• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mustafa Kemal Aksoy’a ameliyat oldum☺️

Arkadaşlar ameliyat kaç saat sürüyor Mustafa Bey'in? Bir de ameliyat sonrası narkoz sıkıntı oldu mu kusma falan olabiliyormuş bazı kişilerde? Sizin nasıl geçti? Teşekkürler

Ben 09.15 gibi girdim 10-30 da odadaydım. Narkoz sonrası kusma falan olmadı bende. Çok rahattı ameliyat sonrası. İlk gece hiç uyuyamadım ben sadece. İkinci gün gündüz hep uyudum sayılır

Ben 09.15 gibi girdim 10-30 da odadaydım. Narkoz sonrası kusma falan olmadı bende. Çok rahattı ameliyat sonrası. İlk gece hiç uyuyamadım ben sadece. İkinci gün gündüz hep uyudum sayılır
Harika çok sevindim sizin adınıza. Sabırla cevapladiginiz için çok teşekkür ederim. İnşallah sizinki gibi rahat geçer ameliyatim ve sizinki gibi güzel rahat nefes alabildigim bir burnum olur. 🤗🤗

Harika çok sevindim sizin adınıza. Sabırla cevapladiginiz için çok teşekkür ederim. İnşallah sizinki gibi rahat geçer ameliyatim ve sizinki gibi güzel rahat nefes alabildigim bir burnum olur. 🤗🤗
Çok teşekkür ederim ☺️ Benim ameliyat öncesinde de nefes sorunum yoktu, şimdi de yok sayılır. Burun tıkanıklığı oluyor özellikle sabahları ama daha çok yeni olduğu için normaldir. Aklınıza takılan bir şey olursa yine sorabilirsiniz.

Hocamın eli çabuk maşallah. İki kişi daha biliyorum onların da kısa sürmüş ve sonuçlar harika. İnşallah benimki de güzel olur🙏🙏

merhaba gününüz belli olduğuna göre Mustafa Beyi az çok biliyorsunuz demektir. Ameliyat öncesinde kafamda milyon soru işareti vardı, çünkü nasıl bir burun olacak, bir örnek gösterebilir misiniz sorularımın cevabı yoktu. Yüze yakışan bi burun cevabı ile teselli buldum:) Ameliyata dair hiç bir şey hatırlamıyorum zaten, anestezi doktorunun iyi uykular demesi dışında. Odaya geldiğimdeyse biraz burnum ağrıyordu ama asla dayanılmaz bir ağrı değil. Fakat şu da bir gerçek ki bloglarda izlediğimiz ağrı yok, acı yok dedikleri kadar da hissiz bir ameliyat değil asla. benim morluğum da , ödem de çok az oldu. Ben süreçten memnunum açıkçası. Keşke daha önceden yaptırsaydım diyorum şimdiki halimle karşılaştırdığımda. Fotoğrafı da özelden atıyorum size.
Ben de istiyorum fotoğraf atabilir misiniz

Kızlar mustafa hocada gözaltı çukurlarına yağ enjeksiyonu yaptıran oldu mu aramızda ?
Bide genel olarak fiyatlar ne kadar mustafa hocada piyasaya göre hani o hastane de ya işlem yaptıranlar(burun estetiği vs.) Piyasaya göre fiyatlarını değerlendirebilir mi?

Merhaba kızlar ben de 15 Eylül de mustafa beye ameliyat oldum şu an alçı var ama çok memnunum hem doktor hem hastane çok ilgililerdi ben biraz korkuyordum ama hiç korktuğum gibi olmadı morluklarım bile çok azdı mustafa beyi tavsiye ediyorummm ve ayrıca konu sahibine de burdan teşekkür ediyorum özelden bana çok yardımcı olmuştu🤍🌼

Merhaba lütfen bana da fotoğraf atar mısınız? Mahmut Gökdoğanı düşünüyorduk ama Mustafa Kemal bey daha çok övülmüş, sevilmiş

Merhaba kızlar geçen perşembe ameliyat oldum ve yarın atel çıkıyor. Çok heyecanlıyım. Sonuç istediğim gibi değilse diye şimdiden henüz çok erken, burun daha oturmadı, ödemdir o ödem diyerek kendimi hazırlamaya başladım bile😇 Umarım istediğim gibi olmuştur🙏
Bana da resim gönderirmisin 2 gün sonra ameliyatım var 😂

Merhaba, geçmiş olsun. Ben de fotoğraf rica edebilir miyim bir de ne kadara yaptırdınız acaba ☺️

Back