Aslıcım
kurabiyeyi yaptm yazdgm tarifle
ama istedgm kurabiye olmadı
2bardak nişasta koydum hicte kıyır kıyır olmadı
tarif guzeldi ama aradgm tarif degilmis malesef
fotografladm eklerim
yazdgn tarifleride aldım denicem hele o kakaoluya bayıldım çok sagol :)
Bu arada salçayı yapmadım
Ekledgn fotograflar icinde tesekkur ederim
yaparsam cuma yaparm persembe pazar var da
Ausum merhaba.. Nasılsın. Benim bu akşama biber dolmam var biraz yarına da karnıyarık yapıcam yanına bulgur pilavı ve cacık.
Tesekkür ederim cnm,fotograf karanlik cikarmis azcik ama olsunPegasus o nasıl köfte öyle.Çok güzel görünüyor.Pilav ve ciğerin de öyle.Eline sağlık.Neyseki biraz önce dürüm yedim canım çok istemedi:)))
Oyyyy benim canim cok cekti avcumu yaladim misssSlm kizlar,bende kac gündür yaptiklarimin fotosunu yüklemiyordum.Hepsini toptan yükleyeyim bari...
Bu önceki aksam yaptigim,ciger kavurma ve 5 dk da teflonda yaptigim lavaslarim
Ben dürüm sevdigimden öyle fotografladim
Eki Görüntüle 788167 Eki Görüntüle 788168
Bu da dün yaptigim izmir köfte ve pirinc pilavi.Salatada vardi,onu cekmedim.Normal karisik salata
Eki Görüntüle 788169 Eki Görüntüle 788170
Bu günde yaprak ve lahana sarma var,onuda ya aksam,yada yarin yüklerim...
Bu arada karniyarik,pilav ve cacik benimde vazgecemediklerimdendir
Aslicigim lahmacun degisik geldi.aslinda fena fikir degil,ugrasmak istemeyenler icin süper
Tesekkür ederim cnm,yakin olsaydik ikram ederdimOyyyy benim canim cok cekti avcumu yaladim misss
Burda dürüme hasretiz,o yüzden kendi imkanlarimla dürüm hazirliyorum
Almanya cnm,Almanyada yasak,hic yok burda.Fransada var,gecen gittigimde yedimYazık size.Almanya değil heralde.Orda çok vardır çünkü.Olsun temiz temiz yiyorsun işte:)
Almanya cnm,Almanyada yasak,hic yok burda.Fransada var,gecen gittigimde yedim
Ingilteredede cok var.Bu almanlar agzinin tadini bilmiyor,cezasinida biz cekiyoruz
İyiyim canım , bu ara düğün telaşımız var , pek uğrayamıyorum .
Sen nasılsın
Karnıyarık , bulgur ve cacık , benim mükemmel üçlümdür , afiyet olsun şimdiden.
Bende dün çok kalabalık misafirlerimi ağırladım , bir çok çeşidin resmini çektim ama telefonumda sorun var , şarj olmuyor , pc ye yükleyince tariflerle beraber koyarım .
Slm kizlar,bende kac gündür yaptiklarimin fotosunu yüklemiyordum.Hepsini toptan yükleyeyim bari...
Bu önceki aksam yaptigim,ciger kavurma ve 5 dk da teflonda yaptigim lavaslarim
Ben dürüm sevdigimden öyle fotografladim
Eki Görüntüle 788167 Eki Görüntüle 788168
Bu da dün yaptigim izmir köfte ve pirinc pilavi.Salatada vardi,onu cekmedim.Normal karisik salata
Eki Görüntüle 788169 Eki Görüntüle 788170
Bu günde yaprak ve lahana sarma var,onuda ya aksam,yada yarin yüklerim...
Bu arada karniyarik,pilav ve cacik benimde vazgecemediklerimdendir
Aslicigim lahmacun degisik geldi.aslinda fena fikir degil,ugrasmak istemeyenler icin süper
Döner var cnm,ben kömür atesinde pisenlerden bahsediyom.Sis,adana gibiAnammm Almanya'daki dönercilere ne oldu.Kapattılar mı dükkanları.Niye yasak ki?Valla dediğin gibi hiç ağızlarının tadını bilmiyorlar.Ya da Türklerin yemek sektörünü ele geçirmesini hazmedememişlerdir.
Tesekkür ederimEvet gerçekten mükemmel üçlüdür yazın vazgeçilmezleri ama yarına kalacak bugüne yemeğim var yarın gidince rahat ederim. Sen de çek resimler görelim marifetlerini
Offf çok güzel bunlar yaaa.. Ellerine sağlık
Döner var cnm,ben kömür atesinde pisenlerden bahsediyom.Sis,adana gibi
Kömür atesinde yasak,elektriklide serbest.elektriklidede tadi olmuyor
Adamların da günahını aldım.Kanserojen olduğu için yasaklamışlardır.Evde yapmaya devam o zaman:)
Evet cnm,o yüzden yasak.Ama arada yapilsa fena olmaz hani.Havalarin isinmasini bekliyoruz ki mangal yapalim...
Koluna kuvvet diyorsun yani