- 28 Mayıs 2011
- 852
- 478
- Konu Sahibi chilekciko
aynanla kağıtlığına aşık oldum güle güle kullan
Cok tesekkur ederim canm begenmene cok sevindim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aynanla kağıtlığına aşık oldum güle güle kullan
Bende henuz oyle bir problem yok daha yolun basindayim kullanilmadi.. ins oyle birsey olmaz bende
He birde bu parex in pratik paspası herkeste olması hem vileda gibi kovalı olanlardan çok çok kullanışlı ve daha güzel temizliyor
Ben bütün evi bununla siliyorum çok rahat :) yarım kapak loc döküyorum leğene bunuda suya daldrıp sıkıyorum her odadaa iki üç kere yapıyorum bunu elimde ulaşamadığmı her yeri kolaylıkla siliorum koltuklarım dolaplarım hep yüksek ama eğillmektense bu daha basit sopası kısalıp uzuyor o bile dar alanlarda saklamak için çözüm :)
Ben bir kez denedim belki is yogunlugundan ev temizlerken daha kolay gelecek bana evlenince gorecegim cnm
Aynen eve gidince napcanı şaşıranlar kulübüne gelirsin sende :)
bi bakıyım bende :) 5,5 gün çalışan biri olarak evde ki işler yoruyorCetvelciler grubundan tuyolari aliyorum :) ins bocalamam bakalim
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...i-is-basindalar.812366/page-216#post-41962642
bi bakıyım bende :) 5,5 gün çalışan biri olarak evde ki işler yoruyor
evet düzenli ev önemli :) çok şükür düzenliyim ve evim küçüçk çabuk bitiyor işi ama dip köşe temizlemek kküçük evde zor mesela akşam buzdolabımı silmek istiyorum ama bakalım nasıl olcak :)aynen cnm bende calisiyorum bucugum yok cok sukur ev ne kadar duzenli olursa isler o kadar kolay yuruyor diye dusunuyorum
Buzdolabi raf ici ortusu
Bizdolabı örtüleri dolabı bozar diyorlar ya ben cesaret edemiyorum