• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

MUMU02 Meme Estetiği Ameliyatı

Altıncıgım sen ameliyatını ayın 31 indemi oluyorsun?Bende eger fırsat bulabilirsem seni ziyarete gelmeyi isterim.Ameliyatını acıbadem fulyadamı olacaksın?Birde senin gerçek ismini bana özelden yazki eger gelirsen orada yani hastane kolidorlarında ALTIN 86 diye bagırıp aramiyim:90:

:)) Altın 1 Şubatta ameliyat olacak Memorial Hastanesinde Okmeydanı'nda. 31'inde Fulya Terrace'de görüşmesi var. Yani hemen ertesi gün ameliyata girecek :)

Az kaldı ben ondan heyecanlıyım :)

Altıncıgım sen ameliyatını ayın 31 indemi oluyorsun?Bende eger fırsat bulabilirsem seni ziyarete gelmeyi isterim.Ameliyatını acıbadem fulyadamı olacaksın?Birde senin gerçek ismini bana özelden yazki eger gelirsen orada yani hastane kolidorlarında ALTIN 86 diye bagırıp aramiyim:90:

kızlar ilginiz için çok teşekkür ederim. sizinle tanışmak bana çok moral verir.tabii ki beklerim. fırsatını bulursan gel mutlaka :))) özelden yazarım sana :9: oralet de bilgi vermiş zaten sağolsun. 1 şubatta öğleden sonra ameliyatım var inşallah.

Heyecanlanma lütfenn,ne varki neden heyecanlanıyorsun yaa:18::18: Canım inan bizde çok heyecanlıyız,hadi bakalım şurada 2 günün kalmış,3. gün ameliyat olup kurtuluyorsun,agrı minimum,ne güzelki doktorumuz bize kas zarı altı ameliyatını öneriyor ve uyguluyor.Sen iyi olki,banada moral ver.Hayırlı haberlerini bekliyoruz canımm.

heyecanlanma lütfenn,ne varki neden heyecanlanıyorsun yaa:18::18: Canım inan bizde çok heyecanlıyız,hadi bakalım şurada 2 günün kalmış,3. Gün ameliyat olup kurtuluyorsun,agrı minimum,ne güzelki doktorumuz bize kas zarı altı ameliyatını öneriyor ve uyguluyor.sen iyi olki,banada moral ver.hayırlı haberlerini bekliyoruz canımm.

inşallah çok iyi olacağım tatlım size de iyi haberler vereceğim. Beni izlemeye devam edin ;)))

Merhaba kızlarr,
ben yeni üye oldum ve bu meme büyütme estetiği konusunu gerçekten çok araştırıorum mezun olur olmaz yaptırcam ben de ama aklıma takılan tek bi soru var. bu operasyonu olan arkadaşlar göğsünüz nasıl öncekine oranla yumuşak mı sert mi yoksa doğal göğüsle aynı sertlikte mi yani dokunduğum zaman yabancı bişey hissetmek istemiorum sorum bu yüzden.
şimdiden teşekkürlerr :)))

Resim ekleyerek fikir edinmemizi kolaylaştıran herkese neznizizde teşekür ediyorum. Ekledim sizi görmek isterim bende. Barış Beye ameliyat olan bi arkadaşın resimlerini gördüm, sizinkileride görürsem bu Barış Beyi araştırmaya başlayacağım demektir.

Merhaba kızlarr,
ben yeni üye oldum ve bu meme büyütme estetiği konusunu gerçekten çok araştırıorum mezun olur olmaz yaptırcam ben de ama aklıma takılan tek bi soru var. bu operasyonu olan arkadaşlar göğsünüz nasıl öncekine oranla yumuşak mı sert mi yoksa doğal göğüsle aynı sertlikte mi yani dokunduğum zaman yabancı bişey hissetmek istemiorum sorum bu yüzden.

Merhaba sleepyhead,
Doktorun protez kullanımına bağlı yani protezin sertlik durumu ve protezin yüzeyi etkiliyor.
Ben sorduğun diğer soruya kendim için cevap vereyim. Dokunduğum zaman protezi asla ve asla hissetmiyorum, yumuşaklığı tam kıvamında. Doğal göğüsle arasındaki farkı anlaşılmayacak yumuşaklıkta :)
Bugün böyle bir test yaptı meraklı arkadaşlarım şöyle üstlerden kontrol ettiler tam not aldım :)

Heyecanlanma lütfenn,ne varki neden heyecanlanıyorsun yaa:18::18: Canım inan bizde çok heyecanlıyız,hadi bakalım şurada 2 günün kalmış,3. gün ameliyat olup kurtuluyorsun,agrı minimum,ne güzelki doktorumuz bize kas zarı altı ameliyatını öneriyor ve uyguluyor.Sen iyi olki,banada moral ver.Hayırlı haberlerini bekliyoruz canımm.

