Beklerim inşsllah.bu arada salatanın tarifini aldığım blogta ki bayan salatanın olmassa olmazı şeker demişti onun yalancısıyımSağol teşekkür ederim.
Bir de böyle yapayım şeker duymamistim hiç belki keramet ondadir.
Yaparsam mutlaka yazarım hatta topigi takibe aldım.
Arada bende foto atarım.
Sağol canım teşekkür ederim ben asıl size ayıp oluyor gibi hissetmeye başlamıştım açıkcası o halde sorun yoksa eklemeye devam hamsili pilav gelsin o zamanEllerine sağlık canım .
Aşk olsun , ben bu konuyu birbirimizden fikir alalım diye açtım , lütfen sana zor gelmiyorsa paylaşımlara devam et .
Bak senin paylaşımı görünce aklıma mor lahana salatası düştü , hemen doğramaya koyulacağım şimdi
Pek uğrayamıyorum bu ara , G gazeldustubaglara yı çağırayım bende , asıl bu sayfa açılsın diye başımın etini yiyen oydu
Ellerine sağlık canım .
Aşk olsun , ben bu konuyu birbirimizden fikir alalım diye açtım , lütfen sana zor gelmiyorsa paylaşımlara devam et .
Bak senin paylaşımı görünce aklıma mor lahana salatası düştü , hemen doğramaya koyulacağım şimdi
Pek uğrayamıyorum bu ara , G gazeldustubaglara yı çağırayım bende , asıl bu sayfa açılsın diye başımın etini yiyen oydu
Eki Görüntüle 1765781
Fırına yolculuk var şimdi.piştikten sonra resimlemeye fırsat bile kalmıyor maalesef evin beyi fırından ha çıktı çıkacak diye tepemde olucak biliyorum .tecrğbeyle sabit .yanında da dünden çorbam duruyo bi salata olucak tamamdır.herkese afiyet olsun
ha? kim? benmi? bana mı dediniz ?
Ellerine sağlık canım .
KK da hazır yemek yarışmasında balıklar pişiyorken katılsaydın ya keşke .
Bu arada survivor sayfasında gördüm seni , anti semihçi olarak
He sana dedim
Buraya gelmiyorsun bari survivor sayfasına gel , sende izliyorsundur kesin . Gerçi turbo yok ama
eşim izledi de ben izleyemedim ahretim bugün.. tekrarını verirlerse bakıcam... merak ediyorum.. morgül varmış he
Beklerim inşsllah.bu arada salatanın tarifini aldığım blogta ki bayan salatanın olmassa olmazı şeker demişti onun yalancısıyım
Sağol canımAfiyet olsunNefs beğenmene sevindim.şeker ve tuz ile ovduktan sonra limon suyunu ilave edince o güzel pembe rengini alıyor bende.
çoookkk sevrim asum buna yaaa offf karnım çok tok ama şimdi olsa yerim yok demem
Bende çok severim jelomGel beraber yiyek , bende tokum fark etmez
Harika görünüyor
dolmaya tok olunmaz buldu mu indireceksin mideye geldik dibine hasta idin buluşamadık kara yatıracaktım seniii
Harika görünüyorAklıma düştü bende yapayım yakın zamanda
Ellerine sağlık Aus'um yenmez miSen beni kara yatırmayı kolay mı sandın jelom , tartının ibresi 80 lere selam çakıyor
Sağol nevom , yap yap çok güzel yeniyor