1. Görseldeki benim mutfağım çok kirleniyor açık renk koyu seçtim ama içime sinmedi gelince demode gibiÇizgili olan daha modern duruyor ama mutfağınız görseldeki mutfak mı? Bana bu mutfağa bu halı seçimi çok koyu geldi.
dolap renginiz çok güzel ama halı çok siyah değil mi ya? Siz sanırım sandalye ayakları, beyaz eşyalar gibi şeylerle kombinlemişsiniz ama bana çok koyu geldi. Tabii sizin zevkiniz yine de.1. Görseldeki benim mutfağım çok kirleniyor açık renk koyu seçtim ama içime sinmedi gelince demode gibi
Halım var normalde ama daha açık renk beyaz siyah gibi ama çok kirleniyor bende günlük koyu renk olsun dedim en azından uzun zaman geçer kir gösterene kadar mutfak zor yer çünkü illakiSanki böyle daha krem-siyah karışık alsanız mutfağı daha bir yumuşatır gibi geldi ama illa 2 halı arasında seçim yapacaksak çizgili olan daha iyi. Eki Görüntüle 3370509
Kızlarrr herkese selamlar mutfağıma halılardan birini aldım ama içime sinmedi. 1. Fotoğraf aldığım halı 2. De kararsız kaldığım. Sizce hangisi?????
Versace sembolü diye seçtim ama siz deyince araştırdım çok kötü simgesi Şuan ben şokHalıdaki Medusa kafasını beğenerek mi seçtiniz, Versa.ce sembolü olduğu için mi tercih ettiniz ?
Topladım halıyı iadeye gönderiyorum çünkü görsel olarakta göründüğünden farklı gibi gri yerler mavi overlok açık renkHalıdaki Medusa kafasını beğenerek mi seçtiniz, Versa.ce sembolü olduğu için mi tercih ettiniz ?
Kızlaaar bu da kenardaki halim çok kirleniyor diye yedek almıştım 1. Yi iadeye gönderiyorum içime de sinmemişti zaten
Kör alış yaptım fotoğrafta aşırı hoş duruyordu siyah olan iade ediyorum iade nedenimi beğenmedim seçtim umarım kabul ederlerEski halınız, yeni aldığınız halıdan daha güzelmiş.
Üşenmezseniz ocağın ön tarafına paspas gibi bir şey serin yemek yaparken. Görünmese de çok sıçrıyor etrafa. Üşengeçliğimden kaldırmazdım misafir gelene kadar tabii
Doğru vallaÜşenmezseniz ocağın ön tarafına paspas gibi bir şey serin yemek yaparken. Görünmese de çok sıçrıyor etrafa. Üşengeçliğimden kaldırmazdım misafir gelene kadar tabii