- 3 Temmuz 2009
- 3.389
- 729
Cok cirkin bir insan.
Cok basit bir tavir.
Abiniz umarim tez zamanda kurtulur, kurtulamazsa da yengeniz bu kafayla devam ederse o evlilikten kusura bakmayin ama bi cacik olmaz.
Bir de evlenmeden neden herseyin icinde bu kadar anlamadim yani.
Ben neredeyse eminim evlenirlerse o evlilikten bir cacık olmayacağına. Aklında evlendikten sonra bizimle görüştürmemek olduğuna da eminim hatta. Elimden gelen tek eğer öyle olacaksa evlenmesinler diye dua etmek. Başka da bir şey gelmez. Bu kadar rezillikten sonra hala yollarını ayırmadıkları için ailemin erkeklerini kabahatli buluyorum ben.
ahhh canım ya sen olayda kendini suçlama abin eğer ailesi hakkında bu kızın bu kadar konuşmasına izinveriyorsa hiç evlenmesinler daha iyi yengen biraz tilkiye benziyor inş.abimde anlar gerçek yüzünü görürde nasıl başlarsa öyle gider çünkü kız bariz kıskanmış sen hiç takma abinlede aranı el için bozma
İkimize çok farklı konuşuyor bazen hayretler içinde kalıyorum. Abim de biz ona haksızlık ediyoruz sanıyor haliyle. Gerçi anneme falan laf söyletmedi yine ama bana bariz şekilde soğuk davranıyor. Artık hakkımda neler söylediyse... Öz kardeşi varken ona inanıyorsa, ki günahını almayayım ama bence öyle; o zaman ne hali varsa görsün diyorum ben de.
Ayyyy şiştim yemin ederim. Bu ne ya? "Bu"derken kızı nası tanımlasam bilemediğim için ancak "BU" diyebiliyorum kendini kız zanneden o cisme.
(1) altın pazarlıkları, (2) anneye babaya saygısızlıklar, ne meraklıymışsın kızını evlendirmeye sözleri, anneye bağırmalar, (3) sana karşı had safhada kıskançlıklar, (4) mahalle ağzıyla konuşmalar... "lar lar" da "lar"... O kim ya senin evleneceğin tarihe karışıyor, aile içinde baban kimi hangi parayla evlendiricek bilmem ne... Sen kendin de karşılayamayabilirsin masraflarını, bu da sadece babanı anneni ilgilendirir. Ona ne be? Hadsiz... Ay uyuz oldum he !!!
Arkadaşım sen içini rahat tut, fazlasıyla iyi niyetli ve yapıcı yaklaşmışsın. Bundan sonrasında tavsiyem ailene biri bu kadar yüklenirse ver ağzının payını, cidden haddini bilsin herkes. Ayrıca evlenicez hepimiz azıcık naz niyaz isteriz ama bi aileye girmenin kabul görmenin de belli şartları vardır ki siz baştan gönülden kabullenmişsiniz kızı. Var ya inşallah abinle evlenmez, gidip oyunbaz aksi huysuz ailesi olan biriyle evlenir, anlar kıymetinizi.
Canım seni de gerdim böyle, kusura bakma.
Şaka bir yana, kırmızıyla işaretlediğim yerde tam da hislerime tercüman olmuşsun. Bunlar olmadan önce sürekli; ben kendim her şeyimi karşılayacak güçte olmadıkça evlenmeyeceğim zaten sen merak etme abla diyordum ama şimdi hiç öyle düşünmüyorum. Bir kere evleniyorum ve abim evlatlarıysa ben de evlatlarıyım. Hiç de anlayışlı davranamam. Ne gerekiyorsa yaptıracağım aileme.
Bu arada abimden önceki sevgilisinden de bahsetti bana. Ailesi onay vermemiş çünkü çocuğun babasının işi iyi değilmiş. Mesleğini söylemeyeyim, belki babası o meslekten olan insanlar vardır da ayıp olur. Bazen demek geliyor içimden, sen en iyisi o eski sevgiline dön, onun babası taksın sana ağırlığınca altın diye.