Mula///48

Aşkolsun arkadaşım, ne demek.. öyle tatlı heyecanlara ortak olmak her zaman zevktir benim için.. Bildiğim her konuda yardıma hazırım ben.. Kuaför olarak benim yıllardır vazgeçemediğim kuaförüm var. İşinde gerçekten çok iyi ve ilk sırada para değil, memnuniyet de değil, olabilecek olan geliyor. Nasıl anlattım ama :)) Yani benim çok istediğim, beğeneceğimi düşündüğüm ve pahalı bir işlem var mesela, saçım uygun değilse yapmaz. Anlatır ikna eder.. Evet yapılabilir der, güzel de para kazanırım der, ama senin saçın çok yıpranır, o yüzden yapmam der mesela.. Hilmi kuaför ismi, kuaförün ismi de Hilmi :))buradaysa görümcen hemen bulur. Yardım istersen gelince detaylı da konuşuruz canım.. Bu arada bir kahve içmeye beklerim mutlaka..

merhaba benimde nişamlım fethiyeli temmuzda fethiyeye yerleşiyorum yani gelin geliyorum ve çok heyecanlıyım yeni bir hayat olacak bana ama fethiyeyi çok seviyorum çok hoş bir kent ....

erkek arkadaşım fethiyeli..
çok merak ediyorum fethiyeyi henüz nerede yaşyacağımıza karar vermedik..
çok güsel bir yer olduğunu biliyorum..insanları da iyi,Allah tamamını erdirsin canım..a.s

benim de sana sormak istediğim şeyler olabilir :1rolleyes:​

Kızlar biz de nişanlımın işi dolayısıyla muğlada yaşayacağız.
Ekim ya da kasım gibi ben de Muğlada olacağım inşaallah. :icecream:
Bir muğla toplantısı yaparız di mi :dance:
Köyceğiz ya da ortaca'ya yerleşeceğiz.
Oralarda yaşayan arkadaşlar var mı?
Ev kiraları falan nasıl,uygun mobilyayı nerden bulabiliriz?
Ve bir sorum daha var :eek:
Annem ve kayınvalidem yün yorgan ve yastık vermek istiyorlar bize.
Ben de annelerim orası çok sıcak bir yer. yün yorgan ve yastık orda durmaz sıcaktan, kötü olur falan dedim.
Doğru demiş miyim? :uhm:

canım mos fuaför var çok iyi bi kuaför bide gülay kuaför var bu günlük başında ikiside çok güsel saç yapıyo gitmeni önerebilirim . akasya 1612 ve amasyalı sizden çok şey öğrendim valla teş. ederim akasyacım beyaz eşyalar tamam burdan getiricem bi mobilyalar kaldı işte onları da ev tutulsun ki ole alalım mayısın sonunda oradayım inş. ev bakmaya gelicez nişanlım şimdiden araştırıyo zaten bi kaç tane bakıcak ben gelince onlara bakıcam içlerinden karar vericez işte ondan sonrası allah kerim valla 19 haziran nikah tarihimiz yalovada olacak ondan sonrada çeyizimi getiricez 26 tem yalovada 28 tem fehiyede düğün var bu arada ii kuaförler mutlaka vardır fikir yine alabilirim sizden gerçi görümcem ayarlayacakmış ben yine size sorarım. bu arada çok başınızı ağrıttım kusura bakmayın :KK66:) benim aklıma takılan yada sizin önerileriniz olursa yazışırız opüyorum
rebilirim

Ben de annelerim orası çok sıcak bir yer. yün yorgan ve yastık orda durmaz sıcaktan, kötü olur falan dedim.

Sana da şöyle bir bilgi aktarabilirim. Eğer Muğla merkezde yaşarsanız, yün yatak yorganını getir :)) yok diğer yerler diyorsan getirmesen de olur.. Fethiye bölge olarak Ege bölgesi ama iklim olarak Akdeniz bölgesi olduğu için diğer ilçelere göre daha sıcak. Seçim şansınız varsa Köyceğiz'e yerleş derim ben. Göle yakın birde ev buldun mu, oh o keyif hiçbiryerde yok. Bir tarafta göl, bir taraf narenciye bahçeleri.. Ortaca'ya gelirsen de Dalyan'a yakın olursun. 10 dakika mesafesi var. Dalyan da çok güzel, dünyaca ünlü çamuru var. İngiltere kralı bile sürerek gitti çamuru, tabi carettalarımız var.. Yani yaşadığın yerlerden zevk alacağın noktaları bilirsen her yer güzel.. O ilçelerde ev kiraları gayet uygun, mobilya özellikle ortacada çok alternatifli ve fiyatları da iyi.. Sana da hayırlı olsun bakalım..:

canım ben dalyanlıyım eğer ortaca yada köyceğize yerleşeceksen sana kesinlikle yorgan yastık getirmemeni dilerim dalyan ortaca kadar sıcak olmaz ama sana ortacanın o feleket sıcağını anlatamam gelip görmen lazım ev fiyatları ise 300 400 arası bişidir tbiki evin büyüklüğüne ve küçüklüğüne göre değişir sana bi tavsiyem daha ben ce dalyanda otur diğer yerler o kadar güzel değil yinede sen bilirsin tabi benden sölemesi komşu oluruz senlede okkk

amasyalım çok saol bilgilerin için ..a.s. off yaa herşeye yetişmek ne kedar zor valla daha tayin işim bile belli olmadı valla beklemedeyim bakalım olmazsa evledikten sonra bi süre yine istanbula dönücem galiba offf:çok üzgünüm:

canım sıkma canını herşeyde bi hayır vardır hayırlısı ne ise o olsun bizde istanbuldan geldik 8 yıl oldu bu zor günlerinde geçer bi gün önemli olan mutlulugu yakalayabilmen inş bi ömür boyu yuvanda mutlu olursun yardımcı olabilirsem ne mutlu bana...

arkadaşlar merhaba... ben afyonluyum ama marmarise tayinim çıktı. ev arıyoruz.yeni evliyim.çok fazla eşyam olmadığı için 2 oda bi salon gibi bi ev arıyoruz...bize yardımcı olurmusunuz... bildiklerinizden tanıdıklarınızdan yokmu evi olan..çevrenizde mahallenizde sokağınızda boş ev vardır...kira fiyatları hakkında da bilgi verirseniz çok sevinirimmm..

var mı milasta oturan hep muğla marmaris fethiye diye dağalmışsınız hiç milaslı yok mu??süprizzzzz

var mı milasta oturan hep muğla marmaris fethiye diye dağalmışsınız hiç milaslı yok mu??süprizzzzz

selam serder
İşte Milaslı karşında:dance:
Hem de doğma büyüme. Ama aksi gibi, 4 yıldır İstanbul'da yaşıyorum.
Evlenip buraya yerleştim. Milas'a ailemi ziyarete gidiyorum arada.
Milas' çok özlediğimi söyleyemiycem ne yazıkki. :1no2:Çünkü hiç sosyal hayat, aktivite yok gençler için. Bu soruna ne yazıkki senelerdir hiç bi çözüm bulunamadı. Senin için nasıl Milas'ta yaşamak? Hayat nasıl gidiyo Milasta?:1hug:

X