• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mustafa Kemal Aksoy’a ameliyat oldum☺️

Merhaba kızlar geçen perşembe ameliyat oldum ve yarın atel çıkıyor. Çok heyecanlıyım. Sonuç istediğim gibi değilse diye şimdiden henüz çok erken, burun daha oturmadı, ödemdir o ödem diyerek kendimi hazırlamaya başladım bile😇 Umarım istediğim gibi olmuştur🙏
Sonuçtan memnun musunuz bende mustafa kemal beyi dusunuyorum burun estetigi icin kararsizim ama

merhabalar benim işitme engelli kardeşim var bu yılın sonunda evlenmeyi düşünüyor ama ne yazıkki engelinden dolayı eşinin ailesi tarafından zaten göze batması yetmiyormuş gibi bu sefer kızın görünüşüne de laf ediyorlar ve o zaten burnunun şeklinden hiç memnun değil siz Mustafa Kemal aksoy ameliyat olmuşsunuz acaba ne kadar bir fiyat tuttu ve gerçekten memnun kaldınız mı ayrıca kendisi randevu almak istedi ama hiçbir şekilde ulaşamadı lütfen yardım eder misiniz randevu alabilmesine ulaşım sağlayabilmesine

Merhaba kızlar geçen perşembe ameliyat oldum ve yarın atel çıkıyor. Çok heyecanlıyım. Sonuç istediğim gibi değilse diye şimdiden henüz çok erken, burun daha oturmadı, ödemdir o ödem diyerek kendimi hazırlamaya başladım bile😇 Umarım istediğim gibi olmuştur🙏
banada resim atabilirmisiniz

bana da resim atar mısınız

Merhaba kızlar geçen perşembe ameliyat oldum ve yarın atel çıkıyor. Çok heyecanlıyım. Sonuç istediğim gibi değilse diye şimdiden henüz çok erken, burun daha oturmadı, ödemdir o ödem diyerek kendimi hazırlamaya başladım bile😇 Umarım istediğim gibi olmuştu

Merhaba doktor nasıl bir masaj uygulamanızı söyledi ben heyecandan iyi dinleyemedim ve ne kadar süre yaptınız? Doktora sormaktan utanıyorum şehir dışında olduğum için tekrar tekrar aramak istemiyorum 🙈

Mustafa kemal beye ameliyat olan cevre mde 3 kişi var hepsı de cok memnun ben de başka bir dr a oldum ısım vermem dogru olmaz. Şimdi Mustafa kemal beye ameliyat olan arkadaslarımın burunlarını cok begenmıstım keske ben de o dr a olsaydım demıstım fakat o arkadaslarımın şimdıki burunlarını gorunce ufak tefek kusurları gözume carpıyor tabi kırılmasınlar diye bı sey demıyorum ödemler gıttıkce ufak tefek kusurları ortaya cıkmıs kımse anlamaz sadece ameliyat olan kişilerın fark ettıgı kusurlar o da burunun ameliyatından 1-2 yıl gectıkten sonra ki ve bu durum sanırım hangi dr a yapılırsa yapılsın ödemler gıdınce ufak tefek kusurlar cıkıyor sanırım .yani ameliyat ıcın o kadar sırada beklemelere km lerce yollardan gelmeye ınanın gerek yok bulundugunuz illerde de aynı yapabılecek dr lar vardır bir de sosyal medyadakı fotoğraflara aldanmayın hep yan profıl veya fılıtrelı fotoğraflar .. Mustafa kemal beyın telefonlarına ulasılamaması da sasırtıcı onemlı olan ameliyat sonrası dr unuza ulasabılmenız . Ben ameliyatımı oldugum dr a tekrar olacagım yıne aynı dr uma olma sebebım ıse ıstedıgımde ulasabılmem whatsaptan yazabılmem ucretsız kontrollerını yapması naifliği tam istedıgım burunu yapamasa da o da benden kaynaklı kusursuz olmasa da kusursuza yakın olsun ıstedıgım için . Daha şimdıden dr a ulasamıyorsanız ameliyat sonrası nasıl ulasacaksınız bunlar onemlı

Merhaba 4 yıl geçmiş şuan burnunuzdan memnun musunuz asıl birkaç yıl sonraki durumu önemli bence kendisine randevum var rica etsem bilgilendirir misiniz

Merhaba ben 1 ay sonra Muştafa beye burun ameliyatı olacagim. Su anda burnunuz ne durumda acaba memnun musunuz? Bir de ameliyat süreci hakkında bilgi verir misiniz? Çok teşekkür ederim
Merhaba oldunuz mu ameliyat? Eğer olduysanız 4 yıl geçmiş suanki memnuniyet durumunuz benim için daha önemli bilgi verebilir misiniz?

Ben de yazmak istedim. Kızkardeşim Mustafa Kemal beye ameliyat oldu ve sonuçtan çok memnun. Diğer kızkardeşim de parasını biriktirip ona ameliyat olucak Eğer olduysanız 4 yıl geçmiş suanki memnuniyet durumunuz benim için daha önemli bilgi verebilir misiniz?

merhaba size cevap verebilmek için hesap açtım😅😅 rica edersem bana instagramdan veya atabileceğiniz bir yerden burnunuzun fotoğrafını atabilir misiniz, memnun kaldınız mı ameliyattan? ben de mustafa kemal bey'e ameliyat olmayı düşünüyorum ama kendisi hakkında hiçbir bilgi öğrenemedim. ameliyatınızı kaça oldunuz acaba
Merhaba oldunuz mu ameliyat? Eğer olduysanız 4 yıl geçmiş suanki memnuniyet durumunuz benim için daha önemli bilgi verebilir misiniz?

Merhaba kızlar ben de 15 Eylül de mustafa beye ameliyat oldum şu an alçı var ama çok memnunum hem doktor hem hastane çok ilgililerdi ben biraz korkuyordum ama hiç korktuğum gibi olmadı morluklarım bile çok azdı mustafa beyi tavsiye ediyorummm ve ayrıca konu sahibine de burdan teşekkür ediyorum özelden bana çok yardımcı olmuştu🤍🌼
4 yıl geçmiş suanki memnuniyet durumunuz benim için daha önemli bilgi verebilir misiniz?

Back