Hepsini güzel günlerde kullan vee nice senelereeeeee
Canım doğum günün olduğunu bilmiyordum.
Doğum günün kutlu olsun. Nice mutlu sağlıklı huzurlu yıllara canım
Gelen hediyelerinde çok güzel. Güzel günlerde kullan inşallah
Canım doğum günün kutlu olsun, Mevla sana hayırlı ve güzel bir ömür nasip etsin sevdiklerinle birlikte
Gelen hediyelerini de güle güle kullan
Selam kızlaar
Uzun zamandır çeyizime eklemek istediğim bi parça vardı: Makarna Tenceresi!
Makarna canavarı bi sevgilim var çünkü
Duydum ki bime gelmiş, koşa koşa gittim aldım geldim ve hemen sizleri de haberdar edeyim dedim, almak isteyen varsa diye
Evde de kullanıyoruz ve çok memnunuz, zaten sadece makarna yaptığımız için, teflonunda falan hiç bi sıkıntı olmadı.
Eki Görüntüle 699289
ay çok şirinnngüle güle kullan canımmm
bu arada bimin bu markasının tavasını kullanıyorum ben de. gidip tefal gibi kaliteli değil ama cem marka tavadan da bi farklı yok bence :13:
iyi yapmıssın canım marketleri takip etmek lazımne güzel makarnalar yaparsın artıkk sevdigine
cnm yeni yaşın sana mutluluk huzur aşk sağlık getirsin inşkızartmalar için fritöz almayacaksan fritöz tarzı tencere ya da alüminyum tencere alabilirsin
cnm yeni yaşın sana mutluluk huzur aşk sağlık getirsin inşkızartmalar için fritöz almayacaksan fritöz tarzı tencere ya da alüminyum tencere alabilirsin
bende solitarywoman 1. gösterdigi gibi tencere alıcam canım
Günaydıın
Dün avm gezinirken tabi ki English Home'a girdim
Bir de ne göreyim, çift kişilik pikelerde %50 indirim
Hemen kaptım bi tane
Eki Görüntüle 702213
canım bende bu modeli begendim az önce netten baktımama su durumda bunu alırsam parasız gezebilirim
canım pike takımını güle güle kullan rengi çok şeker ihtiyacım olsa bende bu rengini alırdım hemen:)
Canım nerelerdeydin?
Valla ben de neredeyse parasız geziyorumçok iyi inmiş fiyatı dayanamadım aldım
Çok tatlılar canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?