Muş///49

merhaba ben malatyalıyım ama eşimin işi için 2 senedir burdayım muşlu sayılırm sanırım epey bi süre daha burdayım

hoşgeldin minecim a.s. bende muşluyum ama bursada yaşıyorum hepimiz biryerlere dağılıp gitmişiz ama bu şekilde tanışıp görüşmekte güzel

arkadaşım biz burda kk üyeleri buluşuyoruz hatta ayın 12 sinde tekrar buluşmamız var siz muşta buluştunuzmu hiç bu şekilde çok güzel arkadaşlıklar kuruluyor yapmadıysanız sizde ayarlayıp görüşün değişiklik yapmak iyi geliyor kaydirigubbakcemile3

bende isterim ama senden benden başka kimsecikler yokki arkadaşta yeni zaten inşallah çoğalıız ve bizde buluşuruz bu arada muşa gelmeyi düşünüyomusun beklerim valla

bende isterim ama senden benden başka kimsecikler yokki arkadaşta yeni zaten inşallah çoğalıız ve bizde buluşuruz bu arada muşa gelmeyi düşünüyomusun beklerim valla

geçen yaz tatile çıkmadık yıllar sonra muşa geldim kimbilir birdaha nezaman gelirim kısmet artık,bugün muştan gelen misafirlerimiz vardı onları ziyarete gittim birkaçgün içinde dönecekler istediğin birşey varsa göndereyim sana kuzucum kale mah. oturuyolar :eek: kaydirigubbakcemile3

arkadaşım şöyle yöremize ayit güzel yemekler yokmu yöresel yemekler bölümüne yazsanda hem ben hemde diğer arkadaşlarımız faydalansa

ay canım çok sağol sayki dünyaları alıp gönderdin çok tşk ederim çok düşüncelisin istediğim arkadaşlığın başkada bişey yok ama senin istediğin birşey olusa bana yazman yeterlidir ben sana otübüslede gönderirim

arkadaşım şöyle yöremize ayit güzel yemekler yokmu yöresel yemekler bölümüne yazsanda hem ben hemde diğer arkadaşlarımız faydalansa

o bölümün nerde olduğunu bulayım tabikide yollarım hem bilirmisin bilmiyorum ama bizim yöresel yemeklerimiz çok var ayrıca yemeklerimizde güzeldir haaaaaaaaa:nazar::nazar:

ay canım çok sağol sayki dünyaları alıp gönderdin çok tşk ederim çok düşüncelisin istediğim arkadaşlığın başkada bişey yok ama senin istediğin birşey olusa bana yazman yeterlidir ben sana otübüslede gönderirim

canım benim sende sağol güzel yemek tariflerini bekliyorum haaa

canım muşumuzun içli köftesini gönderdim size umarım beyenirsin daha başkada yazacaktım ama yoruldum daha sonra yollarım öpt

kız bacım gözümde yaşlarla güldürdünya beni allah ta seni güldürsün inanki yazmak yapmaktan daha zor bana misafirim olursan görürsün inşallah

kız bacım gözümde yaşlarla güldürdünya beni allah ta seni güldürsün inanki yazmak yapmaktan daha zor bana misafirim olursan görürsün inşallah

birgün oda olur inşallah muşa gelmek nasip olursa mutlaka gelirim :eek: kaydirigubbakcemile3

aaaah anam bacım keşke senden tarif istemeseydim hala kendine gelemedin galiba bak üzüldüm şimdi senağlama

bizim bilgisayar yine izine çıkmıştı ondan giemedim nasılsın napıyon iyimisin

X