• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mutella'nın çeyiz hazırlama çabalarına ortak olun =)

Kız bişey olmaz misafir kısın gelirse yorgan yazın gelirse yastık yaparsın :52:
Tamam gizli gizli çek :1:
Bide sakarlık yaparız biz kırarırz iyice :27:
Dimi onlar birden gelecekler :1: az mı bu ceyiz mi az :1: Maşallah :nazar::nazar:

1 tane elyaf bi tane de yün yorganım varmış tek kişilik anneme sordum da :1: Yok ya ben onları nevresimin içine hapsetmeye kıyamamm :16:
Geldi benim sevdiceğim evine sonunda :69: Ama yarın görüşebiliyoruz :14: Aramızda 8 dakika yürüme mesafesi var sadece ama biz yarın görüşebileceğiz :14: Neyse ona da şükür :1:
Ben şu morlu çay setini alayım diyorum yaa, ne zamandır istiyorum zaten :16:
Eki Görüntüle 684965

Az tabi canım ya neyim var :1:

1 tane elyaf bi tane de yün yorganım varmış tek kişilik anneme sordum da :1: Yok ya ben onları nevresimin içine hapsetmeye kıyamamm :16:
Geldi benim sevdiceğim evine sonunda :69: Ama yarın görüşebiliyoruz :14: Aramızda 8 dakika yürüme mesafesi var sadece ama biz yarın görüşebileceğiz :14: Neyse ona da şükür :1:
Ben şu morlu çay setini alayım diyorum yaa, ne zamandır istiyorum zaten :16:
Eki Görüntüle 684965

Az tabi canım ya neyim var :1:

Daha alma bence canım baya tek kişilik var yeter onlar :1: koyacak yer bulamazsın valla :20:
Hoşgeldi damat bey :1: 8 dk mı ayyy ne güzel :16:olsun canım yarın görüşürsünüz :16:
Tabiiiii dedim ya bardak al bişey olmaz diye hemen alıyım dedin :1:

Daha alma bence canım baya tek kişilik var yeter onlar :1: koyacak yer bulamazsın valla :20:
Hoşgeldi damat bey :1: 8 dk mı ayyy ne güzel :16:olsun canım yarın görüşürsünüz :16:
Tabiiiii dedim ya bardak al bişey olmaz diye hemen alıyım dedin :1:

Eveeet, bayadır havluyla nevresime de dadanmıştım çünkü :1:
İyi ki getirdin aklıma kız, bol bol bardak fotoğrafı koyarım artık :1:
Damat bey :69: Utandım :17:

Hepsine bayıldım çok ciciler gerçekten Allah sağlıklı , huzurlu günlerde kullanmayı nasip etsin canım.

Pasta defterini nerden aldın cok cici insanın tatlılar, pastalar yapası geliyor. :)

Hepsine bayıldım çok ciciler gerçekten Allah sağlıklı , huzurlu günlerde kullanmayı nasip etsin canım.

Pasta defterini nerden aldın cok cici insanın tatlılar, pastalar yapası geliyor. :)

Gratis'ten aldım canım, teşekkür ederim daha güzelleri senin olsun :54:

tabii yaa gratis :):) ordaki parfümlere de hastayım zaten :)

çok cici çokk hepsi. keyifle takip ediyorum canım seni.

tabii yaa gratis :):) ordaki parfümlere de hastayım zaten :)

çok cici çokk hepsi. keyifle takip ediyorum canım seni.

Evet ya çok güzel parfümler var, çok sağlam da indirim yapıyorlar denk getirebilirsen :61:
Sağol canım her zaman beklerim topiğime :1:

Mutella aldığın herşey çok güzel. Umarım bu güzellikleri mutlu günlerde kullanmak nasip olur sana. Hayırlı olsun. :)

Günaydın kızlaar :3:
Anneciğimin el emeği mutfak önlüğüm ve bonem de çeyizime katıldı :16:

$20130423_111158.jpg

Hepsi çok güzeller bayıldım ama en çok çikolata şelalesini sevdim :1:
Düğün ne zaman ?

Daha güzelleri senin olsun :16:
Düğüne daha çok var, 2 sene garanti :14:
Tabi kısmet bu işler, plan yapmamak, büyük konuşmamak lazım :61:

Sağol canım benim :16:
Daha güzelleri senin olsun :54:
Sende de vardır eminim de çıkarmıyorsundur ortalara kimseler almasın diye :1:

yok kız valla yok :1: bende istiyorum böyle şeyler diksin annem runner masa örtüleri vs diksin ama dikiş makinesi bozuk :31: çok baya bir eski model 40 yıl garanti vardır anneannemden getirmisti annem :31: onun tamiri olur mu bilmiyoruz amaaaa aksam falan göstericem bakk neler yapmıs mutlellanın annesi diye :1:

Back