- Konu Sahibi fatosfirat
selam ben MUĞLA DALYANDA oturuyorum vay be hemserimde varmış dalyandan yokmuu???:roflol:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bende marmaristen ankararlıyım ama şimdilik marmariste oturuyoruz arkadaşım pek yok burda tanışma olursa benide çağırınhadi marmaris güzelleri nerdesiniz...
goblenci askım ortacada askerdi şimdi dalyana gecti dalyana dürek otobus yok ilk önce ortac sonra dalyanmıs
dalyan minibusleri nerden kalkıyor belirtirsen sevinirim
merhaba benimde nişamlım fethiyeli temmuzda fethiyeye yerleşiyorum yani gelin geliyorum ve çok heyecanlıyım yeni bir hayat olacak bana ama fethiyeyi çok seviyorum çok hoş bir kent ....
Kızlar biz de nişanlımın işi dolayısıyla muğlada yaşayacağız.
Ekim ya da kasım gibi ben de Muğlada olacağım inşaallah. :icecream:
Bir muğla toplantısı yaparız di mi :dance:
Köyceğiz ya da ortaca'ya yerleşeceğiz.
Oralarda yaşayan arkadaşlar var mı?
Ev kiraları falan nasıl,uygun mobilyayı nerden bulabiliriz?
Ve bir sorum daha var
Annem ve kayınvalidem yün yorgan ve yastık vermek istiyorlar bize.
Ben de annelerim orası çok sıcak bir yer. yün yorgan ve yastık orda durmaz sıcaktan, kötü olur falan dedim.
Doğru demiş miyim? :uhm:
Kızlar biz de nişanlımın işi dolayısıyla muğlada yaşayacağız.
Ekim ya da kasım gibi ben de Muğlada olacağım inşaallah. :icecream:
Bir muğla toplantısı yaparız di mi :dance:
Köyceğiz ya da ortaca'ya yerleşeceğiz.
Oralarda yaşayan arkadaşlar var mı?
Ev kiraları falan nasıl,uygun mobilyayı nerden bulabiliriz?
Ve bir sorum daha var
Annem ve kayınvalidem yün yorgan ve yastık vermek istiyorlar bize.
Ben de annelerim orası çok sıcak bir yer. yün yorgan ve yastık orda durmaz sıcaktan, kötü olur falan dedim.
Doğru demiş miyim? :uhm:
amasyalım çok saol bilgilerin için ..a.s. off yaa herşeye yetişmek ne kedar zor valla daha tayin işim bile belli olmadı valla beklemedeyim bakalım olmazsa evledikten sonra bi süre yine istanbula dönücem galiba offf:çok üzgünüm:
var mı milasta oturan hep muğla marmaris fethiye diye dağalmışsınız hiç milaslı yok mu??süprizzzzz
kimler fethiye de yaşıyor ben fethiyedeyim
ben fethiyede oturuyorum canım tuzla mahallesindeyim..
bende tuzla mahallesindeyim belki de komşuyuz:sm_cool:
ben onurkent sitesindeyim migrosa ve vali recai güreli ilk öğretim okuluna yakınım sen nerde oturuyosunn..