• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

MUMU02 Meme Estetiği Ameliyatı

kızlar merhaba.seneye ocak ayında göğüs büyütme ameliyatı olmayı düşünüyorum,fakat yaptığım araştırmalar karşısında müthiş tereddütte kaldım.naci bey ve barış bey'in bazı hastalarıyla yazıştım netten hepsi de çok memnun.bana akıl verirseniz çok memnun olurum.resim ekleyen arkadaşım ben nasıl görebilirim resmini?şimdiden teşekkürler...

Canım seni arkadaş listeme ekledim resimlerimi görebilirsin:)

öncelikle geçmiş olsun:nazar: benide arkadaş olarak eklerseniz resimleri görmek istiyorum inşallah 1 ay sonra bende slikonlu olacağım teşekkkürler

1)kesinlikle çok doğal slikonlu gibi hiç durmuyor
2)çok güzel olmuş:nazar:
3)daha büyüğü bile olurmuş
4)ilk resimlerde kendimi gördüm hehe
5)çok özendim ve beğendim geçmiş olsun ay bişi sorucam kaç beden sütyen kullanıyosunuz acaba

1)kesinlikle çok doğal slikonlu gibi hiç durmuyor
2)çok güzel olmuş:nazar:
3)daha büyüğü bile olurmuş
4)ilk resimlerde kendimi gördüm hehe
5)çok özendim ve beğendim geçmiş olsun ay bişi sorucam kaç beden sütyen kullanıyosunuz acaba

Çok teşekkür ederim canım. Darısı senin başına. Ancak daha büyüğünü ben kesinlikle istemezdim inanılmaz memnunum. Beden konusuna gelince öncesi 75 A dolgulu boş kalırken şu anda 75 C dolgusuz :))) onuda ister tak ister takmaaaaaaa :=))

c kup yeterince büyük bence resimlerde küçük görünmüş olacak gözüme bidaha bakim bari.ben d kup olmak istemem şahsen çünkü zayıf yapıdayım iyi bi sırıtır bende.güzel günlerde kullanın inşallah darısı başıma sorunsuz benim diye sırıtmayan sizinki gibi doğal göğüslerim olsun inşallah

c kup yeterince büyük bence resimlerde küçük görünmüş olacak gözüme bidaha bakim bari.ben d kup olmak istemem şahsen çünkü zayıf yapıdayım iyi bi sırıtır bende.güzel günlerde kullanın inşallah darısı başıma sorunsuz benim diye sırıtmayan sizinki gibi doğal göğüslerim olsun inşallah

inşallah canım hakkınızda hayırlısı:)

valla bende cok merak ettım sımdı. gögüslerimden memnunum ama herkes görmek istiyor cok merak ettım:16:

Gögüslerinizden memnunsanız neden bu forumda zaman harcıyorsunuz? Benim amacım herkese gösteri yapmak beğeni toplamak değil bunu daha önceki yazılarımdada belirttim..

Sadece ameliyat olmayı düşünen arkadaşlara fikir maksatlı koydum. Kusurabakma

inşallah canım hakkınızda hayırlısı:)

Canım çok güzel olmuşlar ben çok beğendim ama sanki biri daha büyük gibi geldi gözüme :37: bana mı öle geldi acaba? ben de çok istiyorum kocişi ikna edebilirsem yaptırcam.dokunduğunda ne hissediyorsun?eşin memnun mu bu durumdan gerçi evlimisin bilmiyorum ama?:7:

Canım çok güzel olmuşlar ben çok beğendim ama sanki biri daha büyük gibi geldi gözüme :37: bana mı öle geldi acaba? ben de çok istiyorum kocişi ikna edebilirsem yaptırcam.dokunduğunda ne hissediyorsun?eşin memnun mu bu durumdan gerçi evlimisin bilmiyorum ama?:7:

Hayatım birşey hissetmek için illede dokunulması gerekmiyor:)) Yani şöyle söyliyim his kaybım ucunda falan hiç yok sadece dikiş bölgesinde alt tarafta var. Fakat gögüslerin kendini acayip dişi hissettiryor daha feminen oluyorsun dokunmaya gerek kalmıyor ki:=)))))))

Hayatım birşey hissetmek için illede dokunulması gerekmiyor:)) Yani şöyle söyliyim his kaybım ucunda falan hiç yok sadece dikiş bölgesinde alt tarafta var. Fakat gögüslerin kendini acayip dişi hissettiryor daha feminen oluyorsun dokunmaya gerek kalmıyor ki:=)))))))

doğru söylursun hani elleyince normal kendi göğüsünü elliyorsun zaten insanın elline yabancı geliyormu diye merak ettim

Çook geçmiş olsun canım senin adına çok sevindim.ben de ilerleyen zamanlarda düşünüyorum.Ekledim seni kabul edersen fikir edinirim sana yeni halinle mutluluklarr:)

Ben de ilerde yaptırmayı düşünüyorum. Böyle olumlu sonuçlar görmek beni umutlandırıyor. Beni de eklersen sevinirim.

Back