- 22 Temmuz 2014
- 30.113
- 26.865
- 798
ALLAH RAZI OLSUN CANIM KORKUYORUM CANIM YAiyi çalışmlar aynaa
umarım emeklerinin karşılığını alırsın
ÇOK DAHA FAZLA ÇALIŞMAM LAZIM AMA AŞIRI ÜZERİMDE BİR AĞIRLIK VAR KENDİME GELMEM LAZIM GECELERİ UYUMAMALIYIM
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ALLAH RAZI OLSUN CANIM KORKUYORUM CANIM YAiyi çalışmlar aynaa
umarım emeklerinin karşılığını alırsın
ederiz tabi canımALLAH RAZI OLSUN CANIM DUA EDİN ÇOK İHTİYACIM VAR
ÇOK SEVİNİRİM TUBİŞederiz tabi canım
Fetih suresini oku canım bolbol fetih suresinin ilk ayetinin okunduğu sayfa var ordan katıl ben okuyorum ordaÇOK SEVİNİRİM TUBİŞ
şu üzerimdeki ağırlıkta bir gitse sanırım son bir aydır istediğim gibi de çalışamadım ya onun etkisi de olabilir.
canım benim anneme dua ediyordum whitewolf ve evtik tefriciyeleri bitirdiler annemin duasını ettik evtik de bana yaşın kadar fetih suresi oku abla ben sınava girerken öyle yapmıştık her bir kişi bir defa okuyacak dedi whitewolf benim için bir tane okudu üstüm temizlenince ben de okuyacağım tanıdığım birkaç arkadaşıma da diyeceğim işte 31 yaşındayım kaldı 30 :)Fetih suresini oku canım bolbol fetih suresinin ilk ayetinin okunduğu sayfa var ordan katıl ben okuyorum orda
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...ahu-ve-nimel-vekil-cekelim-mi.807999/page-710
canım yardım etmek isterimde akşama kadar işteyim akşamda kızımdı ev işi derken yoruluyorum ama pazar günü okuyabilirsem sana söylerimcanım benim anneme dua ediyordum whitewolf ve evtik tefriciyeleri bitirdiler annemin duasını ettik evtik de bana yaşın kadar fetih suresi oku abla ben sınava girerken öyle yapmıştık her bir kişi bir defa okuyacak dedi whitewolf benim için bir tane okudu üstüm temizlenince ben de okuyacağım tanıdığım birkaç arkadaşıma da diyeceğim işte 31 yaşındayım kaldı 30 :)
ALLAH RAZI OLSUN CANIM sen içinden dua edersen de sevinirim canım herkes hakkını helal etsin sağoluncanım yardım etmek isterimde akşama kadar işteyim akşamda kızımdı ev işi derken yoruluyorum ama pazar günü okuyabilirsem sana söylerim
Suan liste baslatmadim ama canım yakinda kpss den sonra her şeyi bilen ve yaratan Rabbim dua lara siginacagiz başka yol yokmerhaba kızlar bende bu topiğe yeni geldim fal topiğinden artık kendime hakim olamadığım için derdime çare oluckmış gibi hergün falcıya gitmeye başladım inanacım çok şükür sonsuz herşey rabbimden benide aranıza alın benim içinde sizin içinde dua edelim
Bir sürahi suyun üzerine, 178 adet Ayetel Kursi, 41'er tane Felak, Nas ve İnşirah oku ve iç canım. İnşallah ferahlatır. Bunu haftada bir kez olmak üzere uygulayabilirsin. Falcıya gitmekten daha yararlı olur.merhaba kızlar bende bu topiğe yeni geldim fal topiğinden artık kendime hakim olamadığım için derdime çare oluckmış gibi hergün falcıya gitmeye başladım inanacım çok şükür sonsuz herşey rabbimden benide aranıza alın benim içinde sizin içinde dua edelim
ev taşınma işim var düzenimi kurduktan sonra yeni bir dua listesi oluşturacağım arkadaşlar
tabii eklerim bu cumartesi ev taşıyacağım canım ...
tamam kuzucuğum benim annemin genç kızlığından bir dua kitabı var ondan bir dua bulacağım onu okuyalım bakalım bol bolinşaAllah ben de olacağım ablam aaynaa okuyalım bol bol