Arkadaşlar bu sayfayı baştan sona kadar okudumm,niğdeye yaylaya annemlerin yanına gittik dağın tepesinde evleri var gezecek yerde yokk bende eşimin cebinden pcyi ayarladık çekti internet bende başladımm sayfaları tek tek okumak kaldığım yerleri not tutuyordumm başlıyordum yine okumaya hepsinii bitirdimm
Ama SAYFADAN ÇIKTIKTAN SONRA HALİMİİ GÖRSENİZ bir anneeee şundan yapalımm bundan yalımm diye buluyordumm,şu kır pideleri ve kıbrıs tatlısıı çok fena yaptıı benii mutlaka deneyeciğimm orda malzeme olmayınca yapamadım
Bayramda kayınvalidede toplanacağız bende yarın şekerpare yapacağımm oraya götürmeyii düşünüyorum giderken,geçenlerde yaptımm çok güzel olduu eşim çok beğendii
Resim bende eklemeyii çok istiyorumm hafıza kartımm istanbulda kardeşimde kaldı gelince alacağımm ondan
oruçlu iken şerbetlii tatlıları görmek çokk fena yapıyor insanıı
bu arada ,aus,gazel,gökçe ve adra hepinizii çok iyii tanıdımm ve okadar çok sevdimkii 2007 den beri kkdayım nasıll sizin yorumlara denk gelmemişim be yaa çok üzüldümm hele gazell seni okuduğumda yüzümde tebessüm oluyşuyorr cıvıl cıvılsınn alt komşun yada üstü komşun olmak isterdim okadar sevdim