Salı günü şansa hem Altın86 sonrasında da Abcj ameliyat oluyor :) Bende akşamında ziyaretçisi olacağım ikisinin. Ve sonrasında durumları hakkında yazacağım. Heyecanla bekliyorum bende :) Stres yapmayın heyecan serbest sonuçta insan hayallleri gerçek oluyor diye stres yapmamalı :))

iyi geceler kızlar bende 8 aralıkta ameliyat oldum kas üstü 275 cc mentor high profil çok güzel oldu ama büyük gibi yaa sinirlerimi bozdular..herkes çok büyük diyor 290 cc koyduran var ben anlamadım bu işi..ben çok mutluyum ama arkdaşlarım hiç beğenmiyor :(((

iyi geceler kızlar bende 8 aralıkta ameliyat oldum kas üstü 275 cc mentor high profil çok güzel oldu ama büyük gibi yaa sinirlerimi bozdular..herkes çok büyük diyor 290 cc koyduran var ben anlamadım bu işi..ben çok mutluyum ama arkdaşlarım hiç beğenmiyor :(((

Selam çok geçmiş olsun,

275 cc çok büyük değil şişliklerin indikten sonra inanılmaz doğal boyutta olurlar hatta küçük bile gelebilir.

Sağlıklı mutlu günlerde kulllanman dileğiyle :=)

Resim ekleyerek fikir edinmemizi kolaylaştıran herkese neznizizde teşekür ediyorum. Ekledim sizi görmek isterim bende. Barış Beye ameliyat olan bi arkadaşın resimlerini gördüm, sizinkileride görürsem bu Barış Beyi araştırmaya başlayacağım demektir.

Selam ekledim resimleri görebilmen için, hakkında hayırlısı:)

Merhaba kızlarr,

Selam,

Bu operasyonda kullanılan silikona göre değişebiliyor sertlik durumu. Barış bey'in bana uyguladığı nagor marka damla kullandı. Bi kere silikon olduğunu hiç kimse anlamaz hamur gibi yoğursanda silikonu hissedemezsin bulamazsın. Damlada alt kısımda biraz dolgunluk hissi oluyor bende, yuvarlak silikondada aynı şey üstlerde oluyor diye biliyorum hakkında hayırlısı.

Merhaba lolita :) Eğer minyon bir yapın varsa çıtı pıtı bir hatunsan o zaman 275 cc sana ideal bir protezdir. Benim ebatlarımda olsan 275 küçük gelirdi. Herkeste aynı durmaz yani bir protez.
Bende 290 ama tam istediğim ebatta. Bir de arkadaşlarının dürüst olduğunu nereden biliyorsun ?
Bu ameliyatı olduğumda daha görmeden yorum yapanlar olmuştu bana. Hiçbirini umursamadım şimdi onlarınkinden daha güzel haliyle. Boşver keyfine bak sen.

Salı günü şansa hem Altın86 sonrasında da Abcj ameliyat oluyor :) Bende akşamında ziyaretçisi olacağım ikisinin. Ve sonrasında durumları hakkında yazacağım. Heyecanla bekliyorum bende :) Stres yapmayın heyecan serbest sonuçta insan hayallleri gerçek oluyor diye stres yapmamalı :))

Bende gelmek istiyordum ama iş olduğu için çok zor hepsine şimdiden sağlıkla mutlulukla rahat bir ameliyat diliyorumm dularım sizinle kıslarrr çok öpüyorum

MUMU02 arkadaşlık gönderdim sana kabul ederse fotolarına bakmak isterim:92:

Son düzenleme:
bende senın resımlerını beklıyorum
aslında nacı beyın orda karsılassak canlı canlı gorsem ne guzel olur
konturolun var mı bu hafta ben persembe gunu orda olucam

cuburum benim kontrolüm naci beyin yurtdışında olduğu haftaya denk geliyor ondan sonraki hafta da ben şehir dışındayım. Ama daha çok kontrole gidicez birini denkleştiririz elbet:34:

Son düzenleme:
Back