Müstakbel Kv - Kayınaile Endişeler Artılar Eksiler (Uzun)

Siz nisanliniza seni 10-15 kişiyle aldatiyorsam gibi bir cümleyi nasıl kurabildiniz? Uslubunuz ilgi bekleme cumleleriniz ağzımı acil bıraktı . Nisan atarsaniz merak etmeyin herkesi haberi olur , arasalar da bu kadar aldatma cümleleri Nisan atma cumleleri varsa hayır gelm Z bu işten

:) sinirle kurulmuş çileden çıkma cümleleri onlar ağlayarak söylüyordum. Orada olmadan bilemeyeceğiniz için böyle yorum yapmanız normal. Dört aya düğünümüz var ve gayet iyiyiz. Nişan atmayla ilgili ciddiyete bürünecek tehditvari bir söz edilmedi aramızda. Orada ben misal verdim. Çarpık çıkarım yapmayalım lütfen :)

Sizin soylediginuz cümleler ben herhangi bir çarpık cikarimda bulunmadim . Aile ilgilenmiyor diye aldatirim cümlesi ağızdan çıkıyorsa burda çok büyük sorun vardır . Ayni şeyi erkek demiş olsa istediği bir şey yapılmadığında ya aldatiyorsam diye ortalık karisirdi. Siz gözyaşları eşliğinde söyleyince aklamiyor dediklerinizi benim midem almazdı alanın alıyor. Ne güzel böyle cümlelerle kayınvalideyi de aratmissiniz mutluluklar

Ohooo. Ben ilgilenmiyorlar diye aldatırım nerede demişim? size ters gelen herşeye “ hayır gelmez” tarzında radikal ve aşırı negatif yorumlar yapmanız sizin için hiç hayırlı olmaz. Neyse. Değerli fikirlerinizi yazmayı keserseniz sevinirim.

Ben bir anne olsaydım ve evlenecek olan oğlumun altına arabasını çekip evini almış olsaydım bağımsız bir birey olduğu ve evlenmek için tüm olgunluğa sahip olduğu konusunda ben de ikna olabilmek isterdim. Kadın zaten size derdini belirtmiş. Erken bulduğu bir evlilik için neden kendini paralasın ki? Size kek falan da yapmak zorunda değil ama yapıyor. Sizi sevdiğini ağzı laf yapsın size karşı canım cicim olsun beklentisiyle tartıyosunuz sanırım ama herkesin sevgi dili farklıdır bence mükemmelliyetçi bir beklentiye girmişsiniz. Bir diğer olasılık da belki de sizi gerçekten sevmemesi. Sizi sevmemesi onun meselesidir buna rağmen size saygısını esirgememiş bu da saygı duyulacak bir harekettir. Bence siz kadının hislerine dair çok kafa yormuşsunuz. Bırakın ne düşünüyorsa düşünsün partnerinize odaklanın

Üslup şahane, merak ediyorum ilişkinin sonunu. Kesiyorum hanımefendi

Eksiler uzun olacak yazmışsınız ama aksine artılar çok uzun ve güzel. Eksi dediğiniz tek bir konu var sadece, döndürüp döndürüp aynısını yazmışsınız. Benimsemediler sizi, evlenmenize mesafeliler diye düşünüyorsunuz ama nişan yapmışsınız, farkındalar ki evleneceksiniz. Hem de artı yönleri sizi benimsediklerini gösteriyor bence. Ortada sorun yokken ağrısız başınızı bence ağrıtmayın gayet iyilermiş size karşı

Aynen öyle ya ne bileyim yıllardır ben hep aynı ortamlarda olunca hep bi sohbete dahil olmaya calısma, kendimi onlara neşeli, iyi ve ilgili gösterme derdindeydim. Ama dediğin gibi yine de ben cok umurlarında değilim sözüm bitsin de nişanlımla konuşmaya devam edebilsinler gibisinden ayıp olmasın diye dinliyorlar resmen. Her zaman olmasa da cogunlukla böyle bi vibe var havada yani. Sevilmiyorum diyemem ama kimse de ilgilenmiyor açıkcası. Sanki yoğum yani Birde iyi olmaya calısma sebebim, nişanlım benim aileme öyle sıcak davransın isterim aslında o yuzden ben de onun ailesine öyle davranıyordum samimi bağlar kuralım vs. Ama o benim ailemle yılda 2 karsılaşıyor zaten onda da normal oturuyor öyle. Çok ekstra bir çabası olmuyor ortama dahil olmaya calısmak için düşünüyorum da. Şimdi ben geri çekildim aynı dediğiniz gibi. İnşallah soğuk aile bağlarına sebebiyet vermez bunlar ya o da içime sinmiyor nedense

