Ya ben yazamadım internette bir sor vardı da, ben tüm okumalarımı günü gününe yaptımEliffVVav NERELERDESİN CANIM
ALLAH HEPİNİZDEN RAZI OLSUN CANIM 22 MAYISTA KPSS VAR ONU ATLATTIKTAN SONRA YENİDEN LİSTEDE BULUŞURUZ İNŞ DUA EDİN BANA SINAVIM İÇİN
Rabbim zihin acıklığı versin cnm soruları takılmadan çözmeni nasip etsin rabbim başarıların devamı göstersin rabbim hakkında hayırlısını nasip etsin inşallah (AMİN)ALLAH HEPİNİZDEN RAZI OLSUN CANIM 22 MAYISTA KPSS VAR ONU ATLATTIKTAN SONRA YENİDEN LİSTEDE BULUŞURUZ İNŞ DUA EDİN BANA SINAVIM İÇİN
ALLAH RAZI OLSUN CANIMYa ben yazamadım internette bir sor vardı da, ben tüm okumalarımı günü gününe yaptım
bugün yeni arkadaşımızın listesini hazırlayacğım birazdan canım dün toparlayacaktım akşam fırsatım olup gremedim neteevTik arkadaşımızın duası dün değilmiydi ben cmrtesi ve pazar sırası olan arkadaşlar için okumuştum demekki yanlış hatırlıyorum bugün sırası olan arkadaş kimdeyse onun için okudum
bugün tubis senin sıran canım dileğini yazarsan listene eklerimevTik arkadaşımızın duası dün değilmiydi ben cmrtesi ve pazar sırası olan arkadaşlar için okumuştum demekki yanlış hatırlıyorum bugün sırası olan arkadaş kimdeyse onun için okudum
ALLAH RAZI OLSUN CANIM LİSTENİ HAZIRLAYACAĞIM ŞİMDİAllahım bu vatanı bekleyen eşimde içine dahil olmak üzere asker polis koruyucu bu vatanın bütün bekleyenleri korusun. Düşmanlara fırsat vermesin. Canlar ölmesin. Analar babalar evlatsız kadınlar kocasız çocuklar babasız kalmasın. Eşimle kızımla mutlu huzurlu sağlıklı bir ömür geçirmemizi nasip etsin. Eşimle muhabbetimizi sevgimizi artırsın. Kimsenin aile huzurumuzu düzenimizi bozmasına izin vermesin.Aminnn
Dua eden okuyan bütün arkadaşlarımdan Allah razı olsun Rabbimde sizlerin bütün dualarını kabul etsin...
sağol canım Allah razı olsun sende inşallah sınavını kazanırsın birileri seni üzüyorlar ya Allaha havale et onlar senin canını sıktıkça Rabbim senin sabrının mükafatını veriyor onlara karşı. O mükafatını inşallah alırsınALLAH RAZI OLSUN CANIM LİSTENİ HAZIRLAYACAĞIM ŞİMDİ
TUBİŞİM CANIM ÇOK SIKKIN DERS ÇALIŞAMIYORUM YA STRESTEN BİR UYKU BASIYOR BENİ NASIL ANLATAMAM BAŞIMDA SÜREKKLİ KONUŞ KONUŞ SON BİRKAÇ HAFTA DİYECEĞİM GİTMELERİNE AMA BANA GÜNLER BİLE ZOR GELİYOR DERS ÇALIŞAMIYORUM YA ONLARA ÇOK KIRILDIM KIRGINLIĞIM NEDENİYLE ONLARIN YANMDA OLMASINDAN DOLAYI BU SENE ÇOK RAHATSIZIMsağol canım Allah razı olsun sende inşallah sınavını kazanırsın birileri seni üzüyorlar ya Allaha havale et onlar senin canını sıktıkça Rabbim senin sabrının mükafatını veriyor onlara karşı. O mükafatını inşallah alırsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?