- 15 Haziran 2015
- 1.271
- 1.025
- 133
- 29
Helal olsun cnm Allah senden de razı olsun böyle birseye vesile oldugun için tesekkür ederim rabbim yardıncın olsun sınavında ve hayatında tüm kötülüklere karsı ve sahıslara karsı..SON ARKADAŞIMIZ ZEYNEP KALDI ONUNDA LİSTESİNİ AKŞAMA HAZIRLAYACAĞIM HAKKINIZI HELAL EDİN ARKADAŞLAR ALLAH HEPİNİZDEN RAZI OLSUN
SAĞOL CANIM HEPİNİZ SAĞOLUNHelal olsun cnm Allah senden de razı olsun böyle birseye vesile oldugun için tesekkür ederim rabbim yardıncın olsun sınavında ve hayatında tüm kötülüklere karsı ve sahıslara karsı..
Son arkadaşa da okudum :)SON ARKADAŞIMIZ ZEYNEP KALDI ONUNDA LİSTESİNİ AKŞAMA HAZIRLAYACAĞIM HAKKINIZI HELAL EDİN ARKADAŞLAR ALLAH HEPİNİZDEN RAZI OLSUN
beni de ekle canım yeni listeyeaayna yeni liste mi varsa benide ekleee
canım sınavım kpss o bittikten sonra yeni liste hazırlarım heralde düz hesap 3 ayım kaldı dua edin bana inş istediğim puanı hayırlısıyla alırımbeni de ekle canım yeni listeye
tamam canım Allah senden razı olsun sınavında başarılar mutlu olacağın yerleri kazanırsın inşaalah hayırlısı ile dua edicemcanım sınavım kpss o bittikten sonra yeni liste hazırlarım heralde düz hesap 3 ayım kaldı dua edin bana inş istediğim puanı hayırlısıyla alırım
ALLAH RAZI OLSUN CANIMtamam canım Allah senden razı olsun sınavında başarılar mutlu olacağın yerleri kazanırsın inşaalah hayırlısı ile dua edicem
ALLAH HEPİNİZDEN RAZI OLSUNOkuyan herkezden allah razı olsun herkesin duaları kabul olsun insallah kendim icin okudum
iyi çalışmlar aynaaarkadaşlar listemiz bitti hayırlısıyla inş yeni bir listede buluşmak üzere şu sıralar kpss sınavıma odaklanayım tamamen diyorum ondan sonra yeni bir liste düzenleyeceğim sizlere de haber ederim.
ALLAH RAZI OLSUN CANIM DUA EDİN ÇOK İHTİYACIM VARinşallah canım Allah sanada kolaylık versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?