Konu eski ama yorum yapacağım.
Eksi olarak yazılan her şey şişirilme. Baya zorlamışsınız yazmak için, hatta zorlandıkça tekrar tekrar aynı şeyleri yazmışsınız.
Beni benimsemiyor, kızım demiyor vs vs
Demesin kızım çok mu önemli.
Büyük oğlunu evliliğe teşvik etmiyor Bu ne demek mesela. Nasıl eksi hanesine yazıldı bu durum hayret bir şey.

Yani açıkçası her anne baba çocuğunu evlendirme hayaliyle yanıp tutuşmak zorunda değil , artıları müthiş eksileri de sallanmayacak seviyede

Benim kp ve babam da öyle iki taraf da asla bize oğlum/kızım demezler karakter meselesi ki benim babam ailesinde sevgiyi görmemiş ve bunu nasıl yansıtacağını bilmeyen bir baba. Zaten kayın aile asla kök aile gibi olmaz istisnaları vardır ama geneli öyle. Hiç evlenmediğiniz için bilmiyor olabilirsiniz ama o benimseyenler var ya işte onlar ilerde gelinlerine öyle bir karışıyorlar ki bu durumdan memnun olan bir gelin bile yoktur. Benim ailem de mesafeli ama evlenmeme karşı çıkmadılar sadece klasik çekinceler işte emin misin, anlaşabilir misin vs tarzı şeyler. Sadece bazı yerlerde ağlamasını garip buldum ama bunda da nişanlınızın tavrına bakmalısınız. Annesini sevmesi normal ve güzel ama bu sevgi abartılıysa uzak durmakta fayda var diye düşünüyorum. Siz sanırım bu mesafeli tavırlarından dolayı istemediğinizi düşünüyorsunuz?

kiz daha ne istiyorsun kimisi de aman bana karisiyo diye dertlenir düğünde en güzeli bak yardımsever cimri degilmis valla benim kayinailem de o şekilde paradan puldan kacmazlar yagdirirlar her seyi ama bana da karismazlar zaten benim en sevdiğim bu allah bozmasın. sukur et

kp kv yetştirme tarzı maddı destegı cart curt cok benzıyor ama bıl bakalım ne farklı benı benımsedıler( sözde ) kızım dıyorlar mesela. Düğüne bir heveslendıler bır heveslendılerkı benım değil onların hevesı gerçekleşti daha çok. Altını sordular ama sonra bi ton iş. Yanı ne istediğibe dikkat et ve hiç mükemmelı yok. Daha annemızle kvga edıyoruz kayınvalıde nasıl annemız olabılırkı. Bende senın gıbı yıllarca tanıdım . Tanıdım dıye dusunme. Bırak uzak kalsın kasma. Senınkıde aılene saygısızlık yapmadıgı sürece istdiğü gibi davranabılır.

Hangi yerde kız tarafı ev alıyor? Konu sahibi zaten mühendismiş. Allah bilir kendiniz 20 yaşında evlenmişsinizdir. Kızın söylediklerinde hiçbir sey yok bekleyebilir,isteyebilir gencecik kız. Bu sizi niye bu kadar rahatsiz etti? Tabiki de alcaklar aldılarsa oğluna aldılar. Tapusu gelinde mi? Kendiniz kötü şeyler yasamissiniz belli ki başkasına da bunu hak görüyorsunuz. İyi kalpler lütfen

Aklımı kacırcam
Sizi evladı gıbı gormesıni beklemeyi bırakın
Kimse benım 'kızım gıbı' olamaz mesela

Şeker gıbı aile bence
Biraz belanızı arıyor gibisiniz, bulmazsınız onu da umarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…