Mutfağım Benim Atölyem

Merhaba efserim. bu tarifini yaptımm harika bir tarif mükemmel bir lezzett.. ellerine sağlık tekrardann.. Misafirlerim bayıldılar..

Kış aylarının vazgecilmezi
Patlamış Mısır (tencerede)
Cin mısırı
Yarım çaybardağı mısır özü yada ayçiçek
Tuz
(Ben yağı biraz fazla koydum siz zevkinize göre ayarlayın)
Yağı derin bir tencereye alalım üzerine 2-3 avuç mısır ve tuzu bırakalım ve karıştırıp ocağın üzerine bırakalım

Tencerin mutlak kapaganı kapatıp ocagın üzerine alalım yağı sınıp patlamaya başlayınca tencereyi hafif hafif sallayalım patmaların sesi yükselince biraz altını kısalım.... Patlama sesi bitince tencerenin ocagın kapatıp bir süre bekleyelim sonra terin bir kaba bırakallım mısırmız hazır
Tencereniz küçük ise miktarları azaltalım

Kış aylarının vazgeçilmezi.Ellerine sağlık canım.

Küçükte olsa mutfağa adım atmak lazım senin kadar değilse yaptım bugün bişeyler ufaktan
Yavaş yavaş başlamak lazım.Sen iyi ol da gerisi gelir canım.

Şu üsteki yazı bana neler neler hatırlattı mutfaga giremedigim hayata küsüp sürekli uyutuldugum ilaclar geldi aklıma Zor günler zor zamanlar

Şu üsteki yazı bana neler neler hatırlattı mutfaga giremedigim hayata küsüp sürekli uyutuldugum ilaclar geldi aklıma Zor günler zor zamanlar
depresyon mu yaşadın canım o dönem ?

Evet ondan sonra herşeyi bıraktım halen etkileri var eskisi gibi giremiyorum mutfaga girsemde zevk almıyorum
ben senin yerinde olsam diyet yemekleri diye devam ederim. güzel olmaz mı sence de? yaptığın pratik yemekleri eklersin. diyet yapanlara da örnek olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…