Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
al arsızlığı eline üzme kendini kuşum hak edene hakettiği gibi davranmak gerek bazen kaydirigubbakcemile5napalım herşey bizim için aslında hazmedemediğim okadar çok şey varki ama biraz arsız olmak lazım galiba
bende isterim ama senden benden başka kimsecikler yokki arkadaşta yeni zaten inşallah çoğalıız ve bizde buluşuruz bu arada muşa gelmeyi düşünüyomusun beklerim valla
arkadaşım şöyle yöremize ayit güzel yemekler yokmu yöresel yemekler bölümüne yazsanda hem ben hemde diğer arkadaşlarımız faydalansa
ay canım çok sağol sayki dünyaları alıp gönderdin çok tşk ederim çok düşüncelisin istediğim arkadaşlığın başkada bişey yok ama senin istediğin birşey olusa bana yazman yeterlidir ben sana otübüslede gönderirim
canım muşumuzun içli köftesini gönderdim size umarım beyenirsin daha başkada yazacaktım ama yoruldum daha sonra yollarım öpt
kız bacım gözümde yaşlarla güldürdünya beni allah ta seni güldürsün inanki yazmak yapmaktan daha zor bana misafirim olursan görürsün inşallah
aaaah anam bacım keşke senden tarif istemeseydim hala kendine gelemedin galiba bak üzüldüm şimdi senağlama