merhaba, özelden attım sizeBana da atar mısınız
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Mustafa Kemal Aksoy’a ameliyat oldum☺️
- Konu Sahibi rendekarl
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- mustafa kemal aksoy rinoplasti
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 28 Nisan 2021
- 5
- 0
- 6
- 29
Bana da atar mısınız rica etsem. Çok ödem ve şişlik oldu mu bide morarma falan?
Fotoğraf atabilir misiniz acaba?Merhaba kızlar geçen perşembe ameliyat oldum ve yarın atel çıkıyor. Çok heyecanlıyım. Sonuç istediğim gibi değilse diye şimdiden henüz çok erken, burun daha oturmadı, ödemdir o ödem diyerek kendimi hazırlamaya başladım bile Umarım istediğim gibi olmuştur
attım size özeldenBanada atabilir misiniz bende düşünüyorumda
attım size özeldenFotoğraf atabilir misiniz acaba?
selam gec okuyan biri olarak bende fotograf rica edeblir miyim :) bursadayım cunku ta oralara gelecegım dıye goresım var olmus bırınıMerhaba kızlar geçen perşembe ameliyat oldum ve yarın atel çıkıyor. Çok heyecanlıyım. Sonuç istediğim gibi değilse diye şimdiden henüz çok erken, burun daha oturmadı, ödemdir o ödem diyerek kendimi hazırlamaya başladım bile Umarım istediğim gibi olmuştur
bende ta bursadan gelmek ıstıyorum ama foto atmanız mumkunmu :S cok cok sevınırımBen de yazmak istedim. Kızkardeşim Mustafa Kemal beye ameliyat oldu ve sonuçtan çok memnun. Diğer kızkardeşim de parasını biriktirip ona ameliyat olucak inşallah
- 13 Haziran 2021
- 2
- 1
- 1
- 26
Merhaba bende muayeneye gittim 1 ay sonra olacam görüşme çok iyiydi. Öneren memnun kalan kişide cok fazla ama hiç yaptığı burunlari gormedim fotograf atabilir misini acabaMerhaba kızlar geçen perşembe ameliyat oldum ve yarın atel çıkıyor. Çok heyecanlıyım. Sonuç istediğim gibi değilse diye şimdiden henüz çok erken, burun daha oturmadı, ödemdir o ödem diyerek kendimi hazırlamaya başladım bile Umarım istediğim gibi olmuştur
- 22 Haziran 2021
- 5
- 1
- 6
- 24
bende mustafa beye ameliyat olmayı düşünüyorum resmini atmanda bir sakınca yoksa bana da atabilir misin :)Merhaba kızlar geçen perşembe ameliyat oldum ve yarın atel çıkıyor. Çok heyecanlıyım. Sonuç istediğim gibi değilse diye şimdiden henüz çok erken, burun daha oturmadı, ödemdir o ödem diyerek kendimi hazırlamaya başladım bile Umarım istediğim gibi olmuştur
size numaramı versem bana destek olurmusunuz uzaga gelıcem ve sekreterı tlfda bılgı vermıyorBen de yazmak istedim. Kızkardeşim Mustafa Kemal beye ameliyat oldu ve sonuçtan çok memnun. Diğer kızkardeşim de parasını biriktirip ona ameliyat olucak inşallah
selam arkadaşlar; ben bursadayım ve tflla IMC hastanesı aradım tam 1 hafta baglanmadı. sonrasında da tlf ıle bılgı verılmıyor denıldı. ben sadece bılgı almak ıcın Bursa dan nasıl geleceım bılmıyorum. bana destek olmak ısteyen olursa ozelde doktorun nosunu veya amelıyat olanrın ozelden fotosunu rıca edecegım. herkese sonsuz teşekkurler yardım eden.
Merhaba hala öyle mi bilmiyorum ama geçen sene sadece perşembe günleri randevu veriyorlardı. Sabah 8 de aramanız gerek hemen doluyor çünkü. Telefondan sadece randevu alırsınız, doktorla görüşme için değil bildiğim kadarıyla. Doktor telefondan bilgi vermiyor. Çok yoğun zaten.selam arkadaşlar; ben bursadayım ve tflla IMC hastanesı aradım tam 1 hafta baglanmadı. sonrasında da tlf ıle bılgı verılmıyor denıldı. ben sadece bılgı almak ıcın Bursa dan nasıl geleceım bılmıyorum. bana destek olmak ısteyen olursa ozelde doktorun nosunu veya amelıyat olanrın ozelden fotosunu rıca edecegım. herkese sonsuz teşekkurler yardım eden.
özelden yazabilirsiniz bana, geçen sene ameliyat olan biri olarak yardımcı olmaya çalışırım.Merhaba hala öyle mi bilmiyorum ama geçen sene sadece perşembe günleri randevu veriyorlardı. Sabah 8 de aramanız gerek hemen doluyor çünkü. Telefondan sadece randevu alırsınız, doktorla görüşme için değil bildiğim kadarıyla. Doktor telefondan bilgi vermiyor. Çok yoğun zaten.
- 3 Nisan 2021
- 7
- 1
- 1
- 28