Muş///49

kız bacım nerdesin niye yazmıyon

ahanda geldim bugünlerde çok yoğunum çoooook ancak bugün bilgisayarın başına oturabildim bide güzel havaları buldum ya habire geziyom hani bizde diyolarya şal başte şekkal ayakte aynen öyle kaydirigubbakcemile3

selam kızlar ben malatyalıyım istanbulda oturyorum muşu severim istedim muşdanda arkadaşlarım olsun konuşalım

ahanda geldim bugünlerde çok yoğunum çoooook ancak bugün bilgisayarın başına oturabildim bide güzel havaları buldum ya habire geziyom hani bizde diyolarya şal başte şekkal ayakte aynen öyle kaydirigubbakcemile3

kız yeter gezdin birazda bize zaman ayı aslında burdada gezilecak yer çok ama erkekler işgal ettiği iin bizde kös kös evde oyuruyoz napalım:kahve:

kız yeter gezdin birazda bize zaman ayı aslında burdada gezilecak yer çok ama erkekler işgal ettiği iin bizde kös kös evde oyuruyoz napalım:kahve:

kız dediğin gibi güzel olan heryeri erkekler işgal etmiş atatürk parkının engüzel yerinde onlar oturuyodu ama ben ne yapıyodum hiç umursamadan gidip istediğim yere oturuyodum kovcak değillerya onların canı canda bizimki ne acaba birazda suç kadınlarda dikkat ettimde erkeklerin oturduğu yerden geçerken bile utana sıkıla geçiyolar alıştırın biraz birsüre belki kınarlar ama sonra onlarda alışırlar herşeye alıştıkları gibi...

yüzüncüyıl neresiydi adresleri hala tam bilmiyorum ben tanısırsak sevinrim

kız papuli bacım anons geçti kaybolmuşsun diye doğrumu kıskanıyorum vallah gezme okadar

selam yasemi güzel bi hafta dilyorum saglıklı huzurlu öpüyorum bacımkaydirigubbakcemile3

X