Mutfağım Benim Atölyem

tanem topiğin hayırlı olsun..

şu soğan fikrine bayıldım,buzluğa atıp kullanabiliyoruz dimi.çok pratikmiş sağolasın

1 kğ taze fasulye ( küçük doğranmış ve tuzlu suda haşlanıp süzülmüz )
2 adet kırmızı biber ( küçük doğranmış)
2 3 diş sarmısak ( rendelenmiş)
1 tane kuru soğan ( buzluktaki soğanım)
1 kaşık tereyağı ve birazda zetin yağı ve tuz
Servis için yoğurt

Yapılışı
Önce yağı tavaya alıyoruzsora 10 dakkika önce buzluktan cıkardığımız soğanları tavaya alıp kavuruyoruz arkasından kırmızı biberleri koyup kavuruyoruz

Sonra haşlayıp süzdüğümüz taze fasülyeleri koyup iyice kavurup karışmasını sağlıyoruz

Altını kapatıp sarmısağını katıp iyice karıştırıyoruz (böyle olunca sarmısak aroması daha baskın ve lezzetli oluyor)

Ve servis servis ister yoğutla ister yoğurtsuz yapa bilirsiniz hatta buna yumurta bile kırıla bilinir

Afiyet olsun

Ellerine sağlık canım çok güzel görünüyorBen de taze fasulyeyi haşlayıp soğan sarımsakla kavuruyorum gerçekten çok lezzetli oluyor, yoğurtlu denemedim hiç onu da deneyeyim

ellerine saglık canımm güsel görünüorr bu sekilde denememiştim hiçç

Ellerine sağlık canım çok güzel görünüyorBen de taze fasulyeyi haşlayıp soğan sarımsakla kavuruyorum gerçekten çok lezzetli oluyor, yoğurtlu denemedim hiç onu da deneyeyim

Sağol canım
Evet canım bende bayılıyorum bu haline yoğutla başka bi lezzet oluyor

ellerine saglık canımm güsel görünüorr bu sekilde denememiştim hiçç

Sağol canım dene tam diyetlik

ayyy ayyyyyyyy ay ayyyy burası çok güzelmişşşşşş bayıldım canım ellerine sağlıkk süperrr :)

Nee güzell şeyler var burada bayıldıımm bayıldımm ellerine sağlık tanemmm takipteyim artıkk

Nee güzell şeyler var burada bayıldıımm bayıldımm ellerine sağlık tanemmm takipteyim artıkk

Tabi tatlım her zaman beklerim
Sizinde fikilerinizin rahatlıkla paylaşaçağınız bileçiğiniz bir alan
Benimde bilmediğim çok sey var

Tabi tatlım her zaman beklerim
Sizinde fikilerinizin rahatlıkla paylaşaçağınız bileçiğiniz bir alan
Benimde bilmediğim çok sey var

sen benden baya baya tecrübelisinn benim senden öğrenecek çok şeyim var bencee

sen benden baya baya tecrübelisinn benim senden öğrenecek çok şeyim var bencee
Cok sağol tatlım olurmu öyle şey hepimizin bilmediği çok sey var bunu paylaştıkca ortaya çıkar
Yardımçı ola biliyosam ne mutlu bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…