- 19 Mart 2007
- 151
- 2
- 46
-
- Konu Sahibi fatosfirat
merhaba arkadaşlar ben izmirliyim ama 2000 yılından beri milasta yaşıyorum.
bende mılasta yasıyorum
bende fethiyedeyim ve çok yanlızım arkadaşlar senağlama izmirden buraya yeni taşındık pek yol iz bilmiyorum. hiç arkadaşımda yok malesef :çok üzgünüm: tanışmak buluşmak isterim senağlama çok sıkılıyorum burda ben yaaaaaaaaa senağlamasenağlama
bende fethiyedeyim ve çok yanlızım arkadaşlar senağlama izmirden buraya yeni taşındık pek yol iz bilmiyorum. hiç arkadaşımda yok malesef :çok üzgünüm: tanışmak buluşmak isterim senağlama çok sıkılıyorum burda ben yaaaaaaaaa senağlamasenağlama
merhaba canım bende fethiyedeyim nerede oturuyorsun
Hımm, yeni mobilyalarını yerleştirip geldin mi arkadaşım? Alışırsan çok seversen buraları merak etme, istersen bana da uğrayabilirsin :))
oy çok sevindim Şeniz ben 1.karagözler tarafındayım. çok sıkılıyorum burda arkadaşım. izmirden geldikden sonra burası beni boğdu biraz senağlama hoş birazda arkadaşsızlıkdan kaynaklı birşey bu :çok üzgünüm:
canım ben migrosa çok yakınım istersen görüşebilirsin:dance:
aaa bana çok yakınsın :dance: vallahi bi buluşma yapalım buluşalım :icecream: bana heryer uyar :teytey: herkesler gelsin hepinizle tanışalım ben genelde fethiye civarından arkadaş bulamadım :çok üzgünüm: ama inşallah bundan sonra yanlız kalmayacağım inşallah :teytey:
canım bende 22 metrelik yol var ya garanti bankasının arkasındayım yakınmışız
aaa bana çok yakınsın :dance: vallahi bi buluşma yapalım buluşalım :icecream: bana heryer uyar :teytey: herkesler gelsin hepinizle tanışalım ben genelde fethiye civarından arkadaş bulamadım :çok üzgünüm: ama inşallah bundan sonra yanlız kalmayacağım inşallah :teytey:
amasyalım merhaba ben fathiyeden evi tuttum evlendik nikahımız oldu :teytey: ama şuan yine istanbuldayım düğüne kadar :çok üzgünüm: bizm tuttuğumuz evde tuzla mahallesinde 22 metrelik yoldaki garanti bankasının karşınsında evimm... hattaa garantinin yanında inşaat halinde bir bina var inşallah benim çalıştığım banka olacakmış ve tayin işim için çok ii fırsat benim için aa komşu da olduk ne güselll opüyorumm
Bodrum'dan yesilkurbaga ile ben varim sanirim sadecesenağlama