- 27 Ekim 2008
- 1.947
- 0
aleyküm selam hoş geldin
saol canım hoşbuldukk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aleyküm selam hoş geldin
saol canım hoşbuldukk
kız bacım nerdesin niye yazmıyon
yeni gelen arkadaşım sende hoş geldin muşun neresindesin
bana sordun galibaa
ben yeşilyurt mahallesindeyim otogarın orda siz nerdesiniz tanısmak isterim
hala cok fazla arkadasım yok burada
selam kızlar ben malatyalıyım istanbulda oturyorum muşu severim istedim muşdanda arkadaşlarım olsun konuşalım[/QUOtabi neden olmasın zaten hemşeriyiz a.s.
ahanda geldim bugünlerde çok yoğunum çoooook ancak bugün bilgisayarın başına oturabildim bide güzel havaları buldum ya habire geziyom hani bizde diyolarya şal başte şekkal ayakte aynen öyle kaydirigubbakcemile3
kız yeter gezdin birazda bize zaman ayı aslında burdada gezilecak yer çok ama erkekler işgal ettiği iin bizde kös kös evde oyuruyoz napalım
selam kızlar ben malatyalıyım istanbulda oturyorum muşu severim istedim muşdanda arkadaşlarım olsun konuşalım[/QUOtabi neden olmasın zaten hemşeriyiz a.s.
yasemin canım bende sana geldim bende geziniyorumm iyi geceler bacımmmirmirmirmir
yasemin canım bende sana geldim bende geziniyorumm iyi geceler bacımmmirmirmirmir
dün akşam giemedim canım iyi yapıyon gezin bacım bende geziniyom habie neler yapıyon CADIARZU
minecim yüzüncüyıl aşşağı dizdaroğlunun arkasında bende tanışmak isterim:1hug:yüzüncüyıl neresiydi adresleri hala tam bilmiyorum ben tanısırsak sevinrim
dün akşam giemedim canım iyi yapıyon gezin bacım bende geziniyom habie neler yapıyon CADIARZU
selam yasemin bugün istanbulda hava çok güzeldi cumartesi bizim pazarımız var ablamla biraz gezinip geldik alış veriş yaptıkŞeniz
iyi yapyınız canım bizim bualada paza kuulmuyor bizim için hafta sonoda hafta içide aynı ya ev gezmeleri yada evde otuuyoz :içelim:selam yasemin bugün istanbulda hava çok güzeldi cumartesi bizim pazarımız var ablamla biraz gezinip geldik alış veriş yaptıkŞeniz