Çok sağolun canımbacımmmm..... sen ne yapmışsn yaaaaa....bu topiği yeni gezdim.zaten yeni üyeyim. amacım gebelik paylaşımlarıydı... ama mutfağa da ilgim çok var. nede olsa bir eş ve anne adayıyım...çoooook beğendim..ama akşam akşam bakmasaydım iii dii. hangi tarifi gördüysem canım çektieeee nolcak şimdi..
harika gözüküyorrr tarifini aldım, yapacağımmmm
efser hanım....bir püf nokta soracam size,,,,kabak tatlısını çok severim. ama kuru kuru olanını....fırında da pişirsem olmuyo...var mı bunun bir yöntemi...sevgiler..
püf nokta: kavururken pirinçler iyice kavuralım burdaki kavurma ölcüsü pirinçler birbirine yapşmasını bırakır tane tane olursa suyunu bırakalım böyle yaparsanız pilavınız tane tane olur
pilavın suyunu ıslatılmış pirinçte bire bir ölçü,ıslatılmamış pirinçte bire iki ölçü su tam gelir
Katılım başlama tarihi : 03 Şubat 2014
En son başvuru tarihi : 23 Şubat 2014 / 23:00 Pazar
Oylama başlama tarihi : 24 Şubat 2014
Oylama bitiş tarihi : 02 Mart 2014 / 23:00 Pazar
Sağol canım
Acemi mutfağım diye bir topiğimiz daha var ordanda faydalanabilirsin tatlımhttp://www.kadinlarkulubu.com/yemek-tarifleri/637929-acemi-mutfagi.html
Annemin yaptığıı bir sos vardı bende bayılırdım onu senin için en kısa zamanda denerim bu konu içinde bir araştırma yapayım canım
Cok güzel tarifler
Maşallah ne kadar beceriklisiniz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?