Müstakbel görümcemin mesajlarını yakaladım...

Sorunumuz yok, aileler işin içine girince mutsuzuz, diyorsunuz.
Evlenince aile bireyleri ölmeyeceğine göre bu işin olmayacağını görmelisiniz.

Kendinize neden bunlari yasatiyorsunuz?? Neden?

Bir önceki görüşmeden sonra olaylar olduğu için evimizde ağırlayamazdık. sonuçta şimdi de nasıl olacağını bilmiyoruz diye. arada bir sıfatımız olsa başımızın üstünde yeri vardı. hatta yaylada kalmak zorunda olsaydık tabi ki bizim evde kalırdı. oğlunun evi müsait olsa orda kalırdı gene mesele olmazdı. daha tanımıyor bizi belki rahat edemez diye düşündük...

Çoluk çocuk işine dönmüş sizin ilişki avukat hanım.Ve gerçekten de annenizde okumuş okutmuş bir insana göre istediklerini şak diye söyleyebilme yetisi rahatlığı var.Bir iki cümleden anlayabiliyoruz.Hayır yani adetlerde 5 taş mı var..tek taş olmaz mı? bunu sen eş adayınla görüşseydin keşke.Ben gelip bir bakayım köy uyarsa köyde olur demesi falan.Siz kız tarafısınız onlar alttan almış zaten.Bu kardeşin söyledikleri saygısızca olmuş ama dediğim gibi çoluk çocuk ilişkisi olmuş.Sizin eş adayınızın cep telefonunu alıp kardeşiyle özel konuşmalarını okumanız bile olgun bir ilişki olmadığına kanıt.

Son düzenleme:
Erkek arkadaşınız sizi arada.birakmayacak olsa bu zamana kadar bırakmaz ailesini yola getirirdi. Siz o mesajları gördükten sonra öylesine söylenmiş bir söz gibi geldi. Bu zamana kadar bu konulardan yıoranmanıza engel olamamış birisi bu saatten sonra hele ki evlendikten sonra hiç bir şey yapmaz gibi geliyor üzgünüm.
Erkek için çok zor değil terbiyenizi takının o benim eşim olacak saygılı olun demek. Sh tavrı bastan takinsa o terbiyesiz kardeş de annesi de dilini ısırır otururdu. Bunu demeyip kolayca dolduruşa gelen birisinin mutlu etmesi imkansıza yakın.

annem daha sonra kızım bütçenize ne uygunsa onu yapın sanki bana mı takacaksınız önemli olan mutluluğunuz diye hep söyledi. kadın adetiniz nedir deyince söyledi beştaş olayını. benim iki ablam var ikisine de yapıldı bu. gondol da öyle. annem gelip ben bir bakayım köy olursa köyde olur demedi. onun annesi söyledi bunu annem de gelir bakarız yine çocuklar karar verir onlar nasıl isterse dedi. emin olun bişeyi alttan aldıkları yok. o an bu meseleler konuşulurken annesi söyleseydi bunlar yaşanmayacaktı, oğluna herşey güzel deyip gittikten sonra arada mesafeler varken, yüzyüze konuşup halletme imkanımız yokken lafı söyleyip çekiliyor. ben bunda iyiniyet göremiyorum.

Bu pasiflikte biriyle evlilik mi?

Sorunumuz yok dediğiniz kişi tek başına sorun yahu..

Evlenmeden önceki vaatleri bile o kadar boş ki.
Evlendikten sonra hiç umurunda olmaz size söylenenler. Çünkü sokma akıllının teki..

Adet adı altında talepkar olmanız bana çiğ geldi, ben gorumceyı tutuyorum

yazdığı mesajları okudunuz mu? talepkar olmak değil bu adetiniz nedir diye kadının kendi sordu,annem de bizim adetimiz budur size nasıl uygun olursa dedi. Kimse gram gram altın bilezik ev bilmemne sayacak kadar cahil değil çok şükür. bunları almazsanız kızımı vermem falan da denmedi, hangi çağda yaşıyoruz?

kendi söylediğine göre hadlerini bildiriyormuş ama ciddi anlamda bunu yapsa o kızlar bir daha abileriyle konuşmazlar.

