Mutfağım Benim Atölyem

Çalışan ve bebekli anneleri için pratik bi fikir
Soğanları soyup ister ellde ister rondoda çekip cam küçük kaplar koyup eğer yoksa buzdalabı poşetlerine koyup buzlukta muhafaza ede bilirsiniz istediğiniz an çıkarıp buzluyken bile yemeklerinizde kullana bilirsiniz

Son düzenleme:
maşşallah tanem sen ne kadar becerikli bir hatunmuşsun öyle

maşşallah tanem sen ne kadar becerikli bir hatunmuşsun öyle

Utantırma
Acıdum gelmiş mutfağıma aramızda olduğuna çok sevindin

insan güzel meziyetlerinden utanırmı hiç. gerçekten çok takdir ettim, beceri bulaşabilen bir şey olsaydı da keşke eccik banada bulaşsaydı

insan güzel meziyetlerinden utanırmı hiç. gerçekten çok takdir ettim, beceri bulaşabilen bir şey olsaydı da keşke eccik banada bulaşsaydı

Sende var canım niye öyle söylüyorsun pırasa sarmalarını unutmadım

Merhaba,paylaşımların çok güzel,fotoğraflı olması ve bizzat deneyerek yaptığın tarifler olması gerçekten çok iyi ve başarılı..merakla takip edeceğim sevgiler..

Bayat ekmekle yapılacak çok tarif var onları ileyen günlerde sizlerle paylacağım şimdi zaman yoksa neyapılacağanı göstereyim
Bayat ekmekmeklerimizi rondoda cekip buzdalabı poşetlerine koyup dondurucuya atmanız olur. Hemen her evde et köfte sevilir ve sık yapılır bunun içiin hemen hazırlaya bileceğiniz biyemek fikri

Ve ileryen günlerde size benim uydruduğum bir köftem tarifim var yakın cevremde çok sevilen bi tarif sizlerle paylacağım aramızda kalısın

Son düzenleme:
Merhaba,paylaşımların çok güzel,fotoğraflı olması ve bizzat deneyerek yaptığın tarifler olması gerçekten çok iyi ve başarılı..merakla takip edeceğim sevgiler..

Çok teşekür eterim sizlerinde fikirlerini önerilerinizi bekliyorum

Malzemeler :
4 limon
1 su barağı toz şeker
1 litre soğuk su

Fırçayla bir güzel yıkıyıyoruz

Üzerine şekeri serpiyoruz

Ve limonları elimizle kabuğunu aroması çıkana kadar hamur yuğuruyor gibi eziyoyruz eğer vakit varsa bu sekerin içinde 1 2 saat kalabilir sonra üzerini suyunu verip sekeri eriyene kadar karıştırıyoruz ince bi süzgeçten sulahiye geçirip servis yapıyoruz (dilerseniz nane yapraklarıyla servis yapıla bilinir )afiyet. Olsun

Son düzenleme:

Ellerine sağlık canımEv yapımı olması en güzeli sağlıklı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…