Barıs Beyin muayene ücreti yok. Şimdiden hayırlısı olsun senin için :))
Selam canım Barış beyin muayne ücreti yok:))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Barıs Beyin muayene ücreti yok. Şimdiden hayırlısı olsun senin için :))
kızlar merhaba.seneye ocak ayında göğüs büyütme ameliyatı olmayı düşünüyorum,fakat yaptığım araştırmalar karşısında müthiş tereddütte kaldım.naci bey ve barış bey'in bazı hastalarıyla yazıştım netten hepsi de çok memnun.bana akıl verirseniz çok memnun olurum.resim ekleyen arkadaşım ben nasıl görebilirim resmini?şimdiden teşekkürler...
öncelikle geçmiş olsun benide arkadaş olarak eklerseniz resimleri görmek istiyorum inşallah 1 ay sonra bende slikonlu olacağım teşekkkürler
ben de görebilir miyim ki acaba?
1)kesinlikle çok doğal slikonlu gibi hiç durmuyor
2)çok güzel olmuş
3)daha büyüğü bile olurmuş
4)ilk resimlerde kendimi gördüm hehe
5)çok özendim ve beğendim geçmiş olsun ay bişi sorucam kaç beden sütyen kullanıyosunuz acaba
c kup yeterince büyük bence resimlerde küçük görünmüş olacak gözüme bidaha bakim bari.ben d kup olmak istemem şahsen çünkü zayıf yapıdayım iyi bi sırıtır bende.güzel günlerde kullanın inşallah darısı başıma sorunsuz benim diye sırıtmayan sizinki gibi doğal göğüslerim olsun inşallah
valla bende cok merak ettım sımdı. gögüslerimden memnunum ama herkes görmek istiyor cok merak ettım
inşallah canım hakkınızda hayırlısı:)
Canım çok güzel olmuşlar ben çok beğendim ama sanki biri daha büyük gibi geldi gözüme bana mı öle geldi acaba? ben de çok istiyorum kocişi ikna edebilirsem yaptırcam.dokunduğunda ne hissediyorsun?eşin memnun mu bu durumdan gerçi evlimisin bilmiyorum ama?
Hayatım birşey hissetmek için illede dokunulması gerekmiyor:)) Yani şöyle söyliyim his kaybım ucunda falan hiç yok sadece dikiş bölgesinde alt tarafta var. Fakat gögüslerin kendini acayip dişi hissettiryor daha feminen oluyorsun dokunmaya gerek kalmıyor ki:=)))))))
doğru söylursun hani elleyince normal kendi göğüsünü elliyorsun zaten insanın elline yabancı geliyormu diye merak ettim
Çook geçmiş olsun canım senin adına çok sevindim.ben de ilerleyen zamanlarda düşünüyorum.Ekledim seni kabul edersen fikir edinirim sana yeni halinle mutluluklarr:)