Yıllar sonra bu ailesinin bir dediğini Iki etmeyen adamla olduğunuz için pişman olacaksınız yol yakınken ayrılalım deyin lütfen

Güzel kardesim bak seninle kısmen aynı seyleri yasamıs biri olarak diyorum. Kocamı cok seviyorum inan ki hiç bir şikayetim yok. Ama keske en basından bitirmiş olsaydım. Eşimin ailesi de böyle seylerle doldurdu. İftiralar attı. Ben Görümcen in mesajını evşenince gördüm eşimin telde. Sen yolun basında görmüşsün. Eğer ben senin suan ki yerinde olsaydım önce o görümceyi arar bir güzel agzına ederdim teli kapatıp annesini arar ona da sıvardım. En son nişanlomı arayıp onu cok sevdiğimi ama böyle asalak bir adamla elalemşn agzıyls konusan adamla gebersem evlenmem der bitirirdim. Simdi ezdirmem diyor ya evlenince iş degişiyor. Sen bi tarafından sallamıs onlara iftira atmıs oluyorsun. Sen geçimsiz gelin oluyorsun. Sen kötü gelin oluyorsun. Üstelik kendi aç kokusan nefeslerine bakmadan seni eleştiriyorlar. Yolun basında vazgeç üç gün ağlarsın. Ben cok mücadele verdim en sonunda ailesine evlendikten sonra patladım. En basında kocam beni boşuyordu ama gördü bazı şeyleri. Şimdi mesafeliyim ama yine bir araya geliyoruz istemesem bile sen kurtar kendini yıpranmak istemiyorsan. Evlendim 2 yılda 10 yas aldım çöktüm sen düşün

değmiyor mu diyorsunuz yani :)

Olsun talepkar olmaması daha iyi olurdu annenizin.Böylece bu lafları söyleyemezlerdi.Aslında kim haklı kim haksız bir önemi yok.Aileler birbirine girmiş ve sen bu adam için dayak yemişsin.Ailenin istemediği gördüğü şeyi yapma pişman olursun.Aileler geleceği görür bu adam seni mutlu eder mi etmez mi anlar.Diğer aile zaten istemiyor sonradan sana ısınacak da değiller doldurup duracaklar.Ben ayrıl veya ayrılma diyemem bilirkişi gibi sana mutsuz olursun da diyemem.Mantıklı ol iyice gözlemle.Bir de ben karşı tarafı dinlemedikçe çok emin olamıyorum eminim onların da anlatcağı şeyler vardır.

ciddi anlamda çok iyi birisi ve çok iyi anlaşıyoruz bu meseleler dışında. yüreğini seviyorum. fikirlerini, görüşlerini...
Bu meseleler dışında olan kısmını kesip çıkarın, o kısmıyla evlenin sadece. Mümkün mü arkadaşım? İyi bir insan olabilir ama hayatınızı cehenneme çevirecek özelliklerini ne yapacaksın? O özellikler ilişkinizde saygı bırakmaz ki.

değmiyor mu diyorsunuz yani :)
Yok valla eşim için pişman degilim. Sadece o dönemde olsa bırakırdım. 10 sene emek verdim ben bu adama. Çok İyi biridir bakmayın ama evlenirken Anasının finosu ablasının kanişi olmustu. Evlendik yatak odası haric tüm özelimizi ağızlarındaydı. Benim ailem herşey kendi yapmasına ragmen fırsatçı demişler. Suan hakkımı helal etmiyorum. En basında olsa bırakır evlenmezdim. Kına öncesi anneme cok söyledim bırak de suan atayım yüzüğü diye. O kocamı severdi sürekli savunurdu. Kocam iyi bir insan şükür ama o tiksinç ailesi olmasa cok daha güzel olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…