Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sağol kuzucum, o yastık olabilen yorganlar çok pratik gerçekten, annem sağolsun buluyor
Canım ben günlük yemek takımını iyiki almışım dedim çünkü piyasada hep aynı modeller var hepsi de çok güzel ama tam içime sinen hiç olmamıştı bakınırken, bakınca da öyle uygun bişeye bakamıyorum ben En azından var diye çıkardım aklımdan. Zaten günlük kullanacağım için hep aynı sıkılırım. Toplam 3 takım var günlük, biri müstakbel kaynananın hediyesi olacak
Ben de bi ara bardak almaya öyle dalmıştım ki sadece bardak vardı çeyizimde, bi kısmını evde kullanıyoruz şimdi
Kızlaaar sizlerin de çeyizlerini bekliyoruz
canım güle güle kullan herşeyini çok güzeller devamınıda tez zamanda bitirirsin inşallah gerçekten zor bir süreç ama bir okadarda eğlenceli
Merhaba hoşgeldin aramıza
Öncelikle hayırlı uğurlu olsun herşey birbirinden güzel
Tencereler yeterli bence
canım yeni topiğin hayırlı olsun, hepsi çok güzel görünüyor, güzel günlerde kullan canımm
oyy canım yeni bakabildim çeyizine güle güle kullan hepside birbirinden güzeller çikolata şelalesini hep istemişimdir küçüklüğümden beri ama nereye koyarım ne yaparım diye almamıştım sende görüp böceğime dedim ben çikolata şelalesi istiyorum diye bi o eksikti evi elektrikli eşya dükkanına çevirdin zaten tembel kuzu dedi bana benmari usulü eritcekmişim benmariyide öğrenmiş canım böceğim ya ölürüm ona ben ama aklımda kalmadı değil sana bol çikolatalı cupcakeli şekerli günler mussmutlu bi gelecek diliyorum bide anneciğinin ellerine sağlık kız hepte iğne oyası yapmış maşallah benim annemde örmüş bana ama tığ işi hımmm kolaya kaçmış neyse geri kalan herşeyini çok begendim yazmaya kalksam tektek ayıramam hiçbirini hepsinii enn güzel günlerde kullanırsın inşallah tabikiii sevdiceğinle berabeerr
hayırlı olsun canım topiğin herşeyini mutlulukla kullan
bence çelik tencere seti almalısın tantitoninin çelik seti şu an indirimde 4 adet tenceresi 155 falan cok cok uygun ve güzel kullnıyorum zaten..çelik tencere olmadan olmaz..teflonların sadece pilavı güzel oluyor o kadar zaten artık seramikler cıktı teflonların işi bitti kanserojen etkileri cok fazla..sen seramik de almışsın güle güle kullan..teflon hele de markası cemse işe yaramıyor benimkiler mahvoldu kısa sürede ..cemden uzak duruyorum benimkiler makineye atmadan ilk 1 yılda bitti..
hepsi çok güzel aşkla kullanmak nasip olur inşallah mutellam
İyi bulmus valla bayada yorganın var zaten
En iyisi canım zaten dedigin gib i hala aynı modeller var ve önemli olan içine sinmesi
Ohh masallah 3 takım hee baya bir olmus
Bardak iyi aslında çok kırıldı varsay
Duymadılar gördün müü duymazdan okumamazlıktan geldi bizim kuzular
Bence gerek yok tatlım ya , kızartma , wok tava, krep tavası vb albilirsinYorum beklediklerimden biri sensin canım sağol yorumun için
Çok teşekkür ederim inşallah hayırlı olur bizim için girdiğimiz bu yol
Çeliğe gerek yok diyorsun yani?
Annem de 'çelik de alalım yarın bir gün kalabalık misafirin olduğu zaman yetmez tencerelerin' diyor
Artık ordu mu getirecek bana misafir bilmiyorum
kupaların çook güzeller, kupa bağımlılığı var bende. elimden gelse 100 tane alıcam. çok güzel şeyler almışsın canım güle güle kullan
Aslında aklımda olan tek kişilik yorganlarım yok
O kadar misafir için nevresim aldım ama, neyi düşünerek aldım ki? Bu yastık olabilen yorganlara mı nevresimi geçireceğim? E o zaman yastık olmasının ne özelliği kaldı ki di mi?
Evet 3 takım Müstakbel kayananamdakinin de fotoğrafını gizlice çeker koyarım bi ara
Çok bardak almak bence de mantıklı, bi kaç takım daha alayım ben bak aklıma girdin
Duymaz onlar duymaaaz, çok şey alıp öyle açacaklar konularını, benim ki gibi kısacık olmayacak kesin