bazen o kırılmalar insanı daha çok duaya yönlendiriyor banada dedi herkes ağzı olan konuştu şükür şimdi Rabbim bi rızık kapısı açtı o diyenlerde ne diyor artıkTUBİŞİM CANIM ÇOK SIKKIN DERS ÇALIŞAMIYORUM YA STRESTEN BİR UYKU BASIYOR BENİ NASIL ANLATAMAM BAŞIMDA SÜREKKLİ KONUŞ KONUŞ SON BİRKAÇ HAFTA DİYECEĞİM GİTMELERİNE AMA BANA GÜNLER BİLE ZOR GELİYOR DERS ÇALIŞAMIYORUM YA ONLARA ÇOK KIRILDIM KIRGINLIĞIM NEDENİYLE ONLARIN YANMDA OLMASINDAN DOLAYI BU SENE ÇOK RAHATSIZIM
BİLMİYORUM CANIM DÜZ HESAP SINAVA 3 AY KALDI ANNEM DE RAHATSIZ ONU 4-5 GÜNLÜĞÜNE GÖRMEYE GİDECEKTİM YANIMDA BİR AYDIR BURADALAR HİÇ DE MORAL VERMEK YOK HELE KAYNATAM BOŞAA SANA SIRA GELENE KADAR DİYOR ŞU KİTAPLARA BAKARKEN ÜZÜLÜYORUM BEN HEMEN ETKİLENİRİM LAFTAN EŞİM DE AMMA TAKIYORSUN DİYOR AMA BU BENİM YAPIM İŞTE NE YAPAYIMbazen o kırılmalar insanı daha çok duaya yönlendiriyor banada dedi herkes ağzı olan konuştu şükür şimdi Rabbim bi rızık kapısı açtı o diyenlerde ne diyor artık
ALLAH RAZI OLSUN CANIM
ALLAH RAZI OLSUN CANIM BEBİŞLER NASIL?Okudum
CANIM BEBİŞİN NASIL SAĞLIĞINIZ FALAN DUALARINIZI EKSİK ETMEYİN MEVLAM KOLAY DOĞUMLAR NASİP ETSİN SİZE HAYIRLI SAĞLIKLI SALİH VE SALİHA EVLATLARDAN OLUR İNŞ DARISI İSTEYEN HERKESE VE BİZE DE İNŞ AMİN
CANIM BEBİŞİN NASIL SAĞLIĞINIZ FALAN DUALARINIZI EKSİK ETMEYİN MEVLAM KOLAY DOĞUMLAR NASİP ETSİN SİZE HAYIRLI SAĞLIKLI SALİH VE SALİHA EVLATLARDAN OLUR İNŞ DARISI İSTEYEN HERKESE VE BİZE DE İNŞ AMİN
amin canımİyiyiZ canm çok şükür. Hep dua ediyorum Allah kimseyi evlat hasretiyle sinamasin diye . darısı isteyen herkese inşallah canm Allah isteyen herkese tez zamanda nasip etsin inşallah
guiding1 için okudum rabbim duasını ve dualarımızı kabul etsin inşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?