afiyetttt bal şeker olaaa :) acı acıııvalla daha tarifi okurken ağzım sulandı desem yalan olmaz
çok güzel bi tarif ellerine sağlık...yapması benden inşallah mideye indirmeside eşimden olucak:18:benim acıyla aram çok kötü de
öylemiii hadi bakalım samimi olanlar el kaldırsın bakalım
hmmmmm dehşetüllll afa duruyor ellerine sağlık bacımmmevet hanımlar bulucandan ilk resim buyrun ocaktan indi sıcak sıcak
kemik suyuna terbiyeli şehriye çorbam aha buda resmisi
pırasa hariç harikaaa :) pırasa yememde pekkk.. yinede eşimle evlenince pırasayı çiğden tüketmeyi öğrendim onlardannnbugünkü menüm çok saçma olmuştu....çorba,kıymalı pırasa(memleketten geldi körpecik),patates kavurması,turşu..
pazar günü yolculuk var yarın da misafirim var yarınki menüm :
mercimek çorbası ,sulu köfte ,tavuklu pirinç pilavı,bol yeşillikli salata ,yoğurt..inşallah yolculuk hazırlığı ve misafir hazırlığından vakit bulabilirsem onlarıda çeker eklerim..
Gazel canımın içi , yoksa sen prison break bitti de , finalin etkisinden mi kurtulamadın ahretiiim
Selam bacılar :)
Topigin kaçık kaçagı geldi :):):)
Gökcecim tatil kim ben kim yahu evde pineklemeye devam :):)
Bayadır giremiyordum benimde gazelim gibi canım sıkkın
10,15gundur her gece kabus goruyorum uyandgmda da butun gun etkisindn cıkamıyorum
bu yuzden kabuguma cekildm nete hic
girmiyorum
bu arada yeni gelen arkadaşlarda hosgelmişler :)
Bende bikaç tarif fotografladm bilgsayardan girince eklicem
Aslıcım senin tarifi yaptım ben çok sagol ama yazamamştm çok guzel olmuştu aus ablacım sende yap bence super bi hamurdu yumusacık kıyır kıyır olmuştu
gazelim senin neyin var canım ya nazar degdi bize kara bulutlar dolasıo ustmzde
gökçecim senin meslegn ne ögretmenmisin aklıma takıldı soraym dedim :)
Baska kime ne yazcaktm ben unuttm valla :):)
Bu akşam bizde sosyete mantısı diğer adıyla kıymalı gül böreği vardı ben seviyorum bu böreği hem pratik hem lezzetli
Bu akşam bizde sosyete mantısı diğer adıyla kıymalı gül böreği vardı ben seviyorum bu böreği hem pratik hem lezzetli
Ahh be gözdem sende mi kuzum ?
Kabuğundan çık bakayım derhal , öyle kabuğuma çekildim dediğinde dertler geçmiyor.
Daha çok depresyona davet ediyorsun kendine .
Hadi bakayım toparlan azıcık , Rabbim büyük sınavlar , dertler vermesin .
Silkelenin yahu , aaa kızacağım haaa
Bayılırrııııımmmmmmmmmm
Ellerinize sağlık canım .
İnşallah en kısa zamanda askerin döner de , ona pişirirsin yemekleri , bizimle de paylaşırsın
aloooooooooooooooooo hoşgeldinn yahu nirelerdesin sen be bacımmmm.... ve aleykümmmm selam diyeyimde bari üzerimde kalmasın....Selam bacılar :)
Topigin kaçık kaçagı geldi :):):)
Gökcecim tatil kim ben kim yahu evde pineklemeye devam :):)
Bayadır giremiyordum benimde gazelim gibi canım sıkkın
10,15gundur her gece kabus goruyorum uyandgmda da butun gun etkisindn cıkamıyorum
bu yuzden kabuguma cekildm nete hic
girmiyorum
bu arada yeni gelen arkadaşlarda hosgelmişler :)
Bende bikaç tarif fotografladm bilgsayardan girince eklicem
Aslıcım senin tarifi yaptım ben çok sagol ama yazamamştm çok guzel olmuştu aus ablacım sende yap bence super bi hamurdu yumusacık kıyır kıyır olmuştu
gazelim senin neyin var canım ya nazar degdi bize kara bulutlar dolasıo ustmzde
gökçecim senin meslegn ne ögretmenmisin aklıma takıldı soraym dedim :)
Baska kime ne yazcaktm ben unuttm valla :):)
afiyet olsun bacımBu akşam bizde sosyete mantısı diğer adıyla kıymalı gül böreği vardı ben seviyorum bu böreği hem pratik hem lezzetli
yahuuu neniz var siziiinnn şu reglim geçsin okuyup üfleyecem haftaya cuma sizleri gazel aus gözdeee.... hay yarabbbimmm.... ne oluyorrrr silkinin bacılar .... güzel düşünün güzel olsun herşeyy....Ahh be gözdem sende mi kuzum ?
Kabuğundan çık bakayım derhal , öyle kabuğuma çekildim dediğinde dertler geçmiyor.
Daha çok depresyona davet ediyorsun kendine .
Hadi bakayım toparlan azıcık , Rabbim büyük sınavlar , dertler vermesin .
Silkelenin yahu , aaa kızacağım haaa
Bayılırrııııımmmmmmmmmm
Ellerinize sağlık canım .
İnşallah en kısa zamanda askerin döner de , ona pişirirsin yemekleri , bizimle de paylaşırsın
iyi düşünmüşün bacımmmm murat çıkarmışmı yardıcıları yeni basımmm...daha çıkarmamıştır.... ayrıca dur sana kulüpde sosyal yerler veremmmAh ablam ya
ne yapaym dört duvar arasndaym butun gun
artk biseyleri icime atmaktan kafayı sıyrmaya baslıcm diye korkuyorum
Bu salı gidip yardmcı kitaplarımı alıcm ders çalşmaya başlıcm artk
bide inglzce kursuna yazılıcam hem bana destek olur hemde degisiklik
yaz tatilnde insan dinlenir ben bunaldım :):)
Cok şikayet etmeye basladm ben yine ya valla bende kızıyorum kendme
kışın yogunluktan dersten stajdan şikayet edersem yolun saçlarımı :):):)
alah bağışlasın..benim 1 numarada 4 yaşında mayıs doğumlu....aynen işte tek yesiner yaa hem sindirim sistemleri içinde faydalı...yaa bu arada merak ettimde şimdi baaayanların yaşı sorulmazya haniEn sağlıklısı , bende de bir çocuk var .4 yaşına girecek .
Çorba canavarıdır kendileri , yaz kış çorbamız vardır bizde de.
prison break de prison breakdi haniGazel canımın içi , yoksa sen prison break bitti de , finalin etkisinden mi kurtulamadın ahretiiim
bacımmmmm amaninnn her geceee bol bol felak nas ve ayatelkürsü okuyarak uykuya dalıver bacımmm.. ayrıca üniversitelerde uyku bozukluğu bölümlerne başvur derim bilare anlatırım bu şekilde bir arkdşmız vardıı babasıda öyle ileri boyut uyur gezer hatta annesini boğyormuş bir geceee zor elinden almışlar allah korusun tabi bunlarrrla kıyaslanamaz ama muhakkak gitmelisin uyku bozukluğu bölümüne ... ciddden ausun yerini yemek harici meşgul ediyom zati atacak beni zaten birsürü cezamm var az hapsetmedi kk beni :) birdaha olursa müeebbbet yerim...Ayy gökçem ya sen ne iyi bi insansın
valla şu yaptgn beni cok mutlu etti inan :):)
Bu arada meslektaşız :)
Allahn izniyle bu sene bitiricem bende bakalım
senin brans ne
benim bölüm 4yllık cnm dgsye hazrlanmıcm
bu sene okul biterse insallah 2015kpssye hazrlanıcm daha var yani
:):)
Kitap topigine ugrasam iyi olur aslnda bi topige yazmştm ama alıp bslayamadm ktaba snrada oraya gtmeye yuzum kalmadı :):)
Bende tam kitap kurduyum bi sardım mı deli gibi okurum
bu ara elif şafak aşkı okuyorum ama pek sarmadı valla zor gidio
murat yaynlarına gelnce hiç bilmiyorum yeni basım ktap varmı diye
ben egem alıyorum eski basımlardan isimi goruyor
salı gunu hem 3.sınf hem 4.snf ktaplarını alcm 3ve 4u bir arada gotrcem bu sene bakalm bitirebilcekmiyim :)
Başka dicegm bsy kaldımı benim ya :)
He benim ruyalarım vardı :)
Ya gökcem ben 5sene önce yine böyle çok çektm kabuslardan
karabasanlar falan
uyurgezerlik yapmayada baslamstm
4.kattan balkondan atlıyodum ben nerdeyse uykumda
gunduz sesler falan duyuyodum
Cok kotu seyler yasadım
şimdi yine baslıck diye korkuyorum
ruya ruya degil bildgn korku filmi çeviriyorum resmen
dua edin banada gecsin bitsin
aus abla kusura bakma yazdmda yazdm ama idare et beni gökçeyi burda bulunca yazdm bidahakine geyik topigine geceriz elim alsms hep buraya giriyorum :)
bacımmmmm amaninnn her geceee bol bol felak nas ve ayatelkürsü okuyarak uykuya dalıver bacımmm.. ayrıca üniversitelerde uyku bozukluğu bölümlerne başvur derim bilare anlatırım bu şekilde bir arkdşmız vardıı babasıda öyle ileri boyut uyur gezer hatta annesini boğyormuş bir geceee zor elinden almışlar allah korusun tabi bunlarrrla kıyaslanamaz ama muhakkak gitmelisin uyku bozukluğu bölümüne ... ciddden ausun yerini yemek harici meşgul ediyom zati atacak beni zaten birsürü cezamm var az hapsetmedi kk beni :) birdaha olursa müeebbbet yerim...
korkuları at kenaraaa bacımmm üzerinde cevşen taşı bendede lisedeyken vardı :) birde deprem yaşayan defalarca , biri olunca başka ruhlara bürünmüştüm bendeee bolbol cevşen okurdum haftada 1 cevşen hatimederdim üzerimde taşımaktan ziyade okumak daha yaramıştı ruhennnn bunda öneririm....
bu arada evet ben matematik öğretmeniyim devlette.adaleti okuyom hukuk için güya....
bu yıl birde adaletin vizelerne girmedim todaie sınavlarna girdim allaha şükür orayı kazandım geçtim mülakatlarıda y.lisansıda yapcammmm bakalımmm feci yoğun 1 yıl olucak...
kitap okumayı bende feci severim hele kızlarla yarış vari okuyuncaa çok iyi sarıyorrr inannn eylülde aktifçe bir şekilde topici bırakmamayı düşünyom inşllh senide bekleriz de bacımm... elif şafak üslubu güzeldir ayrıca aşkda evet ilk 55 sayfayı bir seferde okumayıpdaaa parça parça okuduysannn sarmaz bende o kitabı bir seferinde birgün 5 sayfa 2 gün okuma sonra 7 sayfa okuya okuya iki haftada 55 sayfa okudum bıraktımmm sonraaa kesin okunmalı dediler ve bir seefrde ilk etapdan başladımmm ve inann 3 günde bitirdim elimden düşmedi abcım.. ve hala hayatımı etkileyen eserler arasında... hatta sonra mesnevi okumaya başladım ve şimdilerdede cemalnur sargut eserlerine merak sardımm... kesinlikle kitap kurduysan çok laflarız... olmasanda laflarızdaaa
aus duymasın
sana korkusuz geceler bacım her daim yanındayım korkmaa dermişim
Pobol eline sağlık.Pizza nefis görünüyor.
BLUmoon senin de eline sağlık.Bir çorba canavarı olarak her türlü çorbaya hastayım:)
Gözde gelmişsin nihayet.Özledik seni.Poğaçaları beğenmene sevindim.Sıkıntılarından da inşallah bir an önce kurtulursun.:26:
kgökçe bacımm.Senin de domatesli turşulu sos tarifin harika.Mutlaka deneyeceğim.Eline sağlık.
Merhabalarr
Dün gece itibari ile gelmis bulunuyorum..Eee Neler pisti bakalim mutfaklarda
KIŞLIK KIRMIZI BİBERLERİM
herkesin bildiği bir tarifle karşınızdayım
tarifte denemez ya neyse
görüntüleri çok hoşuma gitti o yüzden çekmiştim ekleyeyim dedim
4 kilo biber kullandım
2 seferde pişirdim
önce biberleri güzelce yıkıyoruz sonra kuruluyoruz
daha sonra aliminyum folyo serdiğimiz tepsiye yerleştirip maximum derecede 40 dk pişiriyoruz
bu sefer biberlerim baya etliydi
soyarken hiç ziyan olmadılar
önceden biraz daha pişiriyordum eti kabuğuna yapışıp çöpe gidiyordu hep
bu sefer daha güzel oldular
biberler piştikten sonra soğumalarını bekliyoruz
kabuklarını elimizde soyuyoruz ve hepsini tek tek çekirdeklerini temizlemek için suyun altına tutarak temizliyoruz
süzgeçe koyup suları süzülene kadar bikaç saat bekletiyoruz
daha sonra iri iri doğrayıp poşetliyoruz
ben doğrayarak koydum çünkü yoğurtlu salatasını yapıyoruz
önümüzdeki hafta bir 4 kilo daha alıp yapmayı planlıyorum
Eki Görüntüle 785400
Eki Görüntüle 785399
Eki Görüntüle 785401
Eki Görüntüle 785402
Heh atladıgım kişiyi buldum :)
Şekercik :)
Yeni evin hayrlı ugurlu olsun
menune baktmda nevrim döndü yahu :):)
Baya bi kalabalık olucak sofran eminim
inşallah guzel vakit geçirirsiniz :)
Bana çikolatalı truffle nin tarifini verirmisin
fotografta ekleyebilirsen çok mutlu olucam :)