- 17 Kasım 2017
- 2.481
- 2.302
- 63
- 44
- Konu Sahibi hayalim mucize
-
Yok canım sahipleri yaşlı insanlardı uğraşamamışkar evle işi ağır gelmiş bahçe vs. Çocuklarının yanına talınmışlar iyi insanlar tanıdık titiz insanlar eve de güzel bakmışlarEvi neden satıyorlar.
Kotu komsu yuzunden mi
Isinma sorunu yuzunden mi
Bunu arastirin.
Ben müstakil evde büyüdüm,keşke imkanım olsa alsam .Çocuklarım için en iyisi müstakil olurdu.Şuan apartman dairesindeyim ve hiç mutlu değilim çocuklarımı hep taksi tutup bi yerlere gidebiliyorum.Bahçeli ev çocuklar için çok geliştirici .Benim tavsiyem müstakil evçok titiz bir insan değilim rahatıma düşkünümdür bizim hayalimizdi bahçesi olsun agarjı olsun eşim boş vakitlerinde el işleriyle uğraşıyor atelye garaj tarzı birşey şimdi önümüze çıktı fırsat ama hiç yaşamayınca korkuyor insan burnumuzdan gelir mi acaba diye
çok iyi imar hakkı. hayırlı olsun şimdiden bereketiyle gelsin bu ev size :)Hepinize çok teşekkür ederim biz de eşimle kararımızı müstakil den yana verdik çünkü bu fırsat bir daha gelmeyebilir karşımıza üstelik dün öğrendik evin 6 kat imarı varmış iyice sindi içimize hakkımızda hayırlısı olsun inşaAllah
Sağol canım inşaAllah :))çok iyi imar hakkı. hayırlı olsun şimdiden bereketiyle gelsin bu ev size :)
evet canım 6 kat burda yerine göre değişiyor imar durumu kimi yerlerde 2 kimi yerde 126 kat imar mı ? Bizim burda iki kat imar. Şimdi 3. Katı çıktık imar barışı sayesinde. İleride çoluk çocuk aynı binada yaşamak güzel ama pisliği ,böceği , ısınma sorunu çok müstakillerin . Güle güle oturun :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?