- 23 Nisan 2018
- 332
- 280
- 53
- Konu Sahibi hayalim mucize
-
Okul icin servis var. Maddi durum varsa bunlar sorun degil.Ben evliyim su an bir cocugum var ama ailemi genisletmek isteyen biriyim. Simdi ikinci hamilelik dusunuyorum allah verirse daha da olur. En çok çocuklarım rahat rahat oynarlar cocukluklarini yasar diyorum fakat bir yandan da yurume mesafesinde okul filan olmayacak, acaba site ici oyunparkli bir apartman dairesi mi diyorum. dürüst olmak gerekirse maddi durumum müstakil bir evi gecindirmeye ve yardimci tutmaya yeter ama bu sefer de diyorum ki o kadar parayi oraya harcayayacagimiza acaba cocuklarin gelecegi icin birikim mi yapsak...
Kızlar Merhaba;
ev alma niyetindeyiz bir süredir çok güzel iki katlı bahçeli doğalgazlı bakımlı bir müstakil ev buldum yeri de çok güzel yaklaşık 25 yaşında ama şu var ki aynı parayla sıfır bir apartman dairesi de alabiliyoruz çok kararsız kaldık tecrübesi olan müstakil evde yaşamış arkadaşlardan öneri alabilir miyim eksisi artısı nedir bizim daha önce hiç böyle bir deneyimimiz olmadı ama hep çok istedik ama şimdi iş ciddiye binince çekinir olduk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?