Muş///49

bende özledim seni valla hernekadarda göremesemde sizleri görüyorda konuşuyor gibiyim size yazmak iyi geliyor bilgisayarda sorun vardı düzeldi çok zor günler geçiriyorum arkadaşım biliyosun sen nasılsın bu arada oğluşun nasıl

muşluyum ama ankarada yaşıyodum bazı nedenlerden dolayı muşa dönüş yaptım

aöf 2 sınıf kamu yönetimini okuyom ailemle yaşıyorum şu anda işşizim kpss den sonuç bekliyorum

bende özledim seni valla hernekadarda göremesemde sizleri görüyorda konuşuyor gibiyim size yazmak iyi geliyor bilgisayarda sorun vardı düzeldi çok zor günler geçiriyorum arkadaşım biliyosun sen nasılsın bu arada oğluşun nasıl

iyiyim arkadaşım çoook iyiyim :dance: oğlumda iyi :nazar: öptüm seni kaydirigubbakcemile3 aramıza yeni arkadaş katılmış gün geçtikçe çoğalıyoruz bu çok sevindirici

geldim arkadaşım kaydirigubbakcemile3 bugünlerde biraz yoğunum bilgisayarın başına oturacak zamanım pek olmadı nasılsın canım umarım herşey yolundadır

şükür kavuşturana iyiyim canım sen nasılsın merak ettim açıkçası kötü bişey oldu diye neyseki iyisin ben şimdi daha iyi gibiyim hani derlerya zaman herşeyin ilacı diye doğru galiba yada alışmışlıktan olsa gerek yada bilmiyorum işte boyle gideceğim yere kada kitmek zorundayım galiba seninde dediğin gibi bir yerde kendimizi düşünecek lüksümüz yok çocuklarım benim heşeyim onla allah,tan sonra bana muhtaçla ve yaşadığım bazı olaylardan dolayı çok yıprandılar onlar bunları haketmediler neyse kaderimiz böyle olsagerek öpt canım beni yanlız bırakmayın çünkü sizinle yazışmak iyi geliyor

canım arkadaşım önemli olan senin ve çocuklarının iyi olması bunun dışında hiç birşey vede hiçbir kimse için üzülmeye kendini yıpratmaya değmez boşver gitsin :dance: fatihciğimin dediği gibi elalem ne der se de sin hadiiiiii :teytey: kaydirigubbakcemile3

napalım herşey bizim için aslında hazmedemediğim okadar çok şey varki ama biraz arsız olmak lazım galiba

X