Muş///49

bende 78 doğumluyum ve 3 kız birde oğlum var muşta doğdum muşta büyüdüm ve hala muştayım ailem izmirde yaşıyor bende tatillerde gidiyorum bazen hüzün bazen keder bazen neşe ile çat pat yaşayıp gidiyoruz işte böyle bacım

aramızda 3 yaş var ama sen çok hızlı yol almışsın evde zamanını nasıl geçiriyorsun

sabah ilk iş soba sonra ev işleri derken çocuklar okuldan eve geliyor yemek bazen gezmeye gidiyorum bazende misafirim oluyor derken akşam oluyor sonra yemek eşimle vakit geçirmek çocuklar gece yarısı oldu bile uyku zmanı ama öyle yada böyle bazen bunalıyorum çok sıkılıyorum arkama dönüp baktığım zaman çok yol almışım allah herkese daha iyisini versin bu arada ben 15 yıllık evliyim e hayat bu kimine çok cömert kimine çok cimri davranıyor istediklerimizi vermeyi bir tarafa bırak bazen bizdekinide alıyor neyse senide sıkmayayım iyi akşamlar

a.s. dün günüm vardı akşamda eve 11 gibi geldik bilgisayara bakacak zamanım olmadı şimdi bakabildim allah kolaylık versin 4 çocukla uğraşmak kolay değil yazdıklarını okumak beni sıkmaz bilirsin sıkıntılar üzüntüler paylaştıkça azalır yakın akrabalarının hepsi izmirdemi :1hug: kaydirigubbakcemile5

evet hemen hepsi orada sayılır ben ablam ve küçük kız kardeşim muştayız bir kız kardeşimde izmirde evli amcalarım dayım teyzelerim hepsi ordalar erkek kardeşim var oda düzcede doktor diyer kardeşim izmirde kimya mühendisi abimle babam birlıkte kireç fabrikaları var biz evlendikten sonra tamamen yerleştiler oraya eyer beni dinlemeye kalkışırsan inan bana üzülür ve kacacak yer ararsın bu yüzden böyleside beni rahatlatıyor yani ne bileyim hiç tanımadığım ama beni dinleyen ve anlattıkça rahatladığım birisisin gerçekten çok tşk ederim buda yetiyor bana iyi akşamlar

aslında anlatmak ve paylaşmak istediğim çok şey var etrafımda çok insan var ama hiç kimseyle paylaşamadığım sıkıntılarım var herkesten kaçmak kimsenin beni tanımadığı biryerde yanlız başıma kalmak ve sesim kısılana kadar bağırıp ağlamak istiyorum kendimi inanılmaz yanlız hissediyorum ve boğuluyorum beni anlayan kimse yok etrafımda ooooooooooof ooooooooooooooooooof bacım of

zaman zaman hepimiz böyle duygulara kapılırız önemli olan tüm bunların üstesinden gelebilmek bazen paylaşarak bazende tek başımıza allah bizlere altından kalkamayacağımız dertler vermesin hepimiz bir savaşın içindeyiz iyi günlerimiz olduğu kadar kötü günlerimizde oluyor sanırım insan olmanın gereği bu dört dörtlük hayat varmı ki senağlama

haklısın galiba belkide gereğinden fazla kafama takıyorum ama inan bana çok yoruldum herkese doğruyu gösteren ben şimdi doğruyu ve yanlışları ayıramaz oldum çok ağır geliyor hayat kopmak üzereyim en kötüsüde ben bunları kimseye anlatamıyorum zaten bana dürüst kimim varki şu hayatta en sevdiniz sizi arkadan vuruyorsa eyer ne diyeyim herşey boş hayatını herşeyini kendini tek bir insana adıyorsun ve arkana dönüp bakıyorsunki en sevdiğin hayatta en deyer verdiğin insan meyerse senin için kılını bile kıpırdatmamış herkesin içinde başını önüne eymiş bu durumda napılır bilmiyorum

bizim hayattan kopmak gibi bir lüksümüz olamaz çünkü biz anneyiz gerekirse insan herşeyden vazgeçebilir ama çocuklarımız bizim yaşam kaynağımız herşey onlar için ve tabiki kendimiz için inişiyle çıkışıyla hayat güzel yaşamak güzel :içelim: :dance: :teytey:

sorma bilgisayarda sorun var ben şu an eltimdenbakıyom nasılsın öpt

çok iyiyim arkadaşım sen nasılsın bende öptüm by kaydirigubbakcemile3

çok iyiyim sen nasılsın internetin düzeldimi kaydirigubbakcemile3

iyim canım yok daha yapılmadı daha ama ben kaçıp aşağıdan giriyorum

mrb cnm mus tasın sanırım.bende karstayım da mus a arkadaslarımızı zıyarete gelmek ıstıyoruz.erzurum uzerınden sanırım musa gelcegız.erzurumla mus arası otobusu kac saat suruyo bılgın var mı??

ben geldim kızlar nasılsınız papuli sen nasılsın özledim vallah diyer arkadaşa cevap vereyim erzurumla muş arası 4 bilemedin 3 saat var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…