- 16 Ocak 2009
- 357
- 0
kız bacım bir muşlu benle senmiyiz niye hiç kimseler uğramaz buraya muşlular nerdesiniz
nebileyim kız öldüler galiba sırnaşık şey senağlama
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kız bacım bir muşlu benle senmiyiz niye hiç kimseler uğramaz buraya muşlular nerdesiniz
başka birşey olsa hemen beliri verirler orda neyse kendileri bilirsen napıyon nasılsın
valla bacım annemleri bekleken amcamlar geldi hafta sonuda amcamın oğlunun nışanı var annemlerde doktor kardeşim için ertelediler tatillerini tabi bu arada olanda bana ve kızkardeşime oldu niye çünkü temizlediğimiz evi yeniden temizlemek zounda kaldık işte böyle canımÇok üzgünüm çoookiyiyim canım napalım uğraşıyoruz işte anacığın gelmedimi daha opuyorumnanaktan
valla bacım annemleri bekleken amcamlar geldi hafta sonuda amcamın oğlunun nışanı var annemlerde doktor kardeşim için ertelediler tatillerini tabi bu arada olanda bana ve kızkardeşime oldu niye çünkü temizlediğimiz evi yeniden temizlemek zounda kaldık işte böyle canımÇok üzgünüm çoook
napıyon papulicim nasılsın annemler geldi sonunda
sorma canım ben yurt turuna çıkmıştım ıstanbul bursa izmir bir hafta içinde dolaşıp döndük eşimle hayırdır diye sorarsan büyük kızı ıstanbulda okula getirdik o yüzden sen napıyosun nasılsın sende çok fazla uğramıyosun
sorma canım ben yurt turuna çıkmıştım ıstanbul bursa izmir bir hafta içinde dolaşıp döndük eşimle hayırdır diye sorarsan büyük kızı ıstanbulda okula getirdik o yüzden sen napıyosun nasılsın sende çok fazla uğramıyosun
sorma çok ani oldu gelişimiz saat 5 gibi geldik ertesi günde 11de izmire döndük eşimin abisi hastanede tedavi görüyordu onu gördmeye geldik kızımıda istanbulda kuran kursuna getirmiştik zamanım olsaydı seni çok görmek isterdim inşalla sen muşa gelince görüşürüz