- 28 Mayıs 2011
- 852
- 478
- 103
- Konu Sahibi chilekciko
- #41
aynanla kağıtlığına aşık oldumgüle güle kullan
![]()
Cok tesekkur ederim canm begenmene cok sevindim

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aynanla kağıtlığına aşık oldumgüle güle kullan
![]()
Bende henuz oyle bir problem yok daha yolun basindayim kullanilmadi.. ins oyle birsey olmaz bende![]()
He birde bu parex in pratik paspası herkeste olması hem vileda gibi kovalı olanlardan çok çok kullanışlı ve daha güzel temizliyor
Ben bütün evi bununla siliyorum çok rahat :) yarım kapak loc döküyorum leğene bunuda suya daldrıp sıkıyorum her odadaa iki üç kere yapıyorum bunu elimde ulaşamadığmı her yeri kolaylıkla siliorum koltuklarım dolaplarım hep yüksek ama eğillmektense bu daha basit sopası kısalıp uzuyor o bile dar alanlarda saklamak için çözüm :)
Ben bir kez denedim belki is yogunlugundan ev temizlerken daha kolay gelecek bana evlenince gorecegim cnm![]()
Aynen eve gidince napcanı şaşıranlar kulübüne gelirsin sende :)
bi bakıyım bende :) 5,5 gün çalışan biri olarak evde ki işler yoruyorCetvelciler grubundan tuyolari aliyorum :) ins bocalamam bakalim
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...i-is-basindalar.812366/page-216#post-41962642
bi bakıyım bende :) 5,5 gün çalışan biri olarak evde ki işler yoruyor
evet düzenli ev önemli :) çok şükür düzenliyim ve evim küçüçk çabuk bitiyor işi ama dip köşe temizlemek kküçük evde zor mesela akşam buzdolabımı silmek istiyorum ama bakalım nasıl olcak :)aynen cnm bende calisiyorum bucugum yok cok sukur ev ne kadar duzenli olursa isler o kadar kolay yuruyor diye dusunuyorum![]()
![]()
Buzdolabi raf ici ortusu
Bizdolabı örtüleri dolabı bozar diyorlar ya ben cesaret edemiyorum