- Konu Sahibi Aylakkadin
Bnde çok iyi dusunmussunuz bnde müstakil evde büyüdüm eşimde yani o kadar alışkanlık olmuş ki apartman ayrı dert düzen yoksa ayrı sorun yani imkanımız olsa bulabilsek doğum falan yapmadan evi satar müstakil eve tasiniriz o derece inan ne bilim apartmanda olmuyor ni kahveni alıp keyif yapamıyorsn biz 1.kat olunca mecbur dikkat çekiliyor balkonda ne bilim istediğin gibi rahatça temizliğini yapamıyorsun saat erken mi gec mi bide apartmanda ki insanlar önemli tabiMerhaba
Sormak istediğim şey şu. İki kızım var. Ailelerimizden (bazen benim ailem yakinimizda olsa da genelde uzağız) biraz uzakta bir şehirde yaşıyoruz.
Böyle olunca çok çok can ciğer kuzu sarması bir cevremiz yok. Herkesle belli bir mesafe de görüşüyoruz.
Şimdi sorum şu kızlarım için bir müstakil eve gecmeyi düşünüyoruz (aman aman lüks değil orta karar bir ev, şu anda orta karar bir apartman dairesinde oturuyoruz). Amacımız çocukları toprakla hasır neşir etmek ki ilerde esimle tarım üzerine bir hayat düşünüyoruz. Şimdiden ufak ufak adımları bile atıyoruz.Ayrıca cocuklara bir ugras alanı yaratmak. doğaya ikisi de zaten ilgili.
Müstakil bir evin artısı eksisi sizce ne olur? Yarın tasinamayiz ama hedefimizi bu yönde tutmak sizce mantıklı mı?
Bahçesi olursa bahçesini ekerim diyorum ki bu işleri severim. (Çok anlamam ama severim. Eşim çok iyi anlar).
Yani çocuklarla kahve, cay muhabbetini çok severiz ki bahçede çıkıp içeriz diye düşünüyorum.
Kısacası çok karışık anlatmış olabilirim ama sizce çok mu romantik düşünüyorum? Çok mu zorlanirim su yaşına kadar apartmanda yaşamış birisi olarak?
Ama müstakil oyle değil ya istediğin an yap canın istediği an çık terasina bahcene mangalini yap kahveni iç ne bilim küçük küçük ekme iside yaparsın sebzeni falan zaten orasıda doğalgazli olur o yüzden zorlanacagini sanmıyorum