Mula///48

bende fethiyedeyim ve çok yanlızım arkadaşlar senağlama izmirden buraya yeni taşındık pek yol iz bilmiyorum. hiç arkadaşımda yok malesef :çok üzgünüm: tanışmak buluşmak isterim senağlama çok sıkılıyorum burda ben yaaaaaaaaa senağlamasenağlama

merhaba canım bende fethiyedeyim nerede oturuyorsun

Hımm, yeni mobilyalarını yerleştirip geldin mi arkadaşım? Alışırsan çok seversen buraları merak etme, istersen bana da uğrayabilirsin :))

Hımm, yeni mobilyalarını yerleştirip geldin mi arkadaşım? Alışırsan çok seversen buraları merak etme, istersen bana da uğrayabilirsin :))

Şeniz evet evet cicilerimi yerleştirdim :roflol: zaten sıkıntıdan habire eve bişeyler alıyorum yakında çöp ev diye haberlerimizi duyarsınız artık :asigim: sen ne tarafdasın:uhm: yanlız benim azcık kıt bilgim var fethiye konusunda :roflol:

hanımlar merhabalar, bende marmaristeyim, bir buluşma söz konusu olursa mutlak katılmak isterim....:1hug::1hug:

canım ben migrosa çok yakınım istersen görüşebilirsin:dance:

aaa bana çok yakınsın :dance: vallahi bi buluşma yapalım buluşalım :icecream: bana heryer uyar :teytey: herkesler gelsin hepinizle tanışalım ben genelde fethiye civarından arkadaş bulamadım :çok üzgünüm: ama inşallah bundan sonra yanlız kalmayacağım inşallah :teytey:

buluşalım valla bana da uyar pazar hariç hergün müsayitim ben ne zaman istersen görüşebiliriz:dance::teytey:

selam bayanlar ben dalyandanım fethiyeden nancyyy ve efsunefe ablam var
dıptısdıptıs ablam sıkılma fethiyede güzel yerdir yakında sende arkadas bulursun bak yukarıda yazdığım iki ablamlada görüşebilirsin çok iyilerdir senden iyi olmasınlar sevgiyle kal

beni unutmayınn sizlere çok yakın oturuyorumm:teytey:

canım benim kutlarım ,nş bir ömür boyu mutlu olursun senin evin bana çok yakın komşu olmuşuz bile buna çok sevindim görüşürüz inşallah :sm_cool:

slm kızlar bodrum yalıkavaktan milasa tayinimiz çıktı milas nasıl bir yer maddi olarak burası oldukça tuzlu bir yer baş edemedik valla memur maaşıyla kiralar falan nasıl temmuz sonu gibi ev bakmaya gelicek gibiyiz hayırlısı bakalım milaslı arkadaşlar ilgilenirse teşekkür ederim okul olarak en iyi okul hangisi önerilerinizi yazarmısınız ana okuluna gidecek oğlum var :teytey::teytey:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…