• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mustafa Kemal Aksoy’a ameliyat oldum☺️

Ben de yazmak istedim. Kızkardeşim Mustafa Kemal beye ameliyat oldu ve sonuçtan çok memnun. Diğer kızkardeşim de parasını biriktirip ona ameliyat olucak inşallah😊

Bana da atar mısınız rica etsem. Çok ödem ve şişlik oldu mu bide morarma falan?
Merhaba kızlar geçen perşembe ameliyat oldum ve yarın atel çıkıyor. Çok heyecanlıyım. Sonuç istediğim gibi değilse diye şimdiden henüz çok erken, burun daha oturmadı, ödemdir o ödem diyerek kendimi hazırlamaya başladım bile😇 Umarım istediğim gibi olmuştur🙏
Fotoğraf atabilir misiniz acaba?🙏

Merhaba ameliyat oldunuz mu nasıl geçti rica etsem paylaşabilir misiniz
Perşembe randevum var korkuyorumda açılcası

Merhaba fotoğraf atabilir misiniz benimde perşembe günü randevum var çekincelerim var açık mı kapalı mı oldunuz ameliyatı ağrı morluk varmıydı

Merhaba fotoğraf paylaşabilir misiniz benimde perşembe günğ ameliyatım var korkuyorum açıkcası
Birde açık mı kapalı oldunuz daha sonraki süreç nasıl geçti yardımcı olabilir misiniz

Merhaba kızlar geçen perşembe ameliyat oldum ve yarın atel çıkıyor. Çok heyecanlıyım. Sonuç istediğim gibi değilse diye şimdiden henüz çok erken, burun daha oturmadı, ödemdir o ödem diyerek kendimi hazırlamaya başladım bile😇 Umarım istediğim gibi olmuştur🙏
selam gec okuyan biri olarak bende fotograf rica edeblir miyim :) bursadayım cunku ta oralara gelecegım dıye goresım var olmus bırını

Merhaba bende muayeneye gittim 1 ay sonra olacam görüşme çok iyiydi. Öneren memnun kalan kişide cok fazla ama hiç yaptığı burunlari gormedim fotograf atabilir misini acaba 🙏

bende mustafa beye ameliyat olmayı düşünüyorum resmini atmanda bir sakınca yoksa bana da atabilir misin :)

selam arkadaşlar; ben bursadayım ve tflla IMC hastanesı aradım tam 1 hafta baglanmadı. sonrasında da tlf ıle bılgı verılmıyor denıldı. ben sadece bılgı almak ıcın Bursa dan nasıl geleceım bılmıyorum. bana destek olmak ısteyen olursa ozelde doktorun nosunu veya amelıyat olanrın ozelden fotosunu rıca edecegım. herkese sonsuz teşekkurler yardım eden.

selam arkadaşlar; ben bursadayım ve tflla IMC hastanesı aradım tam 1 hafta baglanmadı. sonrasında da tlf ıle bılgı verılmıyor denıldı. ben sadece bılgı almak ıcın Bursa dan nasıl geleceım bılmıyorum. bana destek olmak ısteyen olursa ozelde doktorun nosunu veya amelıyat olanrın ozelden fotosunu rıca edecegım. herkese sonsuz teşekkurler yardım eden.
Merhaba hala öyle mi bilmiyorum ama geçen sene sadece perşembe günleri randevu veriyorlardı. Sabah 8 de aramanız gerek hemen doluyor çünkü. Telefondan sadece randevu alırsınız, doktorla görüşme için değil bildiğim kadarıyla. Doktor telefondan bilgi vermiyor. Çok yoğun zaten.

Merhaba hala öyle mi bilmiyorum ama geçen sene sadece perşembe günleri randevu veriyorlardı. Sabah 8 de aramanız gerek hemen doluyor çünkü. Telefondan sadece randevu alırsınız, doktorla görüşme için değil bildiğim kadarıyla. Doktor telefondan bilgi vermiyor. Çok yoğun zaten.
özelden yazabilirsiniz bana, geçen sene ameliyat olan biri olarak yardımcı olmaya çalışırım.

Back