- 18 Ocak 2018
- 692
- 374
- 53
- 34
- Konu Sahibi Ponciginannesi
-
keşke söylemeseydm sonradan bende pişman oldum ne onlar çağırırdı nede ben..Ana baba çağırıyorsa evlat da çağırabilir karşılık beklemeden.ben de eşim de çalışıyoruz ama ilk iftarı bizde ailesi ile yaptık.önceden hazırlık yapılabilir.öyle aşırı bir hazırlığa da gerek yok zaten.sizin söylemeniz böyle yanlış olmuş
Bence hafta sonu çağır çünkü eşin laf söylemişkeşke söylemeseydm sonradan bende pişman oldum ne onlar çağırırdı nede ben..
buyuklerden boyle bisey beklemeniz ne kadar ayip.bende calisiyorum ve herkeside ben cagiriyorum.calismanin arkasina siginiyorsunuz gibi geldi bana
Unutun,hiç söylememis gibi davranın bundan sonra.bişey olmazkeşke söylemeseydm sonradan bende pişman oldum ne onlar çağırırdı nede ben..
Aslında doğrusu bu.Açıkcası iftar için annemden ve kayınvalidemden davet beklemem, davetsiz giderim yada direkt bizde geleceğiz akşama derim tabi bu aranızdaki iletişimle de alakalı..
en doğrusu bu şekilde bende sizin gibi düşünüyorum bu konuda öncelikle büyükler derleyip toparlayıcıdır tıpkı bayram da onların evinde ilk olarak toplandığımız gibiİyi de bu bayram değil ki..
Şahsen ben anne kayınvalide olsaydım oğlum kızım iş çıkışı iftara gelin derdim sürekli evde olan birinin çağırması ile sürekli çalışan birinin çağırması aynı olmaz
Bi de ne zamandan beri küçükler örnek alınıyor?
Saçmalık
Önce büyük davet eder eğer örneklik bir durum aranıyorsa ondan sonra bak böyle olur diyerek küçük davet eder.
Örnek aranıyorsa büyüklerden daha çok örnek alınır.
Kayınvalidem çalışıyo ne ben ondan iftar beklerim ne o benden zaten yorulduğu için gelmiyor da
Örnek arıyorlarsa örnek alacağımız kişiler büyüklerdiren doğrusu bu şekilde bende sizin gibi düşünüyorum bu konuda öncelikle büyükler derleyip toparlayıcıdır tıpkı bayram da onların evinde ilk olarak toplandığımız gibi
ama eşim böyle düşünmüyormuş.. demek ki karşı tarafta böyle düşünmüyor o halde..
bende bir daha ne söylerim ne lafını edeerim.. benm cok tuafıma gitti ama
kendi ailem burda olsa aynen iş çıkışı hadi kızım gelin gelin diye sürekli çagırırdı..
ben her sene ramazanda cagırdım kayınvalidemi bir kez olsun onunda cagırması gerekmezmiydiBence aile arasında küçük büyük olmamalı
Ben hiç bir ramazan kendi ailemi yada eşimnkini çağırmamıştım biz hep onlarda geçirmiştik ramazanı
Öyleyse çağırmışsınız işte bunu eşinizede söyleyin ben çağırdım o hiç çağırmadı diyinben her sene ramazanda cagırdım kayınvalidemi bir kez olsun onunda cagırması gerekmezmiydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?