoruz izin yok bayramda eşimin burdayız artık gurbette şükür yine de....
ramazan da bitti gitti işte...allah bir dahakine kavuştursun inşallah...
ayy canım benim ne güzel yazmışsın öyle...
çok teşekkür ederim canım yaa...bu iltifatlar ne hoş öyle...beni utandırıyorsun
neşe dolu oluşum hayatı takmamaya çalışmaktan dolayı canım yaa...hani insanın yüzü güler ama içi kan ağlar ya...bende aslında öyleyim ama rabbime şükredip fazla takmamaya mutlu olmaya çalışıyorum...aslında kötü bi dönemden geçiyoruz ailemde hastalık sorunları var...benim özel sıkıntılarım var, ama hep şükrettim ve gülümsedim...
çünkü hayıflanmak ve sızlanmak şeytanı sevindirirmiş...öyle yaşıyoruz işte...
allah daha beter dert vermesin...bir günümüz diğerini aratmasın inşallah....
kk nın çok etkisi var zaten burda huzur var sevgi var....sende hep burda ol huzuru tebessümü birlikte paylaşalım
oyy ahretim kıyamam...bilmezmisin ki ben enerjimi senden alıyorum...he?? bilmezmisin ey aus hanım
Kalplerimiz karşılıklıymış bak aynı anda girmişiz siteye
Gazelim ya , sen benden ben senden , birileri bizden biz birilerinden ne farkeder değil mi , ne güzel paylaşımlar oldu kısa zamanda .
Buraya girip yemek paylaşmadığım zaman kendimi suçlu hisseder oldum
Yakında aöf açılır , orada da yine benim tembelliklerimle uğraşırsınız bende gözdemle senin evhamınla , biberonu da unutmayalım diyeceğim ama baksana o bizi çoktan unuttu.
Ya bende onun teli vardı ama kaybettim :26:
Keşke o beni arasana , biberon duuuuuuuy sesimi beni araaaaaaaa
Bizde şimdi geldik eve , damat ve kayınpeder maç izlemeye çıktı , biz dayı , anne , yeğen üçlüsü takılıyoruz .
Gelsinler okey masası kuracağım balkona , sahura kadar