Muş///49

çok ayıp günlerdir takip ediyorum tek bir msj yok sevgili muşlu bayanlar teknoloji sizlere hiç uğramadımı yoksa yazmaktan acizmisiniz çok ayıp utandım doğrusu diğer şehirler gümbür gümbür bizimkinde tık yok

haklısın ben çok zamndır burdayım ama muş luların varlığını yeni örendim ve sevindim iyi bende burdayım
çoğu kimse bilmiyor eminim

nihayet birileri sesimi duydu :dance:umarım sizin gibi farkedenler olurda güzel paylaşımlarda bulunuruz:1hug:

kız eminim çok insan var ama benimgibi haberleri yok bildiniz gibi deyil muş çok gelişti hemen hemen her kadının elinin altında bilgi sayar var ama eminim bu foromdan haberleri yok bende ev hanımıyım ara ara takılıyom işte zaman öldürmek içinneyse ihtiyacın olduğunda burdayım bir selam ver yeter

iyi akşamlar bay

selam kızlar nasılsınız ben malatyalıyım istanbulda oturuyorum bende bu sayfaya yazmak tanışmak istedim saglık ve sevgiyle kalın

merhaba canım hoş geldin aramıza hemşo sayılırız iyi arkadaşlıklar dileğiyle bay

aman maşallahsayımız güngeçtikçe artacak en azından öyle umuyorum ayrıca sehernazcım sende hoşgeldin a.s.a.s.öpüyorum sizi:1hug:

bacılar valla güzel bir şey bu en azından birbirimizi anlamayı umuyorum yakından tanımasak bile dost olmayı umuyorum

oğlumdan fırsat buldukça girebiliyorum oğlum henüz küçük ancak onun uyuduğu saatlerde girebiliyorum kaydirigubbakcemile3

valla bende 4 çocuk var ama buraya girmediğim zaman kafam dağılmıyor kendimi köyü hissetiğim zaman hemen dalıyorum çok iyi geliyor

allah kolaylık versin kendimi 4 çocukla düşünemiyorum delikafaduldendelikafadulden benimki yaramaz değil fakat bilgisayarı görünce oyun oynamak istiyor bana rahat vermiyor malesef

arkadaşım şimdide sen yoksun nerelerdesin:çok üzgünüm:karşılaşamıyoruz

ahanda geldim işte bende ancak bu saatlerde girebiliyom aslında ayarlamak lazım karşılaşmak için bay

bahsedeyim 3,5 yıllık evliyim 2 yaşında toprak adında bir oğlum var 33 yaşındayım 7 yaşından beri bursada yaşıyorum şimdilik bukadar sıra sende canım:dance